TIps, Smink & Skönhet
Hej på er. Igår beställde jag hem lite nytt fräscht smink, inte vilket smink som helst utan veganskt såklart! Jag köpte sminket på cocopanda efter att ha sett Therese Lindgren göra en video om veganskt smink. Visste ni att Therese nu fått skapat en hel kategori med veganskt smink på cocopanda? hur coolt. Det blir liksom lättare att hitta de veganska produkterna när de är under samma kategori. Man slipper ju leta på 1000 olika sidor och man vet liksom inte vad saker innehåller. Nu slipper man letandet. Länkar videon där nere, hoppas ni kollar för den är värld att se. Tillsammans kan vi göra skillnad.Så nu till vad jag köpte. Primer, cc cream, bronzer,cover och mascara. Betalar 428 för det hela och tycker det är ett ganska bra pris eftersom jag fick en hel del smink. Min primer var den som var överlägset dyrast, 299 kr... Men den hade kostat 599 innan så om man ser hur mycket det gått ner i pris så är det ju billigt och värt att köpa det. Det finns ganska billigt smink där, och det är dessutom rea så då blev det ännu billigare. Det skulle även bli dyrare om jag inte hade använt Thereses rabattkod så man fick 100 kr rabatt. Så om jag inte hade köpt min primer hade det inte kostat mycket alls. Men ville så gärna prova den primern och speciellt nu när det var rea och jag fick 100 kr avdraget på det jag handlade.

Bilderna är lånade från google!

Jag uppmanar er alla att använda veganskt smink! Du dör ju inte av det och man gör skillnad för djuren. De slipper plågas för att du och jag ska få smink osv. Jag vet att det inte alltid är det enklaste att vara medveten om vad man köper för produkter för det är inte jag heller riktigt. Man kan ju aldrig vara säker på vad som stämmer och inte.

Love ladycat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej bloggisen. Vet att jag inte uppdaterar så ofta längre men det kommer att bli så nu framöver. Fick precis läsa mitt brev från läkaren då jag var där och tog prover för ett tag sen. Det visa sig att jag har järnbrist vilket jag också trodde. Så ska börja käka järntabletter. Har under en längre period känt mig trött och orkeslös, verkligen sjukligt. Jag känner mig yr och som att jag ska svimma ofta. Huvudvärk och hjärtklappning. Värk i leder, muskelsmärtor. Nästan ingen aptit har jag haft. Kan liksom nästan inte få i något i magen känner inte ens när jag behöver äta. Skit blek i ansiktet har jag blivit också vilket jag inte brukade vara. Jag har länge gått och undrat var det var för fel på mig, märkte ju att jag var helt dödstrött konstant och yr väldigt ofta...Jag tänkte att så här brukade jag inte vara förut, inte likblek, inte dödstrött, inte orkeslös. Jag känner mig helt enkelt sjuk och nu vet jag varför, tror dock att det beror på andra saker också.


Iallafall. Slutade väldigt tidigt idag, 11.15 hihi. Hade bara en lektion idag och det var samhäll. Väntade på pappa en stund och sen åkte vi och åt på en asiatisk resturang, så gott. Enda sedan jag kom hem har jag sjungit och dansat i mitt rum som en galning, haha. Älskar att dansa och sjunga. Önskar att jag kunde göra det bra också:( Ni få ha en bra kväll och sköta om er bättre än vad jag gör.

Love Ladycat

Likes

Comments

Vardag

Hejsan på er, just nu sitter jag med mamma i bussen påväg till Stockholm. Därefter ska vi åka med silja line till Helsingfors, Finland. Det ska bli jätte mysigt.

Törnrosa kom och sov hos mig igår natt och såklart tog hon upp plats i halva sängen så jag fick krypa in i ett litet hörn typ. Men vad gör man inte för sin lilla skrutt, såklart flyttar man in så att hon ska ligga bra. Det är så harmoniskt att titta på henne när hon sover, jag blir så lugn. Hon är det sötaste som finns.

Titta bara på henne, är hon inte för söt? Hon låg och snusa sådär gött som katter gör. Jag gosade in ansiktet i hennes goa, varma päls och så som vi hela natten.


Imorse gick jag upp vid 07:50 för att sedan åka 10:10 med bussen, så är ganska så trött nu. Vi har också stannat och fikat, Räksmörgås. Gott men dyrt. Under resans gång har jag också hunnit introducera serien Skam för mamma, hon har hunnit sett ett avsnitt jippi.

Nu är jag jätte trött så ska försöka sova lite för ikväll blir det PARTY!

Likes

Comments