Sitter och ser på vänner och njuter av ledighet. Har tagit på mig en röd onepiece i fleece som får mig att se ut som en tomtenisse eller möjligen en enorm bebis, men bekväm är den. Jag klickar runt på hemsidor och tittar på julpynt och drömmer om att någon dag kunna julpynta så mycket jag vill. Men däremot involverar mina drömmar en stor sal som ungefär den i Harry Potter. Säg vad du vill om trollkarlar, men dem kan sitt julpynt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tycker att vintern är så vacker. Det är så underbart att det äntligen har snöat här nu! Ser fram emot allt mys, bus och äventyr som vintern innebär. Enorma koppar té, varma filtar, tända ljus och ligga i soffan och titta på snöfallet. Lika härligt är det att bylta på sig ordentligt, göra varm choklad och fara iväg med skotern till någon fin plats. 

Likes

Comments

Go'morgon!

Jag bloggar inte så mycket när jag har mannen min hemma, men nu när han är borta igen så är jag tillbaka. Igår var vi och sökte jobb, så förhoppningsvis kan jag ju snart börja samla pengar till resor, hus och allt annat jag vill ha som tyvärr kostar pengar.

Vi har haft sol här i några korta dagar, och redan är den borta. Saknar förra sommaren och dess härliga väder. Come baack.

Sitter och dricker O'boy och försöker hålla koll på en geting som flygit in i huset men som jag är för rädd för att döda. 

Likes

Comments

Go'morgon!

Gjorde något riktigt ovanligt för att vara jag idag. Imorse efter en sömnlös natt fick jag för mig, kl 6 på morgonen, att jag skulle hämta hem appen "Zombies, run!" för att ta mig en springtur ute i morgonsolen. Gjorde ett uppdrag och herregud vad zombier som grymtar en i örat är motivation till att springa. Det som var ännu mer otroligt var att det faktiskt gjorde det hela med att motionera roligt! Blev myggbiten (worth it) och avslutade min period som disney prinsessa då en fjäril flög in under min fot när jag var i farten. RIP. 

Likes

Comments

Hade en mycket trevlig kväll med Fanny igår. Det var egentligen tänkt att vi skulle ha en disney myskväll, men eftersom att vi mest skulle ha filmen som bakgrundsljud till vårt prat satte vi istället på en lättillgänglig Harry Potter film, vilket inspirerade oss att därefter spela Harry Potter spelen. Det var verkligen en nostalgitrip, och vi hade jättekul med att kasta stenblock på varandra och sno varandras bönor.

Det är alltid så härligt att umgås med Fanny, vi har alltid något att prata om. Just denna dag började vi prata så fort hon kom hem till mig, och fortsatte tills klockan var ungefär 6:30 på morgonen. Hur många personer är det man klickar så bra med egentligen? Det jag älskar med vår vänskap är att vi behöver inte prata ständigt för att kunna fortsätta vara vänner, utan även om det gått flera veckor känns det som att inget tid alls förflutit när vi ses igen.

Likes

Comments

Go'kväll.

Sitter och virkar mormorsrutor och ser på tv. Mitt liv är så spännande att det som är på gång är att jag funderar på att sitta kvar i soffan eller resa mig upp och koka te. Fast när passar det bättre att blogga än då man inte har något alls för sig? Planer för framtiden involverar att fråga mamma om vi kan åka till bränna och köpa godis. Borde verkligen sluta äta godis och börja motionera istället, men saken är ju att äta godis är roligt och att träna inte är det.

Likes

Comments

Go'kväll.

Som vanligt då min vän Fanny börjar blogga igen faller jag själv ner i bloggträsket. Känner mig som världens copycat, men urskuldar mig lite med att det är på grund av att jag överhuvudtaget börjar läsa mer bloggar när Fanny skriver sin, och att det i sin tur gör mig mer sugen att blogga. För en gångs skull skapar jag inte en ny blogg, inte för att man kan säga att den här varit så flitigt använd alls.

Det blir inte så sammanhängande det här inlägget tyvärr, men igår var jag och spelade bilbingo i Lansjärv med bästa Fanny och min Ludvig. Allt började med att jag var en Disney prinsessa. Jag satt i bilen med öppen dörr och väntade på Ludvig som sprungit in i huset för att hämta sin jacka. In genom dörren flög en liten vit fjäril som först satte sig på min tröja. Sedan flög den upp på mitt finger för att flyga vidare tillbaka ut genom bildörren. Jag såg det som ett bra tecken. I samma stund kom Ludvig och det bar av. Det var ungefär vid "rondellen" (Överkalixbor will know, vi har nämligen bara en rondell) som jag kom på att ringa min bästa väninna, och vid samma tidpunkt i ett gult hus i centrala Överkalix satt då denna fröken vid namn Fanny och åt kladdkaka. Totalt ovetandes om att vi snart skulle ringa och förstöra hennes kladdkakefrid. Trots det så ville hon följa med och bra var det för vi hade en underbar tid tillsammans. Även om vi under hela tiden suckade otåligt för att det inte blev rätt siffror, eller panikslaget frågade vilket siffra det var som han sagt då vi hade pratat lite för mycket under uppropen.

Men fastän det inte blev rätt siffror varje gång, och även om vi inte hörde allt vann vi lite pengar ändå. Kaching kaching! Både jag och Fanny vann lite riksdaler. Min vinst går till min saaakta växande resekassa, och Fannys kommer att gå till nudlar. Eller en dator. (förmodligen nudlar)

Likes

Comments

Fabulösa Zaza. Bild stulen från Norrbottensteaterns pintrest.

Var och såg på La Cage aux Folles på Norrbottensteatern igår. Jag kan inte säga mycket mer än: gå och se den! Det var en förträffligt bra föreställning med låtar som riktigt fastnade på hjärnan.

Likes

Comments