Header
View tracker
View tracker

Bad och youtube!

Idag så skulle jag iväg med lilleman till tandläkaren, så trots att det är pappavecka så fick jag lite tid med min favoritkille! Efter de besöket åkte vi upp till fästningen för att kolla vad min far och bror gjorde, dom satte upp granen utanför kyrkan tillsammans med några andra från jobbet. Så vi umgicks lite med dom.
Sen åkte vi ut till mamma och skulle julpyssla lite, men lillemans tålamod är lite sisådär så det slutade med att jag och mamma satt där själva... Haha. Men de blev några fina kottar att hänga upp i granen!

Sen var det dags att bege sig för att lillemans pappa skulle hämta honom. Värsta jag vart med om på länge.. Han grät och klängde sig fast på mig och vägrade släppa.. Mitt hjärta krossades..

Nu ligger jag iaf i badet och har det lite mysigt samtidigt som jag kollar på mina youtubers! Awesome!

Likes

Comments

View tracker

Fin morgon!

I morse var det så otroligt fint ute, så efter att jag lämnat lilleman på dagis så åkte jag ner till vanäs udde och tog lite bilder.

Likes

Comments

Bjuden på mat!

Idag bjöd Håkan ut mig till Mandys Diner här i Töreboda. Aldrig ätit där förut men har velat det rätt länge nu så det var kul! Jag tog en Harley Davidson burgare, riktigt god och äter den gärna igen!

Likes

Comments

Ligger just nu i soffan i Töreboda...

Igårkväll åkte jag jag hit för att träffa min saknade älskling. Första gången jag är här ock.. Haha lite dåligt i och med att vi vart tillsammans ett bra tag.
Men när jag kom hit så myste vi ner oss i soffan och kollade på "Finding Dory" så jäkla gullig film asså!
Idag har vi inte gjort något, han är iväg på ett kalas hos sin far och jag stannade hemma och ligger just nu och kollar på skräckfilm med lite gott att dricka, choklad!

Hoppas ni får en mysig lördag allihop!

Likes

Comments

Igår blev det en tripp till Skövde med lilleman och Emelie eller "Millie" som Elliot säger. Längesen vi träffade henne så det var på tiden kan man lugnt säga!
Mycket skitsnack och lite shoppning i några timmar innan det var dags att åka hem, hemma träffade vi Robin som fick leka lite med Elliot medans jag bar upp utemöblerna till vinden.
Sen myste vi bara i soffan med tacos och Frost.

Likes

Comments

Var nere och gick lite vid Vanäs Udde igår innan det var dags att hämta lilleman på dagis för ännu en mammavecka! Så otroligt fint på hösten (i alla fall när solen kommer på besök..)!

Likes

Comments

Äntligen fick jag lite sömn!

Igårkväll innan vi skulle lägga oss så fick jag massage av älsklingen. Vilket fick mig väldigt avslappnad och somnade rätt fort efter de, klockan var nog inte mer än tio när vi släckte ner allt.. Sen vaknade jag inte förän han skulle iväg och jobba och ville ha en puss. Sen somnade jag om igen och vaknade vid tio... Så ungefär tolv timmars sömn, rätt lagom haha!

Men nu har jag gjort iordning lite varm choklad och myst ner mig i soffan och ska glo igenom några tidningar innan jag startar dagen på riktigt!

Likes

Comments