Ännu en arbetsvecka är över! Puh! Det ska bli såå skönt med vila och helg nu 😘

Utöver jobb har jag haft Igge på diskbänken, tränat lite med bästa Petra och börjat planera för halloweenfesten jag är bjuden på! Weehoo! Det kommer att bli så kul! Jag har aldrig varit på en riktig halloweenfest förut, så nu slår jag på stort. Jag ska klä ut mig till en zombieängel 😂 Kommer vara snyggast på festen!

Nu sitter jag på el busso på väg till skolan för att hämta barnen. Magen pirrar fortfarande av kärlek och om några dagar åker jag och Gubben till Lissabon.

Det går bra nu, kompis! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Body Shop har rea nu igen. Jag har varit duktig och inventerat ALLT jag har därifrån och insett att jag har på tok för många body butters! 😨 Hur ska jag hinna använda dem!? Kanske blir tvungen att lotta ut någon... till en behövande torrboll.

Gjorde ett litet besök i Kistas butik och de hade en för mig ny anställd där. Trevlig tjej, men tror inte hon var så bra på att sälja. Bad om hjälp med val av färg på en concealer och fick som svar 'men du har inga mörka ringar under ögonen', sedan när jag valde ett ansiktsvatten från serien Tea Tree sade hon att den serien är troligen ingenting för mig (är ju eg till för folk med acneproblem, men den rengör så härligt, så jag älskar den), sedan sade hon att 'jaha, tycker du att den är skön, jag tycker den nästan bränns på huden'...eller sade hon svider? Minns inte. Haha. Så höll vi på ett tag och hon var inte direkt medgörlig 😭 Men jag shoppade en del saker ändå! Hah!

Body Shop har inte bara lite rea nu, de har även tag tre betala för två på ansiktsvård och smink 😍

Likes

Comments

Min älskling har gjort en emoji till mig. Jättegulligt tyckte jag och passade på att visa den för chefen när vi ändå satt och jobbade framför min dator. Han höjer på sina ögonbryn och ger mig en otroligt skeptisk blick och säger: Men.. Vad har du i mungipan? -Dregel, svarar jag. Chefen ser fortfarande skeptisk ut och upprepar mitt ord 'Dregel? Det ser ut som någonting annat...' Varpå polletten trillar ned och jag förstår hur min älskade Gubbe tänkte när han gjorde nedanstående finfina emoji. Jag dog lite, bad om ursäkt och fick chefen att lova att glömma bort vad som hänt.

#löneavdrag #fancy #finflicka

Likes

Comments

Som motpol till tidigare inlägg måste jag nu skriva lite om att tanka energi! Jag gör det ju generellt sett genom att ligga i min säng och läsa en stund. Ha det tyst och lugnt så att jag slipper alla intryck. Men man kan också göra som nyss: En snabb träningsdejt med Petra! 😍 Blev glad av att ses och köra favoritaxeln.

Efteråt tog jag en snabbdusch och matade alla djuren och nu är jag på väg hem till Gubben. Hade tänkt passa på att läsa, men killarna bredvid mig på tunnelbanan sitter och snackar, så det går inte 😝 Håller på med en bra och intressant bok, så hoppas att jag har bättre tur på pendeln... 😉

Väl hos Gubbis ska vi äta och sedan koppla av. Som jag längtat! Att få somna i hans famn är guld 😍

God natt! 😙

Likes

Comments

Nu ska vi vara lite allvarliga. Stressvecka deluxe! H a t a r sådana här veckor då jag får alltför lite tid hemma i lugn och ro. Det är som att hela hjärnsystemet kollapsar 😝

To do hemma, priostyle: Disken, städa burar, tömma hörnakvariet och städa det inför försäljning, gosa med Igge så att han blir tam

Veckans nöjen, after work style: Måndag tvättstuga, tisdag träning, onsdag tandis, träning och Gubben, torsdag burleverans och hinna allt på priolistan, fredag systers båt inför... Lördag åka till tippen med skräp från systers båt och på kvällen party med Gubben, söndag gos och mys och troligen bakfull.

Yeah!

Hur jag vill att mina kvällar ska se ut: Inget inplanerat så att jag kan koppla av samt ta hand om hemmet och djuren.

Nu förfaller allt! 😱 Galet vad fort det går. Och jag får adhd-sammanbrott och gör ingenting den korta stund jag väl har över hemma nu. Hah. Fantastiskt.

Tur att det kommer fler veckor! 😂

Nu är jag på väg till tandis för att ordna en gammal lagning som håller på att släppa. Uff uff!

See ya!

Likes

Comments

Idag sade Petra: Jag tyckte väl inte att passet i söndags var bu!?

Sedan slog hon mig och hotade mig till livet, så nu måste jag dementera det jag skrev om Sträck- och böjpasset.

😝😝😝

Petra äääälskade att sträcka och böja!

Svart eller vitt, gott folk... Svart eller vitt!

Och sedan åter till allvaret:

Nu känns det som att vi är på g igen! Även om det inte är ren styrketräning så som förr, så rör vi på oss och håller igång. Yay! Idag sågs vi i Vällingby och körde lite rygg i gymmet och sedan ett Hot FLX-pass där vi verkligen sträckte ut oss och svettades floder. (Överdriver nu igen, angående svetten. Det kunde ha varit svettigare.) Bra ledare och bra pass. BÅDA säger Mu och Bä till det! 🤗

...fast kanske inte en gång i veckan... 😏

I morgon ska vi ses i Kista och köra något beroende på hur våra kroppar mår efter dagens hårda genomgång 😉 Bja bja bja!

#träning #sats #vällingby #styrketräning #stretch #hotflx #flex #värme #svett

Likes

Comments

Nu är det dags att tipsa om en bra deckarserie! Började glutta på Broadchurch för ett tag sedan och var väl egentligen inte fast efter första avsnittet, men valde att se vidare ändå. Det är jag jätteglad över eftersom den snabbt blev spännande och väldigt innehållsrik. Engelsmännen är mycket bra på att göra deckare!

I säsong 1 (som är den enda jag har sett) mördas en elvaårig pojke och jakten på mördaren går genom hela samhället. Bra skådisar och bra story samt ett mycket bra slut.

Likes

Comments