Det gjør både godt og vondt å tenke på det. Tenk at jeg hadde troen på oss tre. Hadde jeg visst at det var dette som kom til å skje så hadde jeg aldri gjort det. Vi var en gang en trekløver, som ikke kunne hatt det bedre. Vi gjorde gøye ting hver dag. Vi lo, smilte, og alle hadde det fint. Men det var bare oss tre, og hun andre jenta fikk ikke være med, min tidligere bestevenninne. Jeg trodde vi hadde vokst fra hverandre for godt. Så jeg fant meg noen nye i stedet for. Jeg glemte deg en stund, og startet på nytt. Jeg så du ville være med, men du kunne ikke det, for en i gjengen likte deg ikke. Hvorfor gikk jeg ikke tilbake til deg, trøstet og var der for deg? Jeg hadde dessverre ikke det motet akkurat da.

Men plutselig en dag, ble alt bare ødelagt. Jeg fikk nok. Jeg og de to andre jentene sklei langt fra hverandre, bare for en liten, liten ting. Jeg husker veldig godt mot slutten at vi begynte å krangle av hver den minste ting. Jeg skal si dere at det ikke var noen god følelse å ha. Det gjorde vondt på innsiden. Men, ja vi sklei langt fra hverandre. Min tidligere bestevenninne var der for meg da, noe jeg ikke hadde trodd! Vi fant raskt tilbake til hverandre, og akkurat da skjønte jeg at det var hun som var bestevennen min. Alle kan ha perioder hvor man er litt lei av hverandre, men det er ingen grunn til å kaste bort et verdifullt vennskap. Det lærte jeg den gangen.

Det som fortsatt gjør vondt er at de to andre, skal ikke nevne navn selv om jeg har veldig lyst, de ble venner igjen dagen etter. Det var som om de aldri hadde vært sure på hverandre. Så når jeg ser de to sammen blir jeg alltid minnet på når vi hadde det så fint sammen. Jeg føler også at de alltid skal prøve å vise meg hvor fint de har det i lag. Men hvorfor skal jeg bry meg? Jeg vet bare at de to er verdens største fiasko!


//bildet er tatt fra WeHeartIt//

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå har jeg hatt det bedre enn noen sinne. Jeg har hatt det kjempe bra i nesten et halvt år. Men hver dag har jeg vært livredd for å skli tilbake til der jeg var før, og dessverre så tror jeg at jeg er veldig nær det nå. Jeg vil gjør alt for å slippe det. Det er seriøst det verste jeg noen gang har vært borti. Bare på grunn av den teite "skolevegringen" har jeg gått glipp av sikkert 1-2 år med undervisning, å bare det var i barneskolen.

Jeg har det så ubeskrivelig mye bedre nå, men det er ikke alt som er blitt bra enda. Jeg må faktisk være sterk for å komme meg gjennom hver eneste dag. Folk tror det er så enkelt, men det er det ikke. Noe av det som gir meg mest motivasjon til å komme meg på skolen hver dag, er bestevenninnen min. Selv om hun ikke har peiling på noe av det som skjer så er hun der for meg.

Jeg syns det er veldig vanskelig å snakke med andre om mine mest private følelser. Jeg tørr jo ikke å snakke om følelsene mine til venninnen min engang. Det er liksom mine følelser, bare mine. Jeg går å bærer på mye tung inni meg, bare fordi jeg ikke tørr å snakke høyt om det. Men det er mye av det tunge som gir meg motivasjon også.

Så visst dere lurer på hvorfor jeg ikke er her så mye, så er det som oftest fordi det skjer så mye i livet mitt akkurat nå. Uansett så merker jeg når jeg bare setter i gang å blogge at det er dette jeg vil. Det er gøy, og her kan jeg dele litt av det tunge jeg bærer på, og kanskje til og med litt mer etter hvert?

//bildet er tatt fra WeHeartIt//

Likes

Comments

I dag føler jeg det har vært en ganske bra dag❤ Jeg har vært på shopping, vært å spist og rett og slett bare storkoset meg!

Jeg kjøpte noe nytt i dag, overraskende nok, hehe. Kjøpte meg noe utrolig fint på Bikbok. Jeg tror det nesten må bli favoritt butikken min for å handle klær fra nå av. Jeg kjøpte en super fin bukse og genser❤

I morgen er det Søndag, og vi er allerede på 3 desember da. Tiden går jo så innmari fort! Jeg tror ikke jeg har noen planer for søndagen, men jeg skal i hvert fall gjøre det beste ut av hele dagen❤ Hva med deg? Har du noen planer?

//bildene til Collagen er tatt fra WeHeartIt//

Likes

Comments

Ja, overskriften sier vel hva dette innlegget for det meste handler om. Først å fremst må jeg bare beklage for at jeg ikke har vært aktiv på bloggen. Grunnen er vel at jeg bare har hatt så mye å gjør, og dermed har jeg fått lite tid til bloggen. Men jeg vil dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på hver enkelt av dere! Dere er best!

Men, over til det dette innlegge faktisk handler om. I det siste har jeg blitt veldig opptatt av om andre har det bra, rettere sagt, jeg har brydd meg mer om andre enn meg selv. Jeg tenker vel at det egentlig er en veldig god egenskap, haha;) Tenk deg at en person du bryr deg om ikke har det så bra en dag... Du sitter omtrent hele dagen for å prøve å finne ut hvordan du skal hjelpe denne personen på best mulig måte. Nesten alle tenker at: oj, hva skal jeg gjøre for h*n? Men du trenger ikke nødvendigvis å tenke ut noe stort. Å hoppe fallskjerm f.eks, det kan dere sikkert finne en annen dag til. Ta heller opp mobilen å skriv noen varme ord, som du faktisk mener <3 Noe så lite, kan bety så mye for en person, og det er viktig å huske! En klem er også veldig godt å få på en tung dag.

Det at du bare sender en melding, til og med til en du ikke kjenner så godt, er så vanvittig bra jobba! Da viser du at du bryr deg om andre og hvordan de har det. Da er du virkelig en god person, selv om du ikke tror på det selv <3

Det var vel egentlig bare dette jeg ville få tydelig frem i dette innlegget her. Takk for at du tok deg tid til å lese det, også håper jeg du har hatt en fiiin dag i dag. Husk folkens, i morgen er det Fredag! Prøvde bare å få opp motivasjonen deres litt <3//bildet er tatt fra we heart it//

Likes

Comments

Da har jeg ordnet Instagram kontoen! Jeg syns det ble veldig bra<3

Håper dere vil følge meg på bloggen og på Instagram, haha<3

Likes

Comments

Velkommen alle sammen! Velkommen til min blogg♥ Jeg har blogget før, hos blogg.no, men der likte jeg meg ikke. Jeg prøver meg derfor her på nouw. Jeg gleder meg, og selvfølgelig håper jeg at dere vil trives her ♥

Jeg blogger vel mest om hva som skjer i en travel hverdag, med skole, angst, osv. Jeg vil ikke røpe alt, men om du titter innom her en gang i blant kommer du til å få med deg en god del.

Hvem jeg er, ønsker jeg å holde anonymt en stund. Vet ikke hvor lenge, men jeg vil føle meg trygg nok her først. Jeg skal også opprette en Instagram konto for bloggen. Der kommer jeg til å si i fra når det kommer nye innlegg, kanskje poste litt bilder som ikke kommer på bloggen og etter hvert kanskje ha litt giveaways. Kommer til å si i fra når kontoen er opprettet♥

//bildet tatt fra we heart it//

Likes

Comments