Outfit of the day... Japp, jag är fjortis ;)

Ja, jag har faktiskt tagit bilder med tanken på att använda mig av dem som outfit of the day 

Joakim fick också vara modell så inte jag kände mig lika dum.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är första dagen i fjällen på minst tre år tror jag, känslan! Överlycklig att imorgon få stå min älskade bräda igen, köpte den när för typ åtta år sedan... Börjar bli gammal.

Vi åkte igenom Norge för att komma till Idre, vi åkte en bit av samma väg som vi åkte varje år när vi skulle till Lillehammer. Jag hade lust att bara skrika åk dit istället men men. Får se vad Idre ebjuder denna veckan.

Det ska bli underbart!

Likes

Comments


I denna stund som jag skriver borde jag egentligen plugga, jag ska vara klar med en uppgift på fredag. Men självklart så sitter jag på Youtube.

Jag hoppas verkligen jag pluggar något idag för annars kommer jag inte hinna klart med min uppgift i tid. Jag har redan haft hur mycket tid på den som helst, skamligt nog sedan typ mitten av november eller liknade. Men jag har jobbat, haft ett liv och varit allmänt ofokuserad precis som allt annat i mitt liv.Jag pluggar till undersköterska och just nu måste jag få klart en enhet/uppgift till Hälsopedagogiken. Ett spännande ämne faktiskt, synd bara att jag är så lat över så många saker. Jag är van att göra det man ska på lektionen och inte behöva plugga allt för mycket hemma men nu går jag distans så allt arbete sker hemma och ensam...

Jaja, ta tummen ur rumpen. Har jag inte börjat innan fyra idag får jag smisk ..!


Likes

Comments