Något som jag bara ÄLSKAR är väskor och skor. Är helt BESATT. Om bara plånboken skulle tillåta mig så skulle jag ha nog shoppat ihjäl mig.

Just nu är jag inne i en sneakers period och skulle mer en gärna äga ett par Yeezy boost 350. I'm hooked!

En backpack har jag letat efter nu i ett par månader men hittar inte någon som jag verkligen känner jag kommer använda mycket. Vill ha en enkel men samtidigt inte för enkel. En cool men inte för cool. Har funderat på en Fendi monster backpack men den kanske är lite för cool för Lady P.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I´m sorry att jag inte har bloggat. Jag har egentligen ingen anledning till varför jag inte har bloggat på länge, jag har mest kanske glömt bort det lite och bara tagit en liten paus. 

Jag har inte gjort så mycket än jobbat, tränat och varit hemma. Inget händelserikt har hänt, allt har bara rullat på. Kan vara en anledning till pausen men nu känner jag att ta nya tag och börja blogga mera. 

Likes

Comments

Förra veckan gick jag till gymet och körde totalt 4 pass. Det kändes bra till en början, trots det är mer pass en vanligt men sen så har jag känt mig extremt trött. Kanske gick jag ut för hårt med träningen eller så är jag bara allmänt trött. Trött på livet...eller inte, det kanske bara är en förkylning som ligger och väntar på att slå ut.

Normalt sett så brukar jag köra 2-3 pass i veckan beroende på hur jag jobbar. Gymet för mig är lite som terapi. Jag går inte dit för att få en small midja eller en skön rumpa utan jag går ditt för att utvecklas till en starkare person både fysiskt men mer psykiskt. Sen om jag får en skön rumpa på köpet tänker jag inte klaga.

Ibland när jag velat ligga rak lång och gråta så har jag tagit mig själv till gymet och tränat. Efter att ha lyft tunga vikter så känns allt bättre, ett bevis på att saker och ting kan vara tunga men man klarar av det trots allt.

Likes

Comments

Den bästa tiden att shoppa är nog hösten. Man hittar så många varma tröjor och skor att gå runt i.

Färgerna som jag oftast har på hösten är beige, vinrött, grått och självklart svart. Bilderna ovan är stilar som passar både till vardags och till fest. Det är stilar som jag ofta väljer när det är höst och mörkt ute.

Uggs är ett par skor som jag lever i på hösten men även på vintern. Dessa ovan har jag haft öga på och ska nog ha dom. Vill man inte frysa om benen när man har klänning så ska man satsa på ett par high boots. Man kan hitta hur mycket fint att köpa på hösten, dessa ovan är något som jag skulle köpa.

Likes

Comments

Igår hade jag och S, min dotter, en jätte mysig fredag. Jag var ledig från jobbet, gick på gymet på morgonen efter lämnat av henne i skolan för att köra Pilates. Sedan var det tänkt att jag skulle städa men det blev det inget av pga jag hade bara inte lust. Jag hade bara inte lust så istället satte jag mig ner i soffan och tittade på en av flera reality shows jag följer. Satt där tills S kom från skolan. Hur soft som helst, ibland får man göra så...vara lat!

Sedan åkte vi till Mall of Scandinavia och där blev det bio, Hitta Doris. S hade redan sett filmen, men filmfantast hon är så måste vi se en film flera gånger. Mamma blir fattig på köpet. Filmen var som jag hade förväntat mig och den var riktigt bra, väldig söt film.

Vi var klara väldigt sent så vi kom hem och myste ner oss i soffan. Riktigt fredagsmys hade vi.


Likes

Comments

Nu har man kommit tillbaka till rutinerna och de vardagliga. Man har fått igång rytmen med jobb och allt det tråkiga som läxor, gå och lägga sig tidigt.

Denna sommar har vi här hemma verkligen chillat så att komma till rutiner igen har inte varit enkelt. Speciellt för min dotter som verkligen har svårt att gå och lägga sig tidigt. Blivit många sega morgnar.

Jag själv har kommit igång med min träning. Under sommaren har jag tränat väldigt sällan men jag slutade inte helt, vilket jag är stolt över. Tummen upp på den!

Idag satte jag på mig mina benvärmare och körde lite pilates. Har blivit stel under sommaren men snart är jag back on tack med mitt flexibla jag.

Likes

Comments

Åkte några dagar till Tyskland under min semester, till Stuttgart. Man kan nästan säga att Stuttgart är mitt andra hem.

