Jag är en tjej från en liten stad i norra sverige. Är 27år och är på väg att göra min resa mot ett lättare liv, med hjälp utav en magsäcks operation, GBP. Är nu i skedet att jag ska gå ner några kilon för att få boka in min operation, och just nu känns det väldigt tungt. Lever tillsammans med min sambo och 2barn. Har alltid varit större än mina vänner, och det är nu efter 2 barn som jag känner av det ännu mer, har nästan isolerat mig själv, inte viljat följa med ut på roligheter för att jag känner att jag har alltid samma kläder och känner mig störst av alla. Det tär på mig. 

Många tänker säkert nu "men hur svårt är det att gå ner i vikt då". Det är väldigt svårt, jag har viljan och jag går ner i vikt, 5-7kg sen tar det stopp. Har prövat alla dieter man kan tänka sig, och det är 5-7kg som gäller. Så när jag for på konsultationen ang operationen så var det väldigt nervöst. Jag vägde då 99.6 kg hade BMI på 35. Vägde då "för lite" för att få en tid bokad direkt. Men nu efter sommaren så var jag uppe i 104.9kg när dom ringde och kollade läget, och eftersom att jag har mkt blodproppar i familjen så kvalificerade jag mig för operation, och även för att jag gått upp i vikt. Har ABSOLUT INTE ätit ihjäl mig för att få denna operation, det skulle jag aldrig utsätta mig för, utan jag har gjort som jag alltid gör med maten. Så det som gäller nu är att gå ner till 96kg, sen ska jag ringa tillbaka och få en bokad tid.

Hoppas att jag ska lyckas gå ner i vikt väldigt snart, har ca 7kg kvar att gå ner. Så förhoppningsvis ska det gå relativt fort. Jag kommer försöka uppdatera denna blogg så gott det går. Startade bloggen endast för att jag ska få skriva av mig då ingen förutom familj och sambo vet om att jag ska göra denna operation.

Likes

Comments