Många glömmer att havet finns kvar även vintertid och är minst lika vackert!
Nu siktar jag mot Göteborgsvarvet. Det är en balansgång det här med att kunna ta hand om sin kropp!
När jag var som sämst med diskbråck och ständiga inflammationer kunde jag inte arbeta överhuvudtaget. Efter månader av ryggrehabilitering var jag fortfarande väldigt dålig men jag hade gjort några framsteg.
Jag hade lärt hjärnan och ryggen att jag kunde promenera!! Dock inte i minsta backe, på hala löv, snö, is eller en regnig skog om marken var lerig. Jag var väldigt rädd att halka och knycka till med ryggen.
Jag hade och har fortfarande dålig balans att gå nedför trappor, om det har med någon nervskada att göra vet jag inte. Efter lång tids sjukskrivning skulle jag börja arbeta igen men vid heltidsarbete hade jag inte tid till rehab då jag var för trött och isåfall inte hann med mina barn. Drabbades av nytt diskbråck och var tillbaka på ruta noll.
Det jag vill komma fram till att det som fungerar för mig är att arbeta mindre, ( lite fattigare ) ha tid att träna och därav ha mycket tid att umgås med mina barn som en friskare mamma!
Jag är inte helt bra, återkommande ryggskott men jag vet att mitt sätt att ta hand om min kropp hjälper mig till ett aktivare liv!
Tänk, från att inte ha kunnat gå kan jag nu löpträna ❤️

http://www.hd.se/2006-11-05/jag-vill-bli-av-med-ryggsmartorna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Naprapat,kiropraktiker och massör är guld värda! Nu ska jag kurera mig utan och se om det släpper!
Strålande sol, varmt klädd och byter ut löpsteg mot promenad!
Värktablett och lite avslappnad, tror det kommer att göra susen.
Samma procedur undergårdagen o känner mig lite bättre!
Så alla motionärer! Ta till vara på den friska luften, om ni kan trots smärta så försök ut o gå!
Det blir bättre! Jag lovar! 😀

Likes

Comments

För att orka att träna eller springa och för att vi ska må bra behöver vi äta. En fläskpannkaka gjord på TOLV ägg, ( mammas och mormors recept) med rimmat stekfläsk mjölk och mjöl.
I detta hushåll räknas inte kalorier!! Vi äter för att det är gott och vi ska må bra och tränar för att bli starka och pigga.
Ikväll vilar kropp och ben.

Likes

Comments

Ska jag ge mig ut eller inte? En vägg av dimma i ett vinterväder som liknar vår. Plusgrader och fåglarna kvittrar.

Efter 10 min på joggande ben är jag glad att jag gav mig ut. Gruset hörs under fötterna i mina nya Saucony löparskor som gör att jag lätt studsar fram. Det blev 7 km. Längtar efter morgondagens löpning redan.

Likes

Comments