Header

Tiger Striped Sky - Roo Panes

För ni som somnar lätt så kanske det inte är det bästa valet att lyssna men bra är den.

Idag så fyller min store bror år och vi ska fira han alldeles strax, så det ska bli go mat med tårta till efterrätt och mycket prat, så det ska bli trevligt, annars är det väl bara att umgås med the familia. Hoppas ni har en bra söndag och fortsätter ha en bra söndag för snart är det måndag igen och nej va inte sura för att det är måndag, det är en ny dag med nya möjligheter, det gäller att tänka positivt bara :) Ha en toppen dag hay!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej läsare, jag var väldigt aktiv här på nouw förra året men slutade pga saker som hände i livet, inget allvarligt men iaf så tänkte jag starta upp lite smått och skriva inlägg som kan handla om nästan vad som helst eller ingenting så välkommna att följa mig och min väg genom livets alla gångar.

Likes

Comments

Hej allihopa jag tog en paus med bloggandet slutet av förra året men nu ska den upp igen då jag nämligen ska flytta till Amerika, Toronto. Så då tänkte jag att det kan vara kul att blogga om min resa och vad jag hittar på i detta nya land och nya stad, det kommer finnas så mycket att skriva om så istället för att spara allt i min hjärna så kan jag lika väl skriva ner det på en blogg, så kanske jag sprider lite nyfikenhet till min blogg, men ja som titeln lyder så åker jag om 5 dagar så dags att packa så ses vi snart igen!

Likes

Comments


Likes

Comments

Är lite efter med att kolla på meddelande men såg iaf nyss att Nattstad ska byta namn till Nouw hoppas jag stavade rätt men ja hur som helst så tycker jag det inte spelar någon som helst roll att dem byter namn, men dem kunde lika väl döpt om till "NattDag" haha eller vad som helst!

Vad tycker ni om att Nattstad ska byta namn? Skriv gärna era åsikter om det!


Likes

Comments

Hej idag har jag haft full upp med hunden då jag är hundvakt nu dem här vardagarna och ja det är väldigt kul men fasen va trött man blir, det är ju en Vit Labrador (Hane) som är stark som en oxe så man får ju verkligen hålla hårt i kopplet när man är ute och går osv och det roliga är när man går förbi andra hundar så börja dem skälla och så ni vet men den här hunden bryr sig inte ett smack o bara fortsätter att går, lite kul iaf men ja nu har jag precis varit ute med hunden, så nu blir det att sova men ja hoppas ni haft en bra dag och skriv gärna om ni har en Labrador hund! Godnatt på er:)

Likes

Comments

Hej, imorse hämtade jag en hund som jag ska passa denna veckan! Det ska bli kul för han är ju rätt galen av sig o stark som attan men det är en väldigt fin hund :), hoppas ni har en bra dag så här långt, det var ju väldigt kallt imorse och hae varit hela dagen så var försiktiga när ni cyklar eller kör bil :)


Likes

Comments

Hallå på er alla, har ni haft en bra helg som jag, hoppas det iaf!, Min helg har varit riktigt soft faktistkt, träffat härliga människor och ätit gott så som det ska vara liksom, sen har man ju varit uppe lite sent också men det får man allt leva med när man har kul!

Idag ska jag nog mest ta det lugnt som man brukar göra på en söndag och just det jag ska gå ner på julskyltningen som är idag här i min stad och annars ska jag bara se på nån ny film kanske hursomhelst ska jag bara ta det soft idag haha!, så ni får fortsätta ha en riktigt bra dag så ses vi!.

Likes

Comments