Tänk att ett helt nytt år har startat och vi är i första veckan i 2017. Jag tror 2017 kommer bli ett bättre år och jag är redo att släppa taget om det som har varit. 2016 har varit ett händelserikt år, med många glada minnen men även i följt med extremt jobbiga stunder.

Jag ser fram emot det nya året med en oskriven bok där jag själv ska skriva bladen och påverka hur jag ska må. Ska fokusera på mig själv, min dotter, familj och jobb. Jag har en del drömmar för 2017 som jag ska försöka se till att lyckas med.

Avslutade iallafall 2016 på bästa sätt med en stor kram från mitt hjärta - min dotter.

Likes

Comments

Vi har haft en väldigt mysig dan före dan. Möte upp mini me efter en helt okej arbetsdag, vi bestämde oss för åka och handla det sista inför Julafton.

När vi sedan kom hem överraskade jag henne med en julklapp som hon fick öppna lite tidigare. Det var en jul pyjamas som även jag hade köpt till mig själv. Så vi har suttit och myst tillsammans i soffan med matchande pyjamas.

Vi har slagit in alla julklappar så nu är det bara att invänta självaste Julafton. I år var jag väldigt effektiv med inköp av julklapparna, hade redan planerat vad som skulle köpas vilket var skönt. Slapp stressa igenom köpen.

Nu kommer jag bara njuta av lite ledighet och god mat.

Likes

Comments

How are you?...I'm fine...hur många gånger har man inte svarat så fast innerst inne så känner man sig allt annat än fine. Dom senaste två månaderna har varit tunga för mig. Det har känts att motgångar bara kommit efter varandra. När jag har mått bra, tyckt att nu går det bra...ingen som är arg på mig, ingen som trycker ner mig, inget går fel utan livet går fel fritt så kommer det. BOOM! Något är fel på jobbet eller någon tycks vilja förklara hur dålig jag är som människa.

Denna månad har varit tuff och jag har känt mig väldigt nere, ledsen. Jag håller ofta allt till mig själv, försöka hantera situationen på ett bra sätt och lösa vad som är fel. Men ibland vill man bara ha någon som lyssnar och säger det kommer bli bra. Man vill ha någon som säger du är inte si och så. Man vill ha någon vid sin sida, det känns väldigt ensamt ibland.

Även nu när jag försöker skriva detta och känner att nu är jag glad inombords så ringer någon jag har varmt om hjärtat och tjafsar med mig om små saker. Om saker som han själv har gjort mot mig men jag har tagit det och accepterat det. Han själv är besviken på mig, lyssnar inte vad jag har att säga och är redo att lämna mig. Varje gång det är något så är han redo att lämna. Varför? Varför kan inte personer bara vara lojala, vad hände med det? Älska man någon så tar man the bad and the good. Man lämnar inte varandra.

Lojalitet är något jag uppskattar extremt mycket efter allt som har hänt bakåt i tiden Jag har väldigt få personer som är extremt lojala. Vi har bråkat, gråtit och skrattat tillsammans även om vi inte alltid bott i samma land så har vi funnits där för varandra, vi kommer nog vara kompisar in to the grave. Vi har lärt oss att inte ta livet för givet, det kan gå from 100 to 0 real quick.


Likes

Comments

I helgen tog jag en liten road trip till Gävle för att lyssna och titta på Kent. Dom spelade på Gavlerinken och konserten var helt underbar. Jag lyssnar vanligtvis inte på Kent förutom dom största låtarna som spelas på radio. Det är deras sista turné så hela uppläget var att ta farväl. Det var en spontan grej jag gjorde att åka och se Kent spela, men där och då fick jag en uppenbarelse. Att leva livet.

Lever man livet som man själv vill, eller låter man styras av andra? Man ska ju leva det liv man själva ville leva, inte ett liv som andra förväntar sig att man ska leva. Detta är inte alltid lätt, men alla har förutsättningar för att vara lyckliga och leva våra liv som vi själva vill.

Man kan inte kontrollera allt i livet, men man kan försöka skapa ett lyckligt liv om man själv väljer att göra det. Varje gräns i våra liv är oftast satta av oss själva. Alla problem man står inför i livet hjälper en att växa som människa om man har modet att möta dem och ta sig igenom dem. Vilket man oftast gör.

Att kunna leva livet handlar oftast om att ta kontroll över sin egen existens genom sina tankar, hälsa, och den väg man är på. Man kan gå efter sina drömmar, göra dem levande om man bara tar beslutet att göra det. Sedan kommer allt gå nästan av sig självt och man har börjat att leva livet.

