Omg! Idag har jag lagt ut alla tider för sista veckan i Oktober och hela November månad ! Spännande med tanken att jag aldrig gjorde det och sen jag har varit så rädd på länge att börja jobba med naglar "på riktig".. Så från nu kan man boka sina tider via bokadirekt på Malikas Beauty Studio! Erbjudande priser gäller till sista November!

Jag är så tacksam för att jag fick träna och lära mig massor bredvid otrolig duktig Malika som äger salongen!!

Och tack för min sambo som har motiverat mig under senaste året att inte ge upp med göra naglar och alltid trodde på mig så nu är det bara fokusera och jobba och sluta fundera för mycket!

Här kan ni boka sina tider  Maria@malikasbeautystudio.se 

https://www.bokadirekt.se/plac...

Här är lite bilder på naglar Jag hann göra på salongen:)

Jag vill även berätta att 28 Oktober ska det bli en nail art workshop med tekniker från bilden under! Om du är intresserad eller känner du nån intresserad kontakta mig på instagram @ladixitnails då berättar jag mer:)

Likes

Comments

Hello!

Jag har funderat länge på att skriva om mina små resor , tiden har gått och jag har inte gjort nåt åt saken så JA nu blir det första inlägg !Först kände jag det kanske är inget rolig för nån men sen tänkte jag att viktigaste att det är rolig för mig eftersom på varje min mini resa lekte jag en guide och försökte besöka så mycket vackra platser som möjlig i kort tid. Redan två veckor innan resan jag har frågat "farbror" google vad måste man se etc. och skrev en lista ! Och om till exempel jag hittade en plats som hade typ inget namn på nätet jag gjorde allt bara för att hitta den för jag gillade bilden på den:D

Jag har varit 3 gånger i Grekland på 3 helt olika ö. Jag reser inte ofta längre men jag ska försöka beskriva och jämföra dom olika ö.

Jag kan börja med att jag ÄLSKAR Grekland!

Min favorit ö var Kefalonia.

Den var min första resa till ett varm land och jag blev förälskad i den här ö , den är mycket lugnare än Corfu eller Zakynthos. Så om du till exempel funderar på ta sin mamma på en semester , det är en fantastisk val!:P

Mycket natur, vackra landskapet och mycket mindre med turister. Höga berg ( Corfu och Zakynthos hade mer platt landskap , mer motorväg ,  nattklubbar). Mest av allt gillade jag att i Kefalonien fick man verkligen uppleva naturen , hitta fantastiska platser bara genom att promenera eller klättra på en berg och som sagt helt utan turister!


AGIA EFIMIA

Här fanns min favorit strand och favorit ställe att bo vad var Alexatos Studios ! (rekommenderar!)

Som sagt älskade stranden , kändes nästan som en privat strand eftersom det fanns nästan ingen där! Ända nackdel var stenar på stranden , lite obekvämt att ligga på dom och sola.  Det är så roligt att varje gång man är i Grekland då skapar man vänner också och maten  var helt amazing med!

MELISSANI, CAVE OF THE NYMPHS

Inte så lång från Agia Efimia ligger den och såklart det är ETT MÅSTE att besöka! Bilden tog jag från nätet eftersom alla mina bilder blev mörka när jag var där:(


MYRTOS

Den mest kända stranden i Kefalonia . Jag lovar man tappar andan ner man kollar ner på stranden:)

Myrtos måste man se  men det är ingen strand att ligga och sola hela dag tycker jag! Man måste akta sig för en stark vind och små stenar som ramlar från bergen ! Det var också ganska kylig där den dagen jag var där!

ASSOS

Väldigt magisk liten by med många vackra smä hus och restauranger med gott mat! Attraktionen där är ruiner av en slottet från 1500 talet!

COSTA BEACH

För dom som letar efter Boho  Hippie style stränder!

