Hej på er! Hoppas ni mår bra!

De va längesen jag var här sist. Vi har haft sjukt mycket o göra i skolan så bloggen har tyvärr fått gå åt sidan ett tag, särskilt eftersom jag har behövt fixa till en del misstag i skolan. Nu är allt bra igen!

Jag slutar åttan nu o ett lååååångt läsår väntar mig i nian, men innan nian kommer har jag ett underbart sommarlov att se fram emot!
Det känns som att de va igår vi satt i skolan o räknade ner från att de va 4 veckor kvar i skolan, nu är de 4 dagar kvar (iallafall för oss här där jag bor).

Sommarlovet är ju något alla i min ålder ser fram emot! De gör iallafall jag! Dock är jag liiiite nervös inför själva skolavslutningen, då jag, min bästa kompis och en kompis till oss ska sjunga inför hela skolan. O då tänker ni kanske, "jaja men hon säger ju att hon älskar o spela gitarr o sjunga" och de jag gör jag absolut, men förra året gick jag i sjuan och jag hade inte så mycket kunskaper om min röst osv, även då skulle jag och min bästa kompis sjunga, de gick inte så bra då min mic gick sönder och ungefär allt som kunde gå fel gick fullständigt åt helvete! Och nu ska vi ge oss på de igen! Vi ger oss inte förens de blir perfekt skulle man kunna säga! Och i år har vi inte häller de bästa förutsättningarna då vi bara har övat ett fåtal gånger med han som ska spela gitarr åt oss, texten sitter sådär när jag blir nervös och nja, men jag hoppas att dessa sista dagarna består av mycket mycket rep!

Men jag inleder sommaren på bästa sätt!

Sweden Rock Festival!!

De finns inget bättre sätt att inviga sommarlovet på! De är de bästa 4 dagarna på hela sommaren!

Vad har ni för höjdpunkter i sommar?


jag ska inte bara på festivaler i sommar, de händer sjukt mycket för mig i sommar. Jag ska döpa mig. Jag ska konfirmera mig. Jag ska träna inför tjejmilen. Och sen ska jag ju på en hel del festivaler. Men mer om detta kommer jag skriva om när sakerna sker!

jag hoppas alla får en underbar sommar så hörs vi snart igen!

Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra!

Ennu ett blogginlägg skrivet från mobilen så om detta inte ser ut som dom andra så vet ni varför.


1 Maj? Maj maj måne jag kan lura dig till Skåne, kanske bara va jag som sa så när jag var lite. Men de hade passat bra idag eftersom jag är påväg till Skåne. Med tåg.

Ska bara dit en kort sväng då jag bara ska byta tåg o åka hem till Blekinge.

Vad har ni gjort i helgen?

jag har varit o hälsat på min pappa, det är därför jag åker tåg.

hoppas ni har en fin Valborg!

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra!

Själv är jag sjuk, har haft feber och ont i halsen sen i onsdags.
Jag hatar att vara sjuk, man kan liksom inte göra någon ting. Man kan liksom bara ligga i sängen/soffan o kolla på film. Sjukt tråkigt för sådana människor som mig som hatar att inte få gör något. Jag har sjukt dåligt tålamod dessutom.

Och till på köpet missar man massa i skolan, jag har dock haft turen att inte haft några prov nu när jag har varit sjuk. Så resten kan man göra på studieverkstaden(en lektion som vi har en gång i veckan där vi kan fixa allt som vi missat)
Så de blir inga extra läxor senare.

Men man blir alltid lite mer uppmuntrad när mammi kommer hem med en sjukt söt kryapådig present. En jätte söt tröja med en kaktus på. Hon känner mig så väl (vilket inte är så konstigt eftersom hon är min mamma ) Jag verkligen ÄLSKAR kaktusar.

När jag var lite så va vi inne i en blomster affär och då fick jag syn på en ganska lång kaktus, typ som en gurka. Då gick jag dit för att visa den för mamma, så jag tog tag i den runt om, sen hade jag hela handen full med taggar och skrek o grät i flera timma.
Aa så de är egentligen ganska konstigt att jag är så väldigt förtjust i dom hihi.

De är första gången jag skriver inlägg från mobilen så jag hoppas de blir bra ändå, försökt få med en bild på den söta tröjan, men de funkade inte så vill ni se den finns de en bild på min Instagram (@l1nn3abroberg)

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra!

Idag hade jag tänkt ta upp de här med tatueringar och piercingar. En del av oss tycker om de, andra inte. Vissa tycker bara om tatueringar och andra tycker bara piercingar. Och andra tycker om båda. Jag tycker om båda.

Jag vet inte riktigt om man kan kalla töjning i örat för piercing. Men jag har 10 mm tjock töjning i mitt högra öra, som jag verkligen älskar och har planer på att töja vidare. Jag har också påbörjat töjning i mitt vänstra öra men den är bara precis påbörjad så den är typ 2 mm.  Och ska inom de 3 nästkommande månaderna pierca mig i näsa (septum). Jag är sjukt taggad för de. 

Jag har inga tatueringar än, men jag är bara 15 så jag får vänta ett år till. Men jag älskar tatueringar! De är sjukt snyggt och har man en betydelsefull mening bakom den så är de ju bara ännu bättre. Jag har några tatueringar som jag vill göra, bland annat en för mina tre systrar eftersom dom betyder väldigt mycket för mig.  Då har jag tänkt att tatuera in tre svalor antingen på fotleden eller på handleden. 

Vad tycker ni om tatueringar och piercingar? Kommentera! 

Kram på er!


Likes

Comments

Hej på er!

Jag är lite ovan vid detta, men de går nog snart över. Jag ska börja med att berätta lite mer om vem jag är och vad jag gör.

Okej så, jag är 15 år. Jag älskar att spela gitarr. Jag älskar att spela teater. Och de kan hända att jag sjunger en del också.

Jag har haft en blogg innan, men tröttnade på sidan jag hade den på och tänkte att jag gör en ny eftersom jag tyckte de va riktigt kul att blogga. Och hoppas att de ska gå bättre här. Hoppas ni vill fortsätta läsa.

Kram på er!

Likes

Comments