Header

Livet

All ångest växer sig inom mig likt en krukväxt. Dess rötter stadgar sig fast i mina nerver, den lilla osynliga klumpen njuter. Av att få finnas till igen, att få göra sig hörd. Det är ett dovt skrik som aldrig tycks tystna. Ni vet en dag där inget går rätt till, från stunden du öppnar dina ögon tills din andning blir tung igen och du somnar. Så jag har valt att bara blunda. Sova, även om klockan är alldeles för tidig. Jag har ingen ork kvar, att försöka hålla mig vaken. För skriket blir högre och klarheten i det blir allt mer... oklart. Så vem behöver vara vaken. Vi ses imorgon

Likes

Comments

Livet

Väl hemma och kan med rak arm säga att jag landat. Trivs så bra i lägenheten, med vår gigantiska säng. Umgås med mina fantastiska vänner varje dag, så vet inte hur jag ska ha tid till att jobba! Haha det kommer väl.

Men annars är det rätt underbart, idag är det dags för yoga games på svenska mässan, så man är ju lagom taggad
Ha de bäst

Likes

Comments

Livet

Mina vänner är överraskade, jag är slut i både kropp och sinne men så lycklig över denna vackra helg.
Imorgon går första flyttlasset till stan. Där jag nu kommer bo, leva och skratta med min bergsklättrare.
Det går bra nu, riktigt bra

Likes

Comments

Livet, Restips

Samtidigt som jag skriver detta sitter jag bak på en moppe, för en gång skull har jag faktiskt hjälm. Regnet har börjat ösa ner, men vi fortsätter köra. Jag sträcker ut mina armar likt en fågels vingar och blickar upp mot den kolsvarta himlen. Allt är så vackert, livet är så vackert. De senaste månaderna har jag verkligen fått testa på hur det är att vara ung och dum. Vilket är rätt ovant för mig. Men med alla dessa ibland lite väl korkade beslut så har jag lärt mig så otroligt mycket. Så ibland är det faktiskt bra att stiga åt sidan med allt ansvar och bara få… leva galet. Som min Guru sa (Översatt till svenska från hindu) haha :

“Sophia, du kommer behöva testa på nya saker var dag för att kunna utvecklas i den takt du vill. Även de dåliga sakerna. För det är en spirituell resa i sig, att få testa på hur olika människor lever. Va ung, testa på att göra dåliga beslut. Fastna bara inte på botten, för det är en lång väg tillbaka”


Så dessa ord har jag tagit på allvar, även om jag kanske inte förstått det förrän nu. Så Förlåt mamma, jag gjorde allt endast för min spirituella resa. Hoppas du kan förstå.


( VIKTIGT: Res inte utan försäkring. Även om det är svin tråkiga pengar att lägga ut så är det värt det om något skulle hända. Lever just nu utan försäkring… Den gick ut lite tidigare än tänkt. Så om olyckan skulle vara framme, är jag fast i Sri Lanka ett tag)


Likes

Comments

LivetDagarna rullar på härborta i paradiset. Dricker kokosnötter, äter frukt och värmer mig i solens strålar. Allt är bara helt underbart, yoga varje dag och häng vid stranden varje kväll. Bra balans ändå.

Likes

Comments