Jag har åkt dit nu 4 gånger under detta år. Spenderar några dagar med vänner och en person som vi kan säga är en väldigt nära vän. En komplicerad situation...

Även om situationen är komplicerad pga distans och allt annat som kommer emellan så har mina resor till Stuttgart gjort mig starkare som person.

Resorna har gjort att jag tänker annorlunda på livet, blivit mer spontan. Har alltid varit den som måste planera när det gäller allt, men har insett man kan inte alltid planera, ibland är det bra att bara....let go and let god.

Denna gång så var det extremt svårt att lämna personen och åka hem. Eller, det har alltid varit svårt men denna gång så saknas personen extremt mycket och jag vet inte riktigt varför.

Det trista är att vi vet aldrig när eller hur lång tid det kommer ta innan vi ses igen. Vi vet heller aldrig hur situationen kommer utvecklas eller vad det leder till.

Situationen hade varit mycket enklare om vi var i samma land, men det är vi inte. Finns säkert en anledning till varför vi träffades och varför vi har ett par länder emellan oss. Jag undviker att tänka så mycket på det, blir helt stressad då....only time will tell.

Likes

Comments

Saknar DIG alldeles för mycket....Inte bra!

Boy, why are you to far....

Likes

Comments

Under den senaste månaden har jag haft en beundrare som gått för långt.....han har blivit som en creepy stalker. Nej! Han ÄR en creepy stalker. 

Jag har haft mina beundrare, som jag kallar dom fint för, det är inget för att skryta men jag har ett par. Tydligen är jag wife material i deras ögon ??? Väldigt tröttsamt att höra för INGEN har kommit med en ring än och inte är jag dum heller, jag fattar fint fint vad vissa är ute efter. Tack men nej tack! 

Till de flesta har jag tydligt sagt att se mig som en kompis och vi ser vart det leder till. Jag har min dotter att tänka på i första hand så ta det lugnt. Oftast så leder det till inget och anledningen är mer att det är mycket sweet talk och inget mer, där tog det slut.

Denna beundrare som jag har haft efter mig har varit extremt krävande. Allt började med, se mig som en kompis och thats it! Det var okej ibörjan men sen hände något i hans lilla hjärna.

Han började med sitt sweet talk...I love you...you so beautiful...bla bla bla...som om jag skulle falla för det, han trodde de var enkelt. Nej! Så enkel är inte jag. Jag förklarade mig, är inte intresserad, snälla sluta, om du fortsätter så vill jag inte ha något med dig att göra. Snälla ta det lugnt! Vi har inte klickat! Förstå det!

Han fortsatte och krävde massa som om jag var hans flickvän. Jag märkte tidigt att han inbillade sig att kärleken var ömsesidig och att han blev som besatt. Väldigt läskigt måste jag säga. Han kontaktade mig varje dag, varje timme, hela tiden, han ville veta vad jag gjorde, vem jag var med. Varje gång så fick jag förklara mig att jag är inte intresserad, du går för långt, du är läskig, snälla lämna mig ifred....snälla kan du förstå det. Kan du fatta. Han fattade trögt, väldigt trögt.

Jag blockerade han överallt utom ett ställe för att jag var rädd hur långt han kunde gå. Det läskiga var att han kunde vända från att förklara sin kärlek till mig till att bli otrevlig. Han kunde först inbilla sig att jag var hans flickvän och sen skicka bilder när han är med andra tjejer, som om jag förlorar en bra man. Uff!!! Den senaste veckan så har mina meddelande till han varit extremt hårda och otrevliga för jag kände nu gick han för långt och jag har inte tid med sånt här skit, han har hållit på i en månad.... hur svårt kan det vara att förstå att jag inte vill ha något med han att göra, så svårt är det inte...så allt han skrev vände jag emot honom och nu två dagar har jag inte hört något från han. I think he get it!!!!


Likes

Comments

Har varit lite borta från bloggen men jag har njutit av min semester. Ska skärpa mig, men det har varit så skönt att inte riktigt ha något planerat under dagarna och bara tagit dagen som den kommer. Har undvikit att sitta framför datorn, för det är typ det jag gör annars hela tiden.

Jag och min dotter har kommit in i lata - dagar - mood där vi bara hänger med och gör det som faller oss in. Vi har hängt i våra trakter, Saltsjöbaden, åkt runt i stan och ätit ute nästan varje dag. Det är jätte sköna dagar vi har haft, även om vädret inte har varit den bästa.

Snart är det jobb och skola och då börjar verkligheten igen, men fram till dess så kommer vi ha ett soft flow.


Likes

Comments