View tracker

I helgen tog jag en liten road trip till Gävle för att lyssna och titta på Kent. Dom spelade på Gavlerinken och konserten var helt underbar. Jag lyssnar vanligtvis inte på Kent förutom dom största låtarna som spelas på radio. Det är deras sista turné så hela uppläget var att ta farväl. Det var en spontan grej jag gjorde att åka och se Kent spela, men där och då fick jag en uppenbarelse. Att leva livet.

Lever man livet som man själv vill, eller låter man styras av andra? Man ska ju leva det liv man själva ville leva, inte ett liv som andra förväntar sig att man ska leva. Detta är inte alltid lätt, men alla har förutsättningar för att vara lyckliga och leva våra liv som vi själva vill.

Man kan inte kontrollera allt i livet, men man kan försöka skapa ett lyckligt liv om man själv väljer att göra det. Varje gräns i våra liv är oftast satta av oss själva. Alla problem man står inför i livet hjälper en att växa som människa om man har modet att möta dem och ta sig igenom dem. Vilket man oftast gör.

Att kunna leva livet handlar oftast om att ta kontroll över sin egen existens genom sina tankar, hälsa, och den väg man är på. Man kan gå efter sina drömmar, göra dem levande om man bara tar beslutet att göra det. Sedan kommer allt gå nästan av sig självt och man har börjat att leva livet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

My muffin har fyllt 11 år och det firade vi med att bjuda in hennes tjejkompisar på party. Det var party med glow in the dark sticks, kaninöron, glasögon och självklart hög musik. Även glow in the dark ballonger köptes till partyt. Vi bjöd på ett riktigt disco denna gång.

Det var ett gäng tjejer som dansade och hade extremt kul i fyra timmar. Det bjöds på buffémat samt bål som dricka. Polaroid kamera användes under partyt då vi hade photo booth med tillbehör som mustasch, puss mun och annat roligt.

Jag själv fick gå runt med mina lysande kaninöron och var helt slut efter att leka värdinna. S har oftast bjudit in till "speciella" kalas men det är något som hon gillar. Det är hennes personlighet, my muffin med extra topping.

Likes

Comments

View tracker

Något som jag bara ÄLSKAR är väskor och skor. Är helt BESATT. Om bara plånboken skulle tillåta mig så skulle jag ha nog shoppat ihjäl mig.

Just nu är jag inne i en sneakers period och skulle mer en gärna äga ett par Yeezy boost 350. I'm hooked!

En backpack har jag letat efter nu i ett par månader men hittar inte någon som jag verkligen känner jag kommer använda mycket. Vill ha en enkel men samtidigt inte för enkel. En cool men inte för cool. Har funderat på en Fendi monster backpack men den kanske är lite för cool för Lady P.

Likes

Comments

I´m sorry att jag inte har bloggat. Jag har egentligen ingen anledning till varför jag inte har bloggat på länge, jag har mest kanske glömt bort det lite och bara tagit en liten paus. 

Jag har inte gjort så mycket än jobbat, tränat och varit hemma. Inget händelserikt har hänt, allt har bara rullat på. Kan vara en anledning till pausen men nu känner jag att ta nya tag och börja blogga mera. 

Likes

Comments

Förra veckan gick jag till gymet och körde totalt 4 pass. Det kändes bra till en början, trots det är mer pass en vanligt men sen så har jag känt mig extremt trött. Kanske gick jag ut för hårt med träningen eller så är jag bara allmänt trött. Trött på livet...eller inte, det kanske bara är en förkylning som ligger och väntar på att slå ut.

Normalt sett så brukar jag köra 2-3 pass i veckan beroende på hur jag jobbar. Gymet för mig är lite som terapi. Jag går inte dit för att få en small midja eller en skön rumpa utan jag går ditt för att utvecklas till en starkare person både fysiskt men mer psykiskt. Sen om jag får en skön rumpa på köpet tänker jag inte klaga.

