Jag vet inte vad jag ska göra. Jag sa till min bästa vän att jag kanske börjar få känslor för en i klassen men jag är inte säker. Jag vet inte om jag ska berätta det för honom eller om jag ska låta det va. :(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ibland så undra jag vad andra människor tänker. Jag kan inte fatta att man vill kränka någon så att en annan ska må dåligt vad får man ut av det. Det finns några som kränker min vän och jag mår dåligt när de är så elaka mot henne. Jag förstår inte, Varför tycker vissa människor att det är kul att kränka någon. Så mycket som dessa personer gör mot min vän. Jag vet själv hur det känns när någon kränker en det gör så ont att man inte vill finnas mer men jag vill inte att min bästa vän ska må dåligt det ända jag vill är att min vän ska må bra,vara glad hela tiden för hon betyder mycket för mig och jag kommer aldrig att glömma henne. för hon betyder allt för mig.

Likes

Comments

För ett år sedan så var jag mestadels ledsen, förvirrad och visste inte vad jag skulle ta vägen. Men nu så är jag fortfarande ledsen men jag mår bättre än vad jag gjorde för ett år sedan. Jag vet att det tar tid att må bättre när man har upplevt en jobbig situation. Men jag känner att jag måste må bättre annars så kommer jag bara vara nere i min depression hela tiden och det vill jag inte så jag var ute i helgen och tog kort. Jag vet att jag inte är bra på att ta kort men jag gör det bara för att må bättre. Om ni vill så får ni gärna kommentera vad ni tycker om denna bild. Så jag önskar er en bra kväll :).

Likes

Comments

Hej alla!

har ni känt att andra beter sig som man vore en idiot för det känner jag ofta. Även om jag har vänner som bryr sig om en så känner jag fortfarande som en idiot. Men det är kanske för att jag är en väldigt känslig person.

Likes

Comments

Hej! som ni har märkt så ska jag skriva om en vän som betyder jätte mycket för mig en vän, en syster, en familjemedlem , och en del av mitt hjärta. Det är min bästa vän i min klass som betyder allt för mig hon är en del av mitt hjärta. hon är som min syster det är bara hon som kan hjälpa mig att må bra. det är bara hon som kan få mig att skratta. Hon och jag hjälper varandra när vi mår dåligt

. För ett år sedan så visste jag inte att jag hade en vän som brydde sig om mig och det är jag sjukt tacksam för att jag har. För några dagar sedan så sa hon att jag kunde ringa henne när som helst och hon kommer att svara på 99% även om hon är i skolan och har lektion om hon inte har prov men när jag fick höra det så kände jag att jag visste att ja kunde lita på henne och självklart så kan hon lita på mig hur mycket hon vill för jag kommer alltid att ställa upp när som helst.Och när hon behöver mig så finns jag där vid hennes sida. Jag är glad att jag har henne som vän om hon inte skulle funnits i mitt liv så vet jag inte vad jag skulle gjort.

Tack vare henne så har jag gått ifrån att må dåligt och tro att alla tycker att jag är värdelös och inte har några vänner istället så har hon gjort att jag har fått hopp att det finns personer som vill vara min vän som respekterar mig precis som jag är.Likes

Comments

Hej! ni kanske känner igen er om att ni tycker att livet är jobbigt, stressigt och dåligt. Men livet är inte alltid dåligt det finns även dåligt och bra i livet. Livet är fullt med gåtor som man ska försöka lösa det går inte bara att ge upp och hoppas att andra ska lösa det för dig man måste lösa det själv. När man var barn så var allt enkelt. Men nu när man är tonåring så är allt mycket jobbigare och stressigare än när man var liten. Men nu i tonårsåldern så ska man få bra betyg i alla ämnena så man kan komma in på ett gymnasium. Att hantera ett tonårsliv är svårt dom närmaste vännerna försvinner och man bråkar ofta men familj, vänner och pojkvän/flickvän. Ni som tycker att livet är jobbigt att ingen som förstår en eller gillar en. Men du har fel det finns alltid någon som gillar dig även när du inte märker det så finns det alltid någon vid din sida. Ge aldrig upp och tro på dig själv istället. Jag har även haft detta problem att ingen gillar mig att jag är värdelös. Men alla är lika mycket värda.

Varför jag skriver detta är för att jag har haft det jobbigt väldigt ofta och jag vill berätta detta för er att det finns hopp att livet kan bli bra. Men jag hoppas att ni har haft en toppen bra dag.

Tack ni som läser och gillar detta det gör mig väldigt glad och jag hoppas att ni gillar vad ni läser.

Likes

Comments

Hej!!! Alla ni som läser detta jag ber inte er om att gilla detta inlägg. Iallafall så ville jag berätta lite om mig så ni vet hur jag är för person. Jag är en tjej som är 14 år som fyller 15 detta år. jag har 2 hundar och en katt. Mitt intresse är att sjunga, dansa och måla. jag gillar att vara med mina vänner speciellt min bästa vän. Mitt liv är katastrof men jag tycker att man iallafall får tycka vad man vill och får må hur man vill. Det värsta med livet att det finns såna personer som kränker och nervärderar en person så långt ner att den personen inte vill leva eller vill inte göra något ting. Det jag vill det är att sprida glädje och hopp att man kan ha ett perfekt liv som man aldrig hade trott att man kan ha.

Likes

Comments