Mina två älskade barn!
I fredags vart jag helt slut efter en veckas arbete. Tre timmars sömn per natt är alldeles för lite! Ibland går jag runt som i en dimma. Precis så vart det i fredags. Tyvärr kunde jag inte gå hem tidigare från jobbet då det väntades en sen leverans in och ingen annan kunde ta den. Helt slut cyklade jag hem vid strax efter halv fyra!
Väl hemma vart jag tvungen till att ta den sedvanliga vovvenaden då mannen i huset vart tvungen att jobba klart innan han kom hem. Tack och lov vart Jasmine och Timme hemma, så dom följde med. Sen kom det bästa 💜 båda började på med maten, dessutom verkade det som om dom tyckte det vart roligt 👌🏼😊 Dom fixade även guacamole som vi hade till dip av nachochips till en bra film på kvällen 😊 Kan inte säga annat än att jag lyckats bra med mina barn! Jag är SÅ stolt över dom!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll vart jag, Mats och Jasmine på födelsedagskalas hos kusin Ida som fyllde 11 år. Yngsta kusinen fyller 11!
Vart tar tiden vägen? Läste följande historia på FB och den stämmer ju SÅ bra:
Om två år fyller de som är födda 1990 30 år! För mig är 30 år sedan 1970!
Man kan ju undra vart tiden tar vägen.

Jasmine är dubbelt så gammal som Ida, men dom har ändå så himla roligt när de träffas!

Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt vart på G på lördagsträningarna! Nu är det än värre. Alldeles för lite sömn i kroppen, dessutom har jag inte fått i mig tillräckligt med vätska. MEN, jag ger inte upp. Jag har sagt att jag ska träna fram till operationen. Tre pass kvar nu. Jag tänker att en stark kropp återhämtar sig lättare och snabbare. Myt eller sanning? Inte vet jag!

Dagens träningsvänner fastnade på bild 👍🏼👊🏼🤛🏼👌🏼
Efter passet smög hela familjen Bark samt Lena in på Espressohouse för en kopp kaffe. Det är skönt att kunna snacka lite utanför klubben oxå!

Likes

Comments

Ikväll har jag umgåtts med "my people" saknas dock en! Lisa! Det här är de vänner jag har kul med. Jo, jag har kul med fler vänner, inte så! Men de här är riktigt roliga. Vi har lett hem varandra as plakat 🙈😂 vi har festat 🍸🍾 vi har rökt vattenpipa 😤😇 vi har gråtit 😢 med andra ord, vi har gjort det mesta ihop!
Det är så skönt att efter två år ungefär, veta att man kan höra av sig och samla ihop varandra och bara prata om vitt och brett. Sjukdomar, resor, kärlekar, musik...
Jag har fått prata av mig. Jag har fått vara orolig. Jag har fått ett glas vin och en kanongod räksallad!!!
Jag har fått varma kramar!

V Ä N N E R

Smaka på ordet! Vad betyder vänner för dig? Jag vet hur mycket de betyder för mig 💜

Man kan aldrig ha för många vänner, men de som ger extra energi! Dom ska man vara riktigt rädd om!

Ewa, jag och Tina 💜💜💜 Love you 💜💜💜

Likes

Comments

Onsdagens pass avklarat! Jag blir så arg på mig själv när jag inte riktigt orkar. Idag snurrade det ordentligt i bollen. Jag sover inte som jag ska och det är väl det som märks mest. Tre-fyra timmar per natt. Alldeles för lite. Det är på kvällar och nätter jag tänker som mest. Det är då alla jobbiga tankar kommer!
Fixade i vart fall 60 minuter Tabata i härlig snö. Det är jag stolt över. Jag är stolt att jag inte gett upp. Jag är stolt över att cancerjävulen inte får ta över mitt liv!
Igår kom ytterligare ett brev från vården. Denna gången med lite info om operationen. Ytterligare en hälsodeklaration att fylla i. Fjärde i raden! Nu väntar jag ett samtal från sköterska R på måndag!

Likes

Comments

Måndag, den börjar alltid med ett träningspass på NTR Wellness i Värnamo. Tyvärr börjar det bli tufft för "Bulan" att träna, men vi kämpar på. Idag har han jävlats massor med mig! Andnöd, illamående och ont! Typ som halsfluss 😔

Idag praktiserade jag, Lena och Nathalie i baren! Hoppas alla vart nöjda med sina shakes. Jag tyckte i alla fall den vart kanon 👌🏼 när jag är sjukskriven ska jag extraknäcka som förste shakare 🙈😂 kan ju inte släppa detta underbara ställe fastän jag har träningsförbud!!!j

Likes

Comments

Jag är inte rädd för att dö egentligen. Pratade vidare om detta samtalsämne på jobbet idag. Det är så skönt att prata om mina känslor. Få andra infallsvinklar och andra sätt att se på saker och ting. Idag när vi pratade om döden fick jag utveckla hur jag tänker. Ibland är det bra att sätta ord på känslorna.
Alltså, det är inte döden i sig jag är rädd för. Vi ska ju alla dö någon gång. Det vet vi!
Det jag är rädd för är att missa massa roliga saker.
Barnens examen, barnens giftemål, barnbarn, att få köra nya pärlan en varm sommardag! Stort som smått!!!
Jag är alltså inte färdig med mitt liv. Det är mer den känslan jag har 🤔

Likes

Comments

Fick frågan om jag är rädd! Jo, jag är skiträdd för att dö! För att kirurgen ska klanta till sig. Komplikationer kan leda till döden! Skadas båda nerverna till stämbanden kan jag faktiskt dö, men tar dom inte bort "Bulan" då kan jag oxå dö! Det är lite som pest eller kolera.
Det känns dock som jag inte levt klart. Jag har flera år kvar att snurra runt på denna jord. Jag har dessutom bestämt mig för att leva varje dag! Vi ska alla dö någon gång, men tills dess, då ska vi leva!

Likes

Comments

Något jag lärt mig genom livet är att njuta varje minut. Min last i livet är god mat och idag har vi verkligen lyckats. Hasselbackspotatis, älgkött, bea och en krispig sallad. Kan det bli bättre? Till det ett gott rött vin. Det ska vara gott att leva och leva det har jag verkligen tänkt göra trots cancerjävlen!

Likes

Comments

Ja precis så är det. På NTR Wellness i Värnamo, där laddar jag mina batteriet! Lite besviken är jag att jag missar årets första BootCamp 😔
Operationen är mitt i Campen och jag missar alldeles för mycket. Dessutom har jag svårt för att ge allt på träningen. Sömnen är inte heller den så bra. Målet just nu är att bli frisk för att senare kunna återgå till den form jag var i för ett halvår sen 💪🏼👌🏼👊🏼🤜🏼🤛🏼👍🏼🏃🏼‍♀️

Likes

Comments