ARGOSTOLI ; THEODORE LIGHTHOUSE

Om man vill se en stor sköldpadda då Argostoli , Kefalonias huvudort är den perfekta platsen :)

Likes

Comments

15 Juli kommer jag hålla min andra workshop inom Nail Art med underbara Semilac produkter på T&T Nail Art i Jakobsberg!

Det kommer bli en fantastiskt och intensiv endagskurs, båda enkel och avancerat design med fokus på sommar trender !

Ni kommer lära er så mycket! Efter kursdagen användning av Nailart pensel och Semiart gele samt kunna jobba på detaljer kommer inte vara problem längre! Sen så förbrukningsmaterial , lunchen och fika ingår i kurspriset så jag lovar det blir en rolig lång dag med massa inspiration!:) Alla elever kommer få Semilac Diplom efter kursen!

Det finns möjlighet att köpa Semilac SemiArt för billigare pris som ett kurskitt ! Vi kommer använda den mycket på kursen så det är bra tillfälle att testa den men redan nu jag kan säga att den är så bra att jobba med , att göra dekorationer är mycket lättare särskilt mikropainting , man kan måla allt med Semiart , ALLT!

Mer info och anmälan : 

http://nagelbutiken.se/produkt...

På nagelbutikens sida (länken uppe ☝) Ni kan se bilder med exempel på varje teknik

Det blir 4 tekniker på kursen vi ska träna på!

1. Color Blocking

2. Negative Space

3. Mosaik 

4. Aztec

Man kan se att alla tekniker har nåt gemensam  men det kommer vi prata om på själva kursen  

Om ni har frågor om workshopen Ni får gärna kontakta mig på min Instagram @ladixitnails eller på mitt e-mail mariadziegiel@gmail.com

Och...

VIKTIGT !!!!

På min Insta Story finns det liten bild på kartor som ska vara på kursen! bara i 24 timmar online:D  Stay Stunned!!

Likes

Comments

Den 25Mars var en speciell för mig dag eftersom jag fick vara en Nail Art lärare på 8 timmars workshop på T&T Nail Art i Jakobsberg för första gången !

Jag skulle aldrig tro att efter så kort tid sen jag tog min nagelteknolog utbildning jag kommer få just sånt här chans men som alla vet hård arbete tillsammans med vilja och kreativitet skapar såna tillfälle och hoppas det är bara början!:)

På kursen jobbade vi med Semilac produkter. Märket kommer från Polen och den är väldigt populär där eftersom den är tillgänglig och vänlig mot alla tjejer även dom som är inte nagelteknologer och brukar göra uv lack hemma på sig själv . Mysigt ha?

Det är kul att se hur Semilac utvecklar inom dekorationer och effekter  och deras nyheter är SUPER.

Alla elever på kursen fick en liten överrasknings present ! En förkläde från Semilac i rosa färg!

Kartor jag förbered till kursen med 4 olika tekniker vi jobbade med på kursen!

Det var en liten Mix av salong dekorationer jag blev inspirerad av dom polska trender inom Nail Art:)

Workshopen hade praktisk och teori delen samt träning , personlig rådgivning och kort repetition av grund effekter som Mermaid Effect , Chrome eller Sugar Effect .

Jag "babblade" jättemycket såklart som jag brukar göra haha och gav massa tips till tjejer vissa av dom logiska och vissa som jag kom på själv och som hjälpte mig att börja med Nail Art :)

Jag var mest glad för stämningen på själva kursen! Alla var så trevliga , spontana och samtidigt fokuserade på arbetet, lyssnade på mig och var väldigt nyfikna och visade stort intresse för det jag har redovisat!

Såklart efter första workshopen vet man också vad som måste förbättras och vad tyckte elever om! Lyckligtvis allt gick bra och endast antal tekniker på kursen måste förändras :)!

Det var en intensiv dag avslutat med en diplom! Tack alla som har varit med på kursen ! 

"Gick en Nail Art Kurs med Maria och den var toppen! 