Likes

Comments

My muffin har fyllt 11 år och det firade vi med att bjuda in hennes tjejkompisar på party. Det var party med glow in the dark sticks, kaninöron, glasögon och självklart hög musik. Även glow in the dark ballonger köptes till partyt. Vi bjöd på ett riktigt disco denna gång.

Det var ett gäng tjejer som dansade och hade extremt kul i fyra timmar. Det bjöds på buffémat samt bål som dricka. Polaroid kamera användes under partyt då vi hade photo booth med tillbehör som mustasch, puss mun och annat roligt.

Jag själv fick gå runt med mina lysande kaninöron och var helt slut efter att leka värdinna. S har oftast bjudit in till "speciella" kalas men det är något som hon gillar. Det är hennes personlighet, my muffin med extra topping.

Likes

Comments

Något som jag bara ÄLSKAR är väskor och skor. Är helt BESATT. Om bara plånboken skulle tillåta mig så skulle jag ha nog shoppat ihjäl mig.

Just nu är jag inne i en sneakers period och skulle mer en gärna äga ett par Yeezy boost 350. I'm hooked!

En backpack har jag letat efter nu i ett par månader men hittar inte någon som jag verkligen känner jag kommer använda mycket. Vill ha en enkel men samtidigt inte för enkel. En cool men inte för cool. Har funderat på en Fendi monster backpack men den kanske är lite för cool för Lady P.

Likes

Comments

I´m sorry att jag inte har bloggat. Jag har egentligen ingen anledning till varför jag inte har bloggat på länge, jag har mest kanske glömt bort det lite och bara tagit en liten paus. 

Jag har inte gjort så mycket än jobbat, tränat och varit hemma. Inget händelserikt har hänt, allt har bara rullat på. Kan vara en anledning till pausen men nu känner jag att ta nya tag och börja blogga mera. 

Likes

Comments

Förra veckan gick jag till gymet och körde totalt 4 pass. Det kändes bra till en början, trots det är mer pass en vanligt men sen så har jag känt mig extremt trött. Kanske gick jag ut för hårt med träningen eller så är jag bara allmänt trött. Trött på livet...eller inte, det kanske bara är en förkylning som ligger och väntar på att slå ut.

Normalt sett så brukar jag köra 2-3 pass i veckan beroende på hur jag jobbar. Gymet för mig är lite som terapi. Jag går inte dit för att få en small midja eller en skön rumpa utan jag går ditt för att utvecklas till en starkare person både fysiskt men mer psykiskt. Sen om jag får en skön rumpa på köpet tänker jag inte klaga.

Ibland när jag velat ligga rak lång och gråta så har jag tagit mig själv till gymet och tränat. Efter att ha lyft tunga vikter så känns allt bättre, ett bevis på att saker och ting kan vara tunga men man klarar av det trots allt.

Likes

Comments

Den bästa tiden att shoppa är nog hösten. Man hittar så många varma tröjor och skor att gå runt i.

Färgerna som jag oftast har på hösten är beige, vinrött, grått och självklart svart. Bilderna ovan är stilar som passar både till vardags och till fest. Det är stilar som jag ofta väljer när det är höst och mörkt ute.

Uggs är ett par skor som jag lever i på hösten men även på vintern. Dessa ovan har jag haft öga på och ska nog ha dom. Vill man inte frysa om benen när man har klänning så ska man satsa på ett par high boots. Man kan hitta hur mycket fint att köpa på hösten, dessa ovan är något som jag skulle köpa.

Likes

Comments

Igår hade jag och S, min dotter, en jätte mysig fredag. Jag var ledig från jobbet, gick på gymet på morgonen efter lämnat av henne i skolan för att köra Pilates. Sedan var det tänkt att jag skulle städa men det blev det inget av pga jag hade bara inte lust. Jag hade bara inte lust så istället satte jag mig ner i soffan och tittade på en av flera reality shows jag följer. Satt där tills S kom från skolan. Hur soft som helst, ibland får man göra så...vara lat!

Sedan åkte vi till Mall of Scandinavia och där blev det bio, Hitta Doris. S hade redan sett filmen, men filmfantast hon är så måste vi se en film flera gånger. Mamma blir fattig på köpet. Filmen var som jag hade förväntat mig och den var riktigt bra, väldig söt film.

Vi var klara väldigt sent så vi kom hem och myste ner oss i soffan. Riktigt fredagsmys hade vi.


Likes

Comments