Tack och lov så fick jag njuta av sol idag nu när jag är ledig från jobb. Har haft oturen att jobba varje gång solen har visat sig, men idag hade jag tur.

Idag vaknade jag tidigt för att köra en timme på gymet. Tränade hårt, hela kroppen, så jag lär få träningsvärk imorgon. Men det är det värt när man ser resultatet sen.

Resten av dagen har jag bara suttit på balkongen och njutit av solen. Har fått lite färg eftersom på min balkong är solen extrem. Kan vara lite jobbigt när solen är som hetast men jag ska inte klaga, min kropp behöver D-vitamin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Om man tror på tecken, signs, som Universum försöker vissa dig symboliserar något eller kanske vägleder dig till bättre tankar. Så har ugglan jag såg här om dagen en liten symbolisk betydelse.

När en uggla dyker upp så ska man vara mer uppmärksam på vad som vanligtvis går under ens radar men är nu av särskild betydelse. Eftersom ugglan ser i mörkret så symboliserar den att hjälpa till att se vad som hålls gömt, att se den verkliga betydelsen av en handling. Förmåga att se vad andra inte ser.

Största betydelsen var nog att ugglan symboliserar död i många traditioner men man ska inte ta det bokstavligen. Utan att det är en symbolisk död, mer som en övergång i livet. Att viktiga förändringar har inträffat eller kommer att hända. Man ska vara uppmärksam på förändring, lämna gammla vanor, en situation som inte längre tjänar dig eller ger något nytt i ditt liv.

Kanske blev lite flumigt men min uggla kanske försöker uppmärksama mig på något...

Likes

Comments

Idag hände något konstigt när jag satt på tåget påväg till jobbet. Jag satt och tittade ut genom fönstret och inte i min iPhone som jag oftast brukar göra. Min tid till och från jobbet innebär en massa scrollande mellan Facebook, Instagram och Whatsappande, men inte idag, av någon konstig anledning så hade jag bara inte lust.

Så där sitter jag och tittar ut, tåget ska precis åka från en station och åker sakta, då ser jag en uggla. En uggla som bara sitter på ett staket med huvudet vändt på ett konstigt sätt som ugglor brukar göra och tittar på mig. Söt liten uggla sitter bara där. Var tvungen att titta extra noga men den satt där och glodde.

Hur ofta ser man en uggla bara så där, typ aldrig. Så då tänker jag att det måste vara ett tecken. Its a sign....

Likes

Comments

Har alltid haft en liten kärlek till pälsliknande vackra ting. Dessa sneakers från Steve Madden var jag bara tvungen att köpa. Så söta!

Har haft mina ögon på dom ett tag och när jag såg dom i min storlek inne på Jackie, så var jag tvungen att köpa dom.

Nu väntar jag bara på lite finare väder och sen ska jag gå runt med med min pompoms.

Likes

Comments

Glad Påsk till er alla! Mysigt med lite långledigt och fira lite påsk med god mat. Själv så jobbar jag denna Långfredag samt Påskafton men Påskdagen och Annandag påsk får jag lite ledigt, då ska jag försöka få lite påskmys med familjen.

Har inte riktigt fått någon påsk känsla i år eftersom detta år bor vi med katten Morris. Katten låter inte en ända blomma eventuella påskris vara ifred. Kan bara tänka mig vad han skulle göra med påskfjädrar om vi hade haft några. Men jag ska inte klaga, bara att ha katt är mysigt i sig. Vilken tur att ingen romantiker överöser mig med blommor....


Likes

Comments

I wanna close my eyes, imagine you close by my side. I believe I believe in us. No distance between us, you're in my arms...

Om man skulle beskriva mina tankar just nu så är denna låt on point...❤

Likes

Comments

Här har man blivit sjuk. Blir väldigt sällan sjuk men när det väl kommer så blir jag väldigt sjuk. Har fått någon typ av förkylning på halsen så min röst är nästan borta. Måste anstränga mig för att prata eftersom rösten låter väldigt hest. Låter lite sexigt.....eller kanske inte....

Eftersom jag är sjuk så blir det en lugn helg här hemma. Har inte gjort så mycket än att sitta på soffan och tittat in i väggen. Roligt delux hemma hos mig just nu. Tur att mini me är hos sin pappa denna helg, annars hade hon dött av tristess.

Vill gärna gå och träna men jag tror jag tar det lugnt några dagar, vill bli helt frisk så jag inte får en till förkylning på halsen. Får vänta med träningen ett par dagar. Ser framemot att göra något kul nästa helg istället.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag har man kunnat njuta av solen. Äntligen! Man har fått vår känslor och rosa känns som vårens färg.

Jag personligen går ofta kläd i svart men under vår och sommar älskar jag rosa. Det känns som en färg som passar till det mesta och man känner sig elegant även om man är enkelt kläd som bilderna ovan.

Likes

Comments

Det har varit sportlov under veckan och jag passade på att ta en mini semester på några dagar. Vi checkade bl.a. in på Yasuragi för att spendera ett helt dygn där.

Under hela sportlovet så har dom haft Yasuragi Kids, då barn är välkomna till spat. Väldig mysig idé.

Efter ett underbart dygn på spat kände jag mig renad, utvilad och glad. Det är var så otroligt lugnande för hela kroppen och all min inre stress försvann. Kände mig extra tacksam för att man hade möjligheten att försvinna en dag i spat tillsammans med min mini me.

Likes

Comments

I wish I could wrap my arms around you and take away all of your stress and worries. But for now all I can do is love you and I will always be here for you. All I want is to see you happy and smile more.

I can't promise to fix your problems but I can promise you won't have to face them all alone. Right now you carry more then you can hold and while you're out there getting where you're getting to, you know somebody loves you and wants the same things too.

Likes

Comments