Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Restips

Efter Lite tantra bland bergen med en av mina polare, vandring bland vattenfall och några timmars bilfärd så ligger vi äntligen i en soffa i en fjällstuga!

Super mysigt!
Kunde faktiskt inte bli bättre

Likes

Comments

Livet

Denna sommaren har börjat på ett så fint sätt, spontana resor, kärlek och sjukdom! Allt som hör till för att en sommar skall bli till det bästa.

Äntligen. En svensk sommar.

Likes

Comments

Livet

All ångest växer sig inom mig likt en krukväxt. Dess rötter stadgar sig fast i mina nerver, den lilla osynliga klumpen njuter. Av att få finnas till igen, att få göra sig hörd. Det är ett dovt skrik som aldrig tycks tystna. Ni vet en dag där inget går rätt till, från stunden du öppnar dina ögon tills din andning blir tung igen och du somnar. Så jag har valt att bara blunda. Sova, även om klockan är alldeles för tidig. Jag har ingen ork kvar, att försöka hålla mig vaken. För skriket blir högre och klarheten i det blir allt mer... oklart. Så vem behöver vara vaken. Vi ses imorgon

Likes

Comments

Livet

Väl hemma och kan med rak arm säga att jag landat. Trivs så bra i lägenheten, med vår gigantiska säng. Umgås med mina fantastiska vänner varje dag, så vet inte hur jag ska ha tid till att jobba! Haha det kommer väl.

Men annars är det rätt underbart, idag är det dags för yoga games på svenska mässan, så man är ju lagom taggad
Ha de bäst

Likes

Comments