Väldigt lärorik och hon är så lugn och pedagogisk ! Hade jätterolig dag och samtidigt som man lärde sig nya saker ! "

Likes

Comments

Hej hej!
25 Mars kommer vara en Amazing dag eftersom jag får en chans att leda en Nail Art dekorations kurs på  American Nails T&T Nail Art i Jakobsberg ! Check IT OUT och anmäl dig här!

http://nagelbutiken.se/produkt...

Och newsletter : http://eepurl.com/cCj8gD

Jag tänkte passa på och berätta lite om kursen från min sida  ! 

Vi kommer träna på 4 tekniker och alla dess varianter !

Jag kommer också berätta en del av mina små hemligheter när det gäller utföra Nail Art  och var och hur hittar jag inspirationer + alla mina tankar angående detta som till exempel hur blir jag av med rädsla att göra en avancerat eller mindre avancerat dekoration och samtidigt vara mig själv i det jag gör:)!

Vid mer frågor om kursen Ni kan kontakta mig på mitt e-mail: mariadziegiel@gmail.com

Jag skulle aldrig tro att jag kommer få jobba lite med Nail Art och äntligen hitta det jag brinner för , nåt som är kopplat till mina intresser! 
Jag alltid älskade att måla eller rita men min ambition och ett krav jämföra mig med andra tryckte ner lite detta intresse om det gäller tavlor och konst.Så jag är jätteglad att jag hittade en alternativ för detta och samtidigt försätter vara kreativ .

Lite bilder på tekniker som kommer vara på kursen fast på riktiga naglar!

Det är många som frågar mig Hur började allt det här med Naglar och Nail Art?
Det  var egentligen min Sambo  Walter som märkte hur mycket jag planerar och designar på ett papper vad jag ska göra på mina naglar innan jag gjorde påfyllning på En salong ! Redan några dagar innan  besök på en salong sparade jag massa bilder på min mobil med inspirationer (vad till slut gjorde att min mobil blev belastat och dog hehe) och sen ritade jag vad exakt jag ska ha på varje nagel och visade det till min nageltjejen!
Min sambo har sagt  flera gånger att jag borde satsa på att bli nagelteknolog så jag kan uppfylla alla design jag har i huvudet på riktiga händer! Vilken fantastisk idé ha? Att jag kom inte på det själv ?!
Så tack för min Sambo som alltid trodde på mig och kom på idéen !


Vi ses på kursen tjejer  och glöm inte besöka  www.nagelbutiken.se 

Likes

Comments

Alla bilder kommer från min instagram. Alla tavlor eller ritningar är gamla men jag tänkte att varför inte göra en inlägg med dom:)

Likes

Comments

1. Matta av byggda och förlängda naglar.

2. Måla alla naglar med vit färg. Jag har använd uv lack från Indigo Mr.White.

3. Läg och massera på dispersionfilmen eller klibbig ytan efter härdning  Indigo Mermaid Effekt och Guld Pulver -Metal Manix 24 carat gold från Indigo i mitt fall. Avsluta med Perfect Sealer ( T&T Nail Art)eller Dry Top (frivilligt märke )som lämnar inte svett efter härdning. In i lampan och härda.

4. Måla Snake Skin på en nagel med användning av Nail Art Pensel och vit färg. Vit Sugar Effect från Indigo funkar jättebra! Härda i lampan.

5. Massera Mermaid Effekt på Snake Skin Nagel och borsta försiktig med mjuk pensel rester av pulver.( exakt på samma sätt som i punkten 3). Lägg dry top och härda i lampan.

6. Lägg till lite dekorationer som Swarovski eller stripes. Bästa valet för mig var White Opal Swarovski och Take Your Time  builder gelé från Indigo som håller stenar bättre än lim.

7. Om man vill man kan göra tummen på samma sätt fast i annan kombination! Jag tog Metal Manix 24 carat gold på Sugar Effect Snake Skin design.

8. Gör din höger hand på samma sätt! Och ja! Jag gjorde min höger hand med fel hand( vänster!) Det var jättesvårt och kräver mycket tålamod och tid .

Vad tycker Ni?:)

Likes

Comments