Header

Livet

Mina vänner är överraskade, jag är slut i både kropp och sinne men så lycklig över denna vackra helg.
Imorgon går första flyttlasset till stan. Där jag nu kommer bo, leva och skratta med min bergsklättrare.
Det går bra nu, riktigt bra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livet, Restips

Samtidigt som jag skriver detta sitter jag bak på en moppe, för en gång skull har jag faktiskt hjälm. Regnet har börjat ösa ner, men vi fortsätter köra. Jag sträcker ut mina armar likt en fågels vingar och blickar upp mot den kolsvarta himlen. Allt är så vackert, livet är så vackert. De senaste månaderna har jag verkligen fått testa på hur det är att vara ung och dum. Vilket är rätt ovant för mig. Men med alla dessa ibland lite väl korkade beslut så har jag lärt mig så otroligt mycket. Så ibland är det faktiskt bra att stiga åt sidan med allt ansvar och bara få… leva galet. Som min Guru sa (Översatt till svenska från hindu) haha :

“Sophia, du kommer behöva testa på nya saker var dag för att kunna utvecklas i den takt du vill. Även de dåliga sakerna. För det är en spirituell resa i sig, att få testa på hur olika människor lever. Va ung, testa på att göra dåliga beslut. Fastna bara inte på botten, för det är en lång väg tillbaka”


Så dessa ord har jag tagit på allvar, även om jag kanske inte förstått det förrän nu. Så Förlåt mamma, jag gjorde allt endast för min spirituella resa. Hoppas du kan förstå.


( VIKTIGT: Res inte utan försäkring. Även om det är svin tråkiga pengar att lägga ut så är det värt det om något skulle hända. Lever just nu utan försäkring… Den gick ut lite tidigare än tänkt. Så om olyckan skulle vara framme, är jag fast i Sri Lanka ett tag)


Likes

Comments

LivetDagarna rullar på härborta i paradiset. Dricker kokosnötter, äter frukt och värmer mig i solens strålar. Allt är bara helt underbart, yoga varje dag och häng vid stranden varje kväll. Bra balans ändå.

Likes

Comments

Restips


Jag gick på gatan när munken stannade mig. Han pekade på mig och sa att jag skulle komma till templet morgonen efter klockan 08.30. Jag nickade och såg det som ett tecken, att få bli inbjuden till ett buddistiskt tempel.

Idag, vaknade och försökte komma på vad som hänt kvällen tidigare. Huvudet värkte, men mitt i allt detta brus insåg jag mitt inplanerade möte med munken. Det var helt tomt utanför templet, jag fann en uråldrig trappa som jag gick upp för, väl där uppe var han. Munken, vars fötter var lika stora som en elefants. Han log, det var något som gömde sig i hans ögon. En underliggande personlighet. Jag kände en gnutta obehag när han visade mig runt i templet. Magiska avbilder på deras gudar, inte särskilt underhållet men det fanns någon slags charm i det. Han tittade på min kropp på ett sätt som om han redan klätt av mig. Jag gick nära utgångar, jämt bakom honom så att han inte skulle kunna stänga in mig. Han visade mig hans kontor, en fantastisk yogashala som tyvärr inte heller va underhållet. Vi satt på hans kontor, jag satte mig med korsade ben som vanligt, han pekade och frågade om jag gjorde yoga. Jag nickade. Han tog på sitt kön ett antal gånger under denna konversation. Han ville att jag skulle sätta mig bredvid honom, jag ursäkta mig och sa att jag behövde gå. Jag pustade ut. Klarade mig. Även om hans intention var något annat än de jag trodde, så hade den grabben ingen bra prana.
Lärdom för dagen:
Även om personen ifråga verkar spirituell utåt, så behöver han absolut inte vara det. Följ inte med främlingar till öde platser. Förlåt mamma. Haha

Likes

Comments

Restips

Hon masserade mina bröst, tog av min bikiniunderdel och drog sin armbåge över min rygg. Massagen var de närmaste sex jag kommit på ett tag. Hon tog på min kropp mer sensuellt än vad jag tidigare upplevt under en massage. Samtidigt var det så långt ifrån sex som man kan komma. För henne var det bara en kropp, muskler och punkter. Allt hon tryckte på blev till en explosion inom mig. Så starkt att jag till och med ligger febrig hemma ikväll. Hänger just nu i Mirissa, vilket än så länge är super mysigt! Men vill både resa upp för väst- och östkusten!

Likes

Comments

Australien

​Flygplanet samlar all dess kraft för att lyfta. Redan fulla sitter vi på våra platser. Efter 14 timmar i Malaysia är vi äntligen på väg igen. Till Sri Lanka. Där vi ska sjunga, dansa och göra yoga varje soluppgång. Jag njuter av att få leva. Av att få bli ett med luften. Som slukar oss i dess kapacitet. Känns konstigt att inte befinna mig på Australiens marker längre. Som jag spenderat så lång tid på. Vi lever, vi andas och snart skrattar vi oss lyckliga


Likes

Comments