Hade en riktigt mysig och härlig nyårsafton.
Bjöd på enklare 3 rätters middag med underbart folk, fest med bra vänner och kom till och med hem i relativt bra tid 🤗 hoppas ni alla fick ett bra avslut på 2016.

Bjöd på vitlöksbröd, tsatsiki, baconlindad halloumi och oliver till förrätt
Kyckling med potatis i ugn krämig pepparsås och grekisk sallad
70% chokladmousse, grädde och varma hallon
Och en hallondrink.
Vart superb

Likes

Comments

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Håll koll på din ekonomi, kära Jungfru, för samtidigt som du haft gott om inkomster nyss, så kan lite vad som helst hända när du glömmer att hålla koll på saldot. Å andra sidan kan du få en gyllene chans att tjäna lätta pengar nu, och det kan bli en otroligt givande historia. Men framförallt händer mycket i ditt kärleksliv denna vecka, och en attraktion som utvecklas är svår att kontrollera nu. Du är redo att satsa på något, en ny sötnos eller en ny inställning till relationer, och gör det gärna samtidigt som du firar in det nya året. Fira försiktigt bara, för det händer lätt att du och någon som står dig nära råkar ut för missförstånd, som gärna ökar i antal under småtimmarna. Fira med de du gillar bäst, och var generös med din kärlek till dem, för att möta året på bästa sätt. Ta hand om varandra.

Mest romantiska dagar: 27, 28, 29 & 31 december & 1 januari

Här hittar du ditt horoskop

Likes

Comments

Första ansiktsmasken som faktiskt fuktar, jag har något känslig hy och får alltid återfukta efter en mask. Men den här gör iallafall en sak av allt den lovar. Större recension kan jag inte dela med mig av ännu då jag bara använt den en gång.
Ett tips är att lägg masken när du inte behöver vara så social, man blir riktigt stel och jag pratade med Amanda i telefon och sluddrade efter ett tag haha!

Likes

Comments

Om det är något nyårslöfte jag borde ha är det ju definitivt att blogga mer haha.

Senaste dagarna har jag jobbat en hel del, shoppat, firat jul och känt brutal stress över julen. Mindre kul. Men hade iallafall kanon fina juldagar ❤
Började julhelgen med jobb och en eftermiddag/kväll hos mamma, superfin julklapp och gudomlig mat, som vanligt 😊
Juldagen spenderades hos mamma och den var magisk, så mycket energi och jag somnade som ett litet barn när jag kom hem, tänkte visa ett inlägg med dom fina klapparna jag fick lite senare idag.
Jag hoppas nu fick en underbar julhelg och en fin fortsättning!
Puss så länge

Likes

Comments

Jungfrun
24 augusti – 22 september
Det blir en vecka med många hårda arbetstimmar, kära Jungfru, där du äntligen blir klar med ett stort projekt som du slitit med både hemma och i skolan eller på jobbet. Äntligen kan du lägga något åt sidan som krävt din fulla uppmärksamhet nästan dygnet runt den senaste tiden, och det blir en otrolig lättnad. Det är också viktigt för din ekonomiska situation att du blir färdig nu, och även om du inte är 100% nöjd så kan det vara bättre att lämna in något good-enough än att slita på dig själv nu. Om du ser fram emot och planerar att göra något mer kreativt med din tid framöver, så kan du behöva se över en del praktiska saker denna vecka. Se till att alla måsten är avklarade och att ekonomin är som den ska innan du kastar dig över det roliga som du längtat efter.

Mest romantiska dagar: 15 & 16 december

Ditt horoskop hittar du hääär

Likes

Comments

I lördags var det dags att fira minna som blev 22 i torsdags, middag och lite bubbel hos minna och sen drog vi in till söder för att föra och sedan till nattklubb. Hade riktigt kul! Och hoppas födelsedagsbarnet vart nöjd 🤗
Har tyvärr inte alls mycket bilder men tror minna har fler så dom dyker upp senare under dagen

Testade ett nytt ställe
Underbara bar tyckte det var nice, bra musik och rymligt och så.

Likes

Comments

Ny vecka nya tag.
Sitter just nu på tåget påväg mot jobbet, sovit som en kratta men vad gör det om hundra år.
Hade för första gången på länge riktig söndagsångest igår, varför vet jag inte men kul är det inte.
Hoppas ni får en toppen start på denna vecka, puss!

Likes

Comments

Hade sötnosen Kimi översovandes här från igår, så mys i soffan idol och lite godsaker.
Mosters stjärna!
✨❤️

Likes

Comments