Snapchat
Youtube
Spotify
Blogkeen
Nouw

Tänkte började med månadens + & - 😍 blir 2 på varje🌷

+ Detta kanske inte låter som ett plus men denna månaden har kärleken sats på prov. Mitt mående har varit skit och min fästman har verkligen visat att han är här för att stanna! Han har tyvärr fått ta så mycket skit denna månaden men han har ändå valt att finnas och stanna kvar! Älskar dig sjukt mycket min Babe♥️

- Som jag skrev ovan, mitt mående har varit i botten. Jag har drabbats av en ovanlig urinvägsinfektion så det har lett till att jag varit sjukt ledsen då det gjort så otroligt ont i magen och även när jag kissat. Min medicin mot det gjorde mig yr och illamående samtidigt som en vän till oss svek oss. Vi trodde hon skulle bli en bra vän men beslutade sig för att ljuga oss rakt upp i ansiktet. Om vad vill jag inte gå in på... Mitt mående har varit knas!

+ Vi har firat 4 månader sim förlovade, imorgon ska vi bo på Gothia Towers här i Göteborg. Jag har även gjort en överraskning som jag inte tänker avslöja förens imorgon. Då jag vet att han läser min blogg haha 😆

- Förlorat materiella minnen som jag aldrig kommer kunna få tillbaka! Till exempel bilder från min barndom men även bilder från min & babes första månader! Visst, vi kan ta nya bilder men ändå något negativt..

Ha en bra dag mina tulpaner! 🌷 glöm inte min instagram Picby3m

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blev en tripp till svärföräldrarna, köpte med oss frallor, Coca-Cola och de hade lite kladdkaka. Kan tycka att det är mysigt att åka till släktingar eller familjen en stund på kvällen.

Bara säga hej eller ta en kvällsfika, riktigt mysigt. Räcker med 1 timma eller 2, ligger just nu i sängen och väntar på Paradise Hotel 2017!

Kollar ni på det? Isf vem är eran favorit? Mina favoriter är Kristian & Anna samt lite Johanna
🌷

Ha en bra dag mina tulpaner! 🌷 glöm inte min instagram Picby3m

  • Filed under: vardag

Likes

Comments

Jag har en sådan fantastisk man, den 8 juni 2017 så friade han i Kreta på vår första utlandssemester tillsammans😍

Det var samma dag vi kom ner, vi hade haft en jobbig resa ner pga mina öron. Jag får så fruktansvärt ont och sen var resväskorna försenade.

När vi kom fram till hotellet så gick vi ut för att köpa vatten och då gick vi vilse i 3 timmar 🤣 och ingen kunde hjälpa oss! Men tillslut hitta vi hem, ÄNTLIGEN!

Så första dagen var inte den bästa precis, men senare på eftermiddagen så duschade vi tillsammans och efter ett tag så bad han mig göra mig fin för kvällen för vi skulle ut och äta. Medan jag var på toaletten så hade han fixat på vår balkong med vin, cider, öl, frukter och massa gott.

Efter en stund när vi ätit och druckit lite så gick han ner på knä och frågade. Jag sa JA innan han ens hade hunnit fråga klart haha! Jag förstod direkt, jag hade pratat om det så himla länge. Typ sen vi blev tillsammans 😆 och han hade fått ”ljuga” för att inte avslöja, stackarn. Han hade planerat i drygt 4 månader på detta.

Det var första gången han fick se mig mållös, jag hade glädjetårar i ögonen första veckan vi var i Kreta. Vi var där 2 veckor, jag var så lycklig. Sen gick vi ut och åt på en fin norsk restaurang och vi berättade att han frågade någon timme innan.

Dem satte på kärleks musik, vi fick gratis efterrätt och även massa drinkar 😍😍

Det var en helt fantastisk dag och jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar denna mannen. Alltså han är hela mitt liv, han är en sådan fantastisk människa och så godhjärtad, det finns inget ont i han.. ♥️

Han är min fästman, min bästa vän och min själsfränder. Vi må vara olika på vissa saker men j’vligt lika på mycket! ♥️💍🔐

Den sista bilden är tagen i Göteborg men de andra 2 är tagna i Kreta! 🌷

Ha en bra dag mina tulpaner! 🌷 glöm inte min instagram Picby3m

Likes

Comments

Så himla trött, hade tänkt och städa idag men blev att jag somnade om när min kära fästman gick till jobbet. Så blir att strax ta en dusch & sminka mig och dra ner till hans jobb, för kände att jag ville möta upp han idag.

Ibland går han hem & ibland kommer jag med bilen 😍 idag är det då tisdag så händer nog inget speciellt mer än paradise hotel 2017 ikväll. We love it👌🏼

Eftersom jag sov bort hela dagen så står dagens göra lista kvar så blir dubbelt upp imorgon 😏😆

Ha en bra dag mina tulpaner! 🌷 glöm inte min instagram Picby3m

Likes

Comments

YouTube
Robin & Emelie