For ikke så længe siden var min årgang og jeg på lejrskole i Berlin. Det var så hyggeligt, og vi tilbragte 5 dage der. Vi var forskellige steder som Alexanderplatz, Tempelhof lufthavn, Olympiastadium, Kurfürstendamm, East side Gallery og en masse mere. Berlin er helt klart et sted, jeg vil tage tilbage til. Byen har en fantastisk stemning, som er noget man lægger mærke til som det første. Personlighederne er også bare fede i Berlin, og jeg elsker at folk snakker tysk. Der var flere situationer, hvor der var en tysker, som talte til mig, fordi de troede jeg var tysker, men så var det jo bare der, man skulle afprøve sine tyske skills. Det var i hvert fald virkelig sjovt.

Udover det har Berlin også bare noget rigtig lækkert mad. Nogle piger fra min klasse og jeg, var på en restaurant, som lå lige ved siden af East side Gallery, som hedder Pirates. Den kan 100% anbefales. Jeg fik noget pasta, som var lyserødt, med nogle grønsager og pinjekerner og det smagte super godt. Der var også bare virkelig hyggeligt at sidde der. Vi sad udenfor, hvor der var sådan nogle varmelamper og rødt lys udover det hele. Hvis du tager derhen, så virkelig overvej at spise der, da det heller ikke var særlig dyrt.


Knus Lærke ;)

Likes

Comments

Heysa

Da jeg vågnede her til morgen, havde jeg sådan en lyst til at finde en pænt look, og det blev så dette. Jeg syntes selv det ser super fedt ud, og noget jeg helt klart selv syntes kunne blive et skønt forårs look.

Knus Lærke ;)

1// Here 2//Here 3//Here 4//Here 5//Here

Likes

Comments

Heysa

Nu hvor vejret er så godt, og man er begyndt, at kunne mærke foråret, tænkte jeg, at det ville være brugbart med nogle fede sneakers i nogle fantastiske farver. Jeg er selv en, som har gået meget i sort, hvid og grå, men farver giver altså bare noget helt specielt til et look, som er noget jeg vil tage i brug. Håber at det kan give noget inspiration;)

Knus Lærke

1 Sorte NewBalance 2 Rosa Adidas 3 Blå Puma Suede 4 Grå NewBalance 5 Gule Reebok 6 Hvide Puma

Likes

Comments