Halløj Halløj :).

Her i foråret er det blevet perioden for gymnastik. Alle hold skal ud og lave opvisninger for at vise hvad de kan.. Der er hold for både meget små børn, junior/teenagere, efterskoler og endda helt op til de store voksenhold.

Mit hold tager ud på hele Fyn og laver opvisninger forskellige steder, men efterskoleholdene tager rundt i hele Danmark og viser alt det de kan og har lært.

D. 25. februar var jeg til opvisning på Vejstrup Efterskole sammen med mit eget hold (GFH's Juniorhold). Der var hold fra nærmest hele Fyn, der var selv nogle fra Bornholm som var taget hele vejen til Fyn for at lave en opvisning. Det var super flot. Det var en mega fed oplevelse.

Vejstrup er en mega fed efterskole. Det er faktisk der jeg måske skal gå. Jeg kender ret mange som går eller har gået på Vejstrup Efterskole, de siger alle sammen at det er et mega fedt sted. De fortryder overhovedet ikke de valgte at gå på lige præcis den efterskole.

Jeg vil ihvertfald anbefale det (Hvis du altså går op i gymnastik).


Vejstrup Efterskole ligger omkring Faaborg (Sydvestfyn). Lige nu går der omkring 250 drenge og piger på skolen.


Her er et link til deres hjemmeside hvis du skulle være interreseret:

https://www.vejstrup.dkProgrammet for Vejstrup Efterskole GymEvent:

Velkomst ved Michael Bjørn (synge efterskolens fælles sang)

Vejstrup Efterskole Lilleholdet

DGI Bornholm 10-14 år

Pause

DGI Sydøstjylland Powerholdet 10-14 år

GFH's Juniorhold

DGI Sydøstjylland 10-14 år MAX-holdet

Pause

Ringe Juniormix

DGI Sydøstjylland 10-14 år 1. holdet

Vissenbjerg Juniorhold

DGI Sydøstjylland Juniorholdet Nord

Munkebjerg TeamGym

Pause

Højby Juniorhold

DGI Sydøstjylland Juniorholdet Midt

SG Juniorhold

DGI Sydøstjylland Juniorholdet Syd

Vejstrup Efterskole Elevholdet


Knus

Lærke

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Halløj.

Det her bliver mit allerførste oplæg, jeg har tænkt meget på at starte en blog eller youtube kanal men jeg har aldrig sådan rigtigt taget mig sammen til det. Men så også fordi jeg har været bange for hvad andre ville syntes om det. Nu har jeg så valgt at tage det første skridt fremad. Så velkommen til min blog.

Jeg går i 8. klasse, i Nørre Aaby som er ca. 10-15 minutter væk fra Middelfart (Vestfyn). I min fritid går jeg til gymnastik hvor jeg så nu går på 2 hold (GFH's Juniorhold og FREM Middelfart). Jeg elsker at være på de sociale medier for de inspirerer en til at spring ud i nogle ting som man ikke altid måske har haft lyst til.

Det bliver sådan at jeg skriver oplæg herinde når jeg har noget jeg vil ud med eller når jeg skal på studietur. Så vil jeg fortælle og indsætte billeder fra turene.

Men ja, følg med hvis det lyder spændende. Jeg glæder mig meget til at se hvor det her fører mig hen.


Knus

Lærke
Likes

Comments