I wish I could wrap my arms around you and take away all of your stress and worries. But for now all I can do is love you and I will always be here for you. All I want is to see you happy and smile more.

I can't promise to fix your problems but I can promise you won't have to face them all alone. Right now you carry more then you can hold and while you're out there getting where you're getting to, you know somebody loves you and wants the same things too.

Likes

Comments

Har haft en ledig dag idag och det behövdes kan jag säga. Har inte gjort något vettigt än att sitta på soffan och tittat på serier. Tog mig inte ens till gymet eftersom imorgon är jag också ledig, då ska jag köra ett tränings pass. Jobbar bara söndag.

Det ända som var planerat idag var att följa my muffin och hennes kompis in till stan så dom kunde gå på bio. Under tiden så satte jag mig på Espresso House för en Dirty Chai. Väldigt soft dag måste jag säga...lika a free bird.

Likes

Comments

Det är alldeles för kallt ute för en sån som mig....jag borde bo där solen och värmen aldrig sviker.

Idag tog jag mig till jobbet, precis som vanligt, men det var alldeles för kallt ute. Den kalla vinden blåste rakt på ansiktet och jag dog inombords. Samma sak på vägen hem, men då missade jag tåget så jag fick stå och vänta i långa minuter, så jag dog en gång till.

När jag stod och väntade på tåget så drömde jag mig bort till värmen. Till att jag sitter på en solstol och tittar rakt ut i havet. Jag sitter i min solstol, njuter av stillheten runt omkring mig och....sen kom verkligheten tillbaka och jag får njuta genom att titta på gamla bilder och en varm kopp Tea.

Likes

Comments

Som ni märkt så har jag tagit en liten paus från skrivandet. Anledningen var att jag tog en paus från all social media, förutom Instagram då, för den är svår. Man måste ju liksom in och titta på vad andra har för sig i livet.

Jag har mest koncentrerat mig på jobb, umgåtts med familj och vänner. Så inget speciellt har hänt egentligen. Men nu känner jag att det är dags att ta tag i bloggen och mig själv lite.

Jag glömmer bort mig själv lite då jag jämnt ska ta hand om andra, men nu känner jag att det är dags att jag ska koncentrera på mig själv...hitta mig själv och bloggen.

Likes

Comments

Tänk att ett helt nytt år har startat och vi är i första veckan i 2017. Jag tror 2017 kommer bli ett bättre år och jag är redo att släppa taget om det som har varit. 2016 har varit ett händelserikt år, med många glada minnen men även i följt med extremt jobbiga stunder.

Jag ser fram emot det nya året med en oskriven bok där jag själv ska skriva bladen och påverka hur jag ska må. Ska fokusera på mig själv, min dotter, familj och jobb. Jag har en del drömmar för 2017 som jag ska försöka se till att lyckas med.

Avslutade iallafall 2016 på bästa sätt med en stor kram från mitt hjärta - min dotter.

Likes

Comments

Vi har haft en väldigt mysig dan före dan. Möte upp mini me efter en helt okej arbetsdag, vi bestämde oss för åka och handla det sista inför Julafton.

När vi sedan kom hem överraskade jag henne med en julklapp som hon fick öppna lite tidigare. Det var en jul pyjamas som även jag hade köpt till mig själv. Så vi har suttit och myst tillsammans i soffan med matchande pyjamas.

Vi har slagit in alla julklappar så nu är det bara att invänta självaste Julafton. I år var jag väldigt effektiv med inköp av julklapparna, hade redan planerat vad som skulle köpas vilket var skönt. Slapp stressa igenom köpen.

Nu kommer jag bara njuta av lite ledighet och god mat.

Likes

Comments

How are you?...I'm fine...hur många gånger har man inte svarat så fast innerst inne så känner man sig allt annat än fine. Dom senaste två månaderna har varit tunga för mig. Det har känts att motgångar bara kommit efter varandra. När jag har mått bra, tyckt att nu går det bra...ingen som är arg på mig, ingen som trycker ner mig, inget går fel utan livet går fel fritt så kommer det. BOOM! Något är fel på jobbet eller någon tycks vilja förklara hur dålig jag är som människa.

Denna månad har varit tuff och jag har känt mig väldigt nere, ledsen. Jag håller ofta allt till mig själv, försöka hantera situationen på ett bra sätt och lösa vad som är fel. Men ibland vill man bara ha någon som lyssnar och säger det kommer bli bra. Man vill ha någon som säger du är inte si och så. Man vill ha någon vid sin sida, det känns väldigt ensamt ibland.

Även nu när jag försöker skriva detta och känner att nu är jag glad inombords så ringer någon jag har varmt om hjärtat och tjafsar med mig om små saker. Om saker som han själv har gjort mot mig men jag har tagit det och accepterat det. Han själv är besviken på mig, lyssnar inte vad jag har att säga och är redo att lämna mig. Varje gång det är något så är han redo att lämna. Varför? Varför kan inte personer bara vara lojala, vad hände med det? Älska man någon så tar man the bad and the good. Man lämnar inte varandra.

Lojalitet är något jag uppskattar extremt mycket efter allt som har hänt bakåt i tiden Jag har väldigt få personer som är extremt lojala. Vi har bråkat, gråtit och skrattat tillsammans även om vi inte alltid bott i samma land så har vi funnits där för varandra, vi kommer nog vara kompisar in to the grave. Vi har lärt oss att inte ta livet för givet, det kan gå from 100 to 0 real quick.


Likes

Comments

I helgen tog jag en liten road trip till Gävle för att lyssna och titta på Kent. Dom spelade på Gavlerinken och konserten var helt underbar. Jag lyssnar vanligtvis inte på Kent förutom dom största låtarna som spelas på radio. Det är deras sista turné så hela uppläget var att ta farväl. Det var en spontan grej jag gjorde att åka och se Kent spela, men där och då fick jag en uppenbarelse. Att leva livet.

Lever man livet som man själv vill, eller låter man styras av andra? Man ska ju leva det liv man själva ville leva, inte ett liv som andra förväntar sig att man ska leva. Detta är inte alltid lätt, men alla har förutsättningar för att vara lyckliga och leva våra liv som vi själva vill.

Man kan inte kontrollera allt i livet, men man kan försöka skapa ett lyckligt liv om man själv väljer att göra det. Varje gräns i våra liv är oftast satta av oss själva. Alla problem man står inför i livet hjälper en att växa som människa om man har modet att möta dem och ta sig igenom dem. Vilket man oftast gör.

Att kunna leva livet handlar oftast om att ta kontroll över sin egen existens genom sina tankar, hälsa, och den väg man är på. Man kan gå efter sina drömmar, göra dem levande om man bara tar beslutet att göra det. Sedan kommer allt gå nästan av sig självt och man har börjat att leva livet.

Likes

Comments

My muffin har fyllt 11 år och det firade vi med att bjuda in hennes tjejkompisar på party. Det var party med glow in the dark sticks, kaninöron, glasögon och självklart hög musik. Även glow in the dark ballonger köptes till partyt. Vi bjöd på ett riktigt disco denna gång.

Det var ett gäng tjejer som dansade och hade extremt kul i fyra timmar. Det bjöds på buffémat samt bål som dricka. Polaroid kamera användes under partyt då vi hade photo booth med tillbehör som mustasch, puss mun och annat roligt.

Jag själv fick gå runt med mina lysande kaninöron och var helt slut efter att leka värdinna. S har oftast bjudit in till "speciella" kalas men det är något som hon gillar. Det är hennes personlighet, my muffin med extra topping.

Likes

Comments