Ibland när jag velat ligga rak lång och gråta så har jag tagit mig själv till gymet och tränat. Efter att ha lyft tunga vikter så känns allt bättre, ett bevis på att saker och ting kan vara tunga men man klarar av det trots allt.

Likes

Comments

Den bästa tiden att shoppa är nog hösten. Man hittar så många varma tröjor och skor att gå runt i.

Färgerna som jag oftast har på hösten är beige, vinrött, grått och självklart svart. Bilderna ovan är stilar som passar både till vardags och till fest. Det är stilar som jag ofta väljer när det är höst och mörkt ute.

Uggs är ett par skor som jag lever i på hösten men även på vintern. Dessa ovan har jag haft öga på och ska nog ha dom. Vill man inte frysa om benen när man har klänning så ska man satsa på ett par high boots. Man kan hitta hur mycket fint att köpa på hösten, dessa ovan är något som jag skulle köpa.

Likes

Comments

Igår hade jag och S, min dotter, en jätte mysig fredag. Jag var ledig från jobbet, gick på gymet på morgonen efter lämnat av henne i skolan för att köra Pilates. Sedan var det tänkt att jag skulle städa men det blev det inget av pga jag hade bara inte lust. Jag hade bara inte lust så istället satte jag mig ner i soffan och tittade på en av flera reality shows jag följer. Satt där tills S kom från skolan. Hur soft som helst, ibland får man göra så...vara lat!

Sedan åkte vi till Mall of Scandinavia och där blev det bio, Hitta Doris. S hade redan sett filmen, men filmfantast hon är så måste vi se en film flera gånger. Mamma blir fattig på köpet. Filmen var som jag hade förväntat mig och den var riktigt bra, väldig söt film.

Vi var klara väldigt sent så vi kom hem och myste ner oss i soffan. Riktigt fredagsmys hade vi.


Likes

Comments

Nu har man kommit tillbaka till rutinerna och de vardagliga. Man har fått igång rytmen med jobb och allt det tråkiga som läxor, gå och lägga sig tidigt.

Denna sommar har vi här hemma verkligen chillat så att komma till rutiner igen har inte varit enkelt. Speciellt för min dotter som verkligen har svårt att gå och lägga sig tidigt. Blivit många sega morgnar.

Jag själv har kommit igång med min träning. Under sommaren har jag tränat väldigt sällan men jag slutade inte helt, vilket jag är stolt över. Tummen upp på den!

Idag satte jag på mig mina benvärmare och körde lite pilates. Har blivit stel under sommaren men snart är jag back on tack med mitt flexibla jag.

Likes

Comments

Åkte några dagar till Tyskland under min semester, till Stuttgart. Man kan nästan säga att Stuttgart är mitt andra hem.

Jag har åkt dit nu 4 gånger under detta år. Spenderar några dagar med vänner och en person som vi kan säga är en väldigt nära vän. En komplicerad situation...

Även om situationen är komplicerad pga distans och allt annat som kommer emellan så har mina resor till Stuttgart gjort mig starkare som person.

Resorna har gjort att jag tänker annorlunda på livet, blivit mer spontan. Har alltid varit den som måste planera när det gäller allt, men har insett man kan inte alltid planera, ibland är det bra att bara....let go and let god.

Denna gång så var det extremt svårt att lämna personen och åka hem. Eller, det har alltid varit svårt men denna gång så saknas personen extremt mycket och jag vet inte riktigt varför.

Det trista är att vi vet aldrig när eller hur lång tid det kommer ta innan vi ses igen. Vi vet heller aldrig hur situationen kommer utvecklas eller vad det leder till.

Situationen hade varit mycket enklare om vi var i samma land, men det är vi inte. Finns säkert en anledning till varför vi träffades och varför vi har ett par länder emellan oss. Jag undviker att tänka så mycket på det, blir helt stressad då....only time will tell.

Likes

Comments

Saknar DIG alldeles för mycket....Inte bra!

Boy, why are you to far....

Likes

Comments