Glad Påsk till er alla! Mysigt med lite långledigt och fira lite påsk med god mat. Själv så jobbar jag denna Långfredag samt Påskafton men Påskdagen och Annandag påsk får jag lite ledigt, då ska jag försöka få lite påskmys med familjen.

Har inte riktigt fått någon påsk känsla i år eftersom detta år bor vi med katten Morris. Katten låter inte en ända blomma eventuella påskris vara ifred. Kan bara tänka mig vad han skulle göra med påskfjädrar om vi hade haft några. Men jag ska inte klaga, bara att ha katt är mysigt i sig. Vilken tur att ingen romantiker överöser mig med blommor....


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I wanna close my eyes, imagine you close by my side. I believe I believe in us. No distance between us, you're in my arms...

Om man skulle beskriva mina tankar just nu så är denna låt on point...❤

Likes

Comments

Här har man blivit sjuk. Blir väldigt sällan sjuk men när det väl kommer så blir jag väldigt sjuk. Har fått någon typ av förkylning på halsen så min röst är nästan borta. Måste anstränga mig för att prata eftersom rösten låter väldigt hest. Låter lite sexigt.....eller kanske inte....

Eftersom jag är sjuk så blir det en lugn helg här hemma. Har inte gjort så mycket än att sitta på soffan och tittat in i väggen. Roligt delux hemma hos mig just nu. Tur att mini me är hos sin pappa denna helg, annars hade hon dött av tristess.

Vill gärna gå och träna men jag tror jag tar det lugnt några dagar, vill bli helt frisk så jag inte får en till förkylning på halsen. Får vänta med träningen ett par dagar. Ser framemot att göra något kul nästa helg istället.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag har man kunnat njuta av solen. Äntligen! Man har fått vår känslor och rosa känns som vårens färg.

Jag personligen går ofta kläd i svart men under vår och sommar älskar jag rosa. Det känns som en färg som passar till det mesta och man känner sig elegant även om man är enkelt kläd som bilderna ovan.

Likes

Comments

Det har varit sportlov under veckan och jag passade på att ta en mini semester på några dagar. Vi checkade bl.a. in på Yasuragi för att spendera ett helt dygn där.

Under hela sportlovet så har dom haft Yasuragi Kids, då barn är välkomna till spat. Väldig mysig idé.

Efter ett underbart dygn på spat kände jag mig renad, utvilad och glad. Det är var så otroligt lugnande för hela kroppen och all min inre stress försvann. Kände mig extra tacksam för att man hade möjligheten att försvinna en dag i spat tillsammans med min mini me.

Likes

Comments

I wish I could wrap my arms around you and take away all of your stress and worries. But for now all I can do is love you and I will always be here for you. All I want is to see you happy and smile more.

I can't promise to fix your problems but I can promise you won't have to face them all alone. Right now you carry more then you can hold and while you're out there getting where you're getting to, you know somebody loves you and wants the same things too.

Likes

Comments

Har haft en ledig dag idag och det behövdes kan jag säga. Har inte gjort något vettigt än att sitta på soffan och tittat på serier. Tog mig inte ens till gymet eftersom imorgon är jag också ledig, då ska jag köra ett tränings pass. Jobbar bara söndag.

Det ända som var planerat idag var att följa my muffin och hennes kompis in till stan så dom kunde gå på bio. Under tiden så satte jag mig på Espresso House för en Dirty Chai. Väldigt soft dag måste jag säga...lika a free bird.

Likes

Comments

Det är alldeles för kallt ute för en sån som mig....jag borde bo där solen och värmen aldrig sviker.

Idag tog jag mig till jobbet, precis som vanligt, men det var alldeles för kallt ute. Den kalla vinden blåste rakt på ansiktet och jag dog inombords. Samma sak på vägen hem, men då missade jag tåget så jag fick stå och vänta i långa minuter, så jag dog en gång till.

När jag stod och väntade på tåget så drömde jag mig bort till värmen. Till att jag sitter på en solstol och tittar rakt ut i havet. Jag sitter i min solstol, njuter av stillheten runt omkring mig och....sen kom verkligheten tillbaka och jag får njuta genom att titta på gamla bilder och en varm kopp Tea.

Likes

Comments

Som ni märkt så har jag tagit en liten paus från skrivandet. Anledningen var att jag tog en paus från all social media, förutom Instagram då, för den är svår. Man måste ju liksom in och titta på vad andra har för sig i livet.

Jag har mest koncentrerat mig på jobb, umgåtts med familj och vänner. Så inget speciellt har hänt egentligen. Men nu känner jag att det är dags att ta tag i bloggen och mig själv lite.

Jag glömmer bort mig själv lite då jag jämnt ska ta hand om andra, men nu känner jag att det är dags att jag ska koncentrera på mig själv...hitta mig själv och bloggen.

Likes

Comments