Min första målning med oljefärg! Tror jag föredrar oljefärg framför akryl, det är mycket roligare att måla med. Akryl torkar så fort och det är inte alls lika lätt att jobba med tycker jag. Testade också att måla pappret ljust grå, istället för vitt, och jag tror jag föredrar det gråa. 


Tips: Istället för att köpa en palett kan du göra din egen genom att ta glaset från en tavla och tejpa fast grått papper under. Som ni kan se så har jag också tejpat runt kanterna för att inte skära mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Prestationsångest. Extrem prestationsångest. Klockan var 23 när jag fick den briljanta idéen att starta en blogg. För att få ventilera mina tankar. Men nu sitter jag här med en klump i magen och har prestationsångest, som vanligt. Försöker intala mig själv att ingen ändå kommer läsa min blogg, men en liten röst inom mig hoppas ändå. För vore det inte magiskt om någon där ute faktiskt bryr sig om vad jag har att säga, någon som jag aldrig träffat. Jag vill vara anonym, vet dock inte om jag lyckats. Är inte så teknisk av mig hehe...

Imorgon är det sista dagen av 2017. Har höga förväntningar på 2018, tyvärr. Det slutar alltid med att jag blir lite besviken, men aja då får man se fram emot 2019. Jag är en sådan människa som gillar nyårslöften, på grund av att jag är så dålig på att ta tag i saker. Det nya året ger mig skjuts för att faktiskt göra det jag borde.

Det är skumt att skriva till ingen..... Samtidigt så skriver jag ju till alla, bara att det inte är någon som valt att gå in på min blogg. Vad ensamt det låter, och tryggt på något sätt. Det är svårt det här, att formulera sina tankar i ord.

Likes

Comments