3/7 idag börjar jag om lite i träningen. Eftersom Walle inte går fot så bra måste vi göra det superkul. Jag gick iväg och skramlade med en godisburk och när Walle kom upp till mig och tittade på mig kastade jag iväg den och han fick jaga. Detta gjorde jag flera gånger. Nästa omgång kastade jag väg godis istället. Det gick bra men vi får nöta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags var vi och tävlade apellspår i Ludvika. Vi började att spåra. Walle skötte sig jättebra, markerade 1:a genom att skvätta med benen, jag fattade inte det. Men tog upp de andra två helt perfekt. 8 + 8 i poäng.
Sedan kom vår akilleshäl, Lydnaden. På linförigheten släpande han sig efter mig hela programmet. 0+5p. Framförgående och läggande under gång😒. 0p Efter det gör han en bra inkallning 9+9p. Jag blir glad då sticker han och självbelönar sig vid vår väska😠. Sist är hoppet och jag lämnar honom och går över på andra sidan, han smiter på sidan 0p. Jag var superarg, in med honom i bilen och lugnar mig en minut sedan belönar jag honom. Sist var det platsliggning och budföring det klarar han galant bara 10:or. Vi slutade i alla fall bra men hur får jag honom att göra lydnaden bra?

Likes

Comments

Idag kan Walle titulera sig viltspårschampion. Han gick klockrent hela spåret och passade på att bada i en dypöl på vägen. Är så stolt att han klarade av det.

Likes

Comments

Lördag eftermiddag/kväll så gick vi ett spår som jag la runt 9.00. Det gick jättebra, han är säker på spåra men genade vid återgången.

Likes

Comments

Jag har nu tränat Walle i 5 år. När han var två bestämde jag mig för att börja tävla. Han älskar att träna men att tävla går inte. Han blir jätteloj och är så seg. Envis som jag är har jag bestämt mig att det ska gå. Igår tävlade vi igen med uselt resultat förutom inkallningen och hoppet.
Det är fotgående jag ska satsa på!
Idag började jag med omvänt lockande, när Walle tittar på mig, öppnas handen med godis, tittar han bort sluts handen. Vi började med framför, sedan sidan, provade att säga fot samt ta fram vänster ben, back till basic.

Likes

Comments