Semstern är över nu och det känns helt okej faktiskt. Visst kändes det lite jobbigt att veta att snart är man tillbaka till jobb och allt det vardagliga men nu när jag har jobbat i en vecka så känns det helt okej. Skolan startar inte förräns om två veckor så helt tillbaka till vardagen är det inte än.

Har haft en alldeles skön semester och känner mig utvilad samt redo för hösten. Några veckor i Spanien med sol och bad var precis vad jag behövde. Förra sommaren så var jag bara hemma i Sverige så jag kände mig inte lika utvilad som jag gör efter denna semester. Visst skulle jag vilja ha mer semester, dagar med inga måsten, åka på en annan resa men nu är det över och jag är redo för hösten, mysa hemma i soffan med plädar och doftljus. Ser fram emot en fin höst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Glad fredag på er! Jag njuter fortfarande av sol och bad eftersom snart är det slut på det roliga.

Har inte gjort så mycket, bara hängt på stranden...Im truly a beach girl in my heart.

Dagarna spenderas genom att gå till stranden, till våra sun beds, sen är vi bara där tills mini me vill förflytta sig till poolen.

På kvällarna så promenerar vi runt, äter kvällsmiddag på någon mysig restaurang för att sedan promenera hemåt. Vi är i riktig vacation mood

Likes

Comments

Nu äntligen är det dags för semester och det första jag gör är att ta flyget till Spanien, Almeria.

Tänker inte slösa en enda dag på min semester med dåligt väder utan åker direkt. Så härligt...

Jag är inte borta så långe, en vecka men det kommer åtminstone vara en vecka med sol och bad...och det ända jag kommer göra är att njuta.

En väl behövlig semester startar nu...

Likes

Comments

Hola...Förlåt för den totalt usla uppdateringen men det har typ inte kommit upp något att skriva om. Det ända är väl att det är Juni månad nu och det ska vara sommar men själv har man inte semester än. Ska inte komma med en massa olika ursäkter men livet rullar på som vanligt bara, inget att skriva om.

Hur som helst så ska jag försöka skriva mer även om inget händer, kanske någon är intresserad iallafall...maybe someone out there lurking??

Likes

Comments

Skön lördag har det varit. Börjande dagen med att gå till gymet och körde ett Body Pump pass. Redan då var solen ute, bästa starten på dagen.

Helt underbart väder har det varit. Direkt efter gymet så gjorde jag lite frukost och satte mig på balkongen. Jag har suttit på balkongen fram tills nu. Har njutit av solen hela dagen, har till och med fått lite färg, vilket behövdes.

Så idag har jag inte gjort något mer än njutit av värmen. Väldigt avslappnad dag.

Likes

Comments

Tack och lov så fick jag njuta av sol idag nu när jag är ledig från jobb. Har haft oturen att jobba varje gång solen har visat sig, men idag hade jag tur.

Idag vaknade jag tidigt för att köra en timme på gymet. Tränade hårt, hela kroppen, så jag lär få träningsvärk imorgon. Men det är det värt när man ser resultatet sen.

Resten av dagen har jag bara suttit på balkongen och njutit av solen. Har fått lite färg eftersom på min balkong är solen extrem. Kan vara lite jobbigt när solen är som hetast men jag ska inte klaga, min kropp behöver D-vitamin.

Likes

Comments

Om man tror på tecken, signs, som Universum försöker vissa dig symboliserar något eller kanske vägleder dig till bättre tankar. Så har ugglan jag såg här om dagen en liten symbolisk betydelse.

När en uggla dyker upp så ska man vara mer uppmärksam på vad som vanligtvis går under ens radar men är nu av särskild betydelse. Eftersom ugglan ser i mörkret så symboliserar den att hjälpa till att se vad som hålls gömt, att se den verkliga betydelsen av en handling. Förmåga att se vad andra inte ser.

Största betydelsen var nog att ugglan symboliserar död i många traditioner men man ska inte ta det bokstavligen. Utan att det är en symbolisk död, mer som en övergång i livet. Att viktiga förändringar har inträffat eller kommer att hända. Man ska vara uppmärksam på förändring, lämna gammla vanor, en situation som inte längre tjänar dig eller ger något nytt i ditt liv.

Kanske blev lite flumigt men min uggla kanske försöker uppmärksama mig på något...

Likes

Comments

Idag hände något konstigt när jag satt på tåget påväg till jobbet. Jag satt och tittade ut genom fönstret och inte i min iPhone som jag oftast brukar göra. Min tid till och från jobbet innebär en massa scrollande mellan Facebook, Instagram och Whatsappande, men inte idag, av någon konstig anledning så hade jag bara inte lust.

Så där sitter jag och tittar ut, tåget ska precis åka från en station och åker sakta, då ser jag en uggla. En uggla som bara sitter på ett staket med huvudet vändt på ett konstigt sätt som ugglor brukar göra och tittar på mig. Söt liten uggla sitter bara där. Var tvungen att titta extra noga men den satt där och glodde.

Hur ofta ser man en uggla bara så där, typ aldrig. Så då tänker jag att det måste vara ett tecken. Its a sign....

Likes

Comments

Har alltid haft en liten kärlek till pälsliknande vackra ting. Dessa sneakers från Steve Madden var jag bara tvungen att köpa. Så söta!

Har haft mina ögon på dom ett tag och när jag såg dom i min storlek inne på Jackie, så var jag tvungen att köpa dom.

Nu väntar jag bara på lite finare väder och sen ska jag gå runt med med min pompoms.

Likes

Comments