Hej...oktober. Tiden går så himla snabbt, det är bara 3 månader kvar på 2017. Nu kan man väl säga att det är höst på riktigt trots att vädret har varit lite varmare än vanligt. Snart är det vinter och jul...

Oktober är en månad som betyder mycket för mig. För snart 12 år sedan så var jag höggravid. Kan inte riktigt förstå att mini me blir 12 år bara om några dagar. Åren har gått så snabbt, minns när hon var liten baby och nu är hon stora tjejen.

För mig är oktober månad lite hennes månad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå! Nu ska det bli en riktig nystart på denna blogg! Jag tappade lite min gnista för alla sociala medier vilket gjorde att jag har inte haft någon inspiration att skriva så mycket som jag borde göra.

Jobbet har tagit min största tid på vardagarna och när jag inte jobbar så tittar jag på någon serie eller hänger på gymet.
På helgerna försöker jag spendera så mycket tid med min dotter samt få ordning och reda på hemmet. Jag har nog haft en del inre stress och försökt rensa ut allt som tar min energi. Att även ha en person som man håller väldigt kär i ett helt annat land än en själv har inte gjort saken bättre.

Har funderat mycket på min blogg, vilken kategori vill jag tillhöra eller vad ska jag skriv om. Känner att min gnista har nu kommit tillbaka och hoppas att det blir lättare att få lite material till bloggen och andra medier.

Ni får gärna brainstorma mig, säg vad ni brukar gilla läsa eller vad vill ni veta om mig :)

Likes

Comments

Semstern är över nu och det känns helt okej faktiskt. Visst kändes det lite jobbigt att veta att snart är man tillbaka till jobb och allt det vardagliga men nu när jag har jobbat i en vecka så känns det helt okej. Skolan startar inte förräns om två veckor så helt tillbaka till vardagen är det inte än.

Har haft en alldeles skön semester och känner mig utvilad samt redo för hösten. Några veckor i Spanien med sol och bad var precis vad jag behövde. Förra sommaren så var jag bara hemma i Sverige så jag kände mig inte lika utvilad som jag gör efter denna semester. Visst skulle jag vilja ha mer semester, dagar med inga måsten, åka på en annan resa men nu är det över och jag är redo för hösten, mysa hemma i soffan med plädar och doftljus. Ser fram emot en fin höst.

Likes

Comments

Glad fredag på er! Jag njuter fortfarande av sol och bad eftersom snart är det slut på det roliga.

Har inte gjort så mycket, bara hängt på stranden...Im truly a beach girl in my heart.

Dagarna spenderas genom att gå till stranden, till våra sun beds, sen är vi bara där tills mini me vill förflytta sig till poolen.

På kvällarna så promenerar vi runt, äter kvällsmiddag på någon mysig restaurang för att sedan promenera hemåt. Vi är i riktig vacation mood

Likes

Comments

Nu äntligen är det dags för semester och det första jag gör är att ta flyget till Spanien, Almeria.

Tänker inte slösa en enda dag på min semester med dåligt väder utan åker direkt. Så härligt...

Jag är inte borta så långe, en vecka men det kommer åtminstone vara en vecka med sol och bad...och det ända jag kommer göra är att njuta.

En väl behövlig semester startar nu...

Likes

Comments

Hola...Förlåt för den totalt usla uppdateringen men det har typ inte kommit upp något att skriva om. Det ända är väl att det är Juni månad nu och det ska vara sommar men själv har man inte semester än. Ska inte komma med en massa olika ursäkter men livet rullar på som vanligt bara, inget att skriva om.

Hur som helst så ska jag försöka skriva mer även om inget händer, kanske någon är intresserad iallafall...maybe someone out there lurking??

Likes

Comments

Skön lördag har det varit. Börjande dagen med att gå till gymet och körde ett Body Pump pass. Redan då var solen ute, bästa starten på dagen.

Helt underbart väder har det varit. Direkt efter gymet så gjorde jag lite frukost och satte mig på balkongen. Jag har suttit på balkongen fram tills nu. Har njutit av solen hela dagen, har till och med fått lite färg, vilket behövdes.

Så idag har jag inte gjort något mer än njutit av värmen. Väldigt avslappnad dag.

Likes

Comments

Tack och lov så fick jag njuta av sol idag nu när jag är ledig från jobb. Har haft oturen att jobba varje gång solen har visat sig, men idag hade jag tur.

Idag vaknade jag tidigt för att köra en timme på gymet. Tränade hårt, hela kroppen, så jag lär få träningsvärk imorgon. Men det är det värt när man ser resultatet sen.

Resten av dagen har jag bara suttit på balkongen och njutit av solen. Har fått lite färg eftersom på min balkong är solen extrem. Kan vara lite jobbigt när solen är som hetast men jag ska inte klaga, min kropp behöver D-vitamin.

Likes

Comments

Om man tror på tecken, signs, som Universum försöker vissa dig symboliserar något eller kanske vägleder dig till bättre tankar. Så har ugglan jag såg här om dagen en liten symbolisk betydelse.

När en uggla dyker upp så ska man vara mer uppmärksam på vad som vanligtvis går under ens radar men är nu av särskild betydelse. Eftersom ugglan ser i mörkret så symboliserar den att hjälpa till att se vad som hålls gömt, att se den verkliga betydelsen av en handling. Förmåga att se vad andra inte ser.

Största betydelsen var nog att ugglan symboliserar död i många traditioner men man ska inte ta det bokstavligen. Utan att det är en symbolisk död, mer som en övergång i livet. Att viktiga förändringar har inträffat eller kommer att hända. Man ska vara uppmärksam på förändring, lämna gammla vanor, en situation som inte längre tjänar dig eller ger något nytt i ditt liv.

Kanske blev lite flumigt men min uggla kanske försöker uppmärksama mig på något...

Likes

Comments