Vadan detta, 2 dagar med ljusrosa flytningar. Lite mer än vanligt..
Metforminet har jag heller inte varit så bra på att ta, svårt att komma ihåg det på jobbet och så.. Men men nya tag nu.. Jag gör ju det för Jannes och min skull...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det börjar redan ge med sig, och ingen är mer glad än jag. Ja det kanske skulle vara Janne med då så han får lite sex.
Det är svårt att liksom få till det under veckan när man har barnen eftersom vi inte har något eget sovrum utan har våran säng ute i vardagsrummet så han har ju inte direkt fått någonting på ett par dagar för vi var inte så duktiga på det förra veckan med.

Men vi är dåliga på att ta initiativ både han och jag, det får vi helt enkelt bli bättre på. Sedan kan det väl bero på att han har lite bekymmer downthere. Han har jätteproblem med att hålla ett stånd. Men har det sista testat några tabletter ifrån någon sexshop och de har funkat perfekt, han har haft rejält med stånd och så. Men tagit det utan att vi har fått yill det och de där jävla tabletterna är ju ganska dyra. Får se till att det blir mer sex helt enkelt..

Likes

Comments

​Mensvärk fortfarande på dag 3, blöder precis lika mycket hela tiden. Igårkväll kunde jag inte lägga mig förrän sent då jag bara kände att det typ "forsade" ( ja jag fattar kanske inte som en jävla bäck/flod men ändå.) Hade i tampongen ca 30 minuter och sedan kände jag att det var dags att byta och gick då på toaletten och när jag tog handen mellan benen för att liksom dra ut "proppen" så rann det fastän proppen var inne kvar. Och då hade jag ändå den större...

Gick och lade mig framåt 01.30, men sprang upp på toaletten när Janne gick upp vid 05.30 och då var det blod både på tampongen och i bindan. Tack och lov hade det inte kommit något i sängen. 

Men återigen är det väl bra att den rensar ur kroppen, men fan alltså det kan ju bli lite mindre tills på måndag då jag på jobbet har väldigt svårt att springa ifrån när jag liksom känner att det "rinner".

Likes

Comments

​För drygt en vecka sedan hade jag en tjejmiddag. Då jag fick förfrågan ifrån en av tjejerna om det kanske är så att det vankas barn här hos oss.. Jag försökte att inte avslöja något, men jag tror inte de är så dumma som de ser ut de där tjejerna som jag umgås med.. Men då sade några som står mig VÄLDIGT nära " Nej, ni ska inte skaffa barn, utan tänka på de som du redan har och ta hand om dem!" 

Jag blir jävligt ledsen, vad fan menar de liksom? Att jag inte tar hand om de jag redan har? 
Och jag trodde att jag och Janne var vuxna människor som fick ta egna beslut?! Janne har ändå sagt in början av vårt förhållande att det var ok OM jag inte skulle vilja ha fler barn för då har han ju ändå mig och mina ungar. Men jag kan inte ha det på mitt samvete att neka någon egna barn (om det nu inte är så att vi försöker, men att det ädå inte blir några). Och jag har ju alltid velat ha många barn även om mitt ex inte ville det. Så nu har jag ju chansen och visst är det så att man vill ha 1 kärleksbarn åtminstone. Janne snackar 2 - 3 st. Jag tycker vi tar en sak i taget och hoppas att vi ska kunna lösa en.. Vad resten av världen tycker skiter jag i, för det är HAN OCH JAG som bestämmer!

Likes

Comments

​Pang bom så kom mensen med buller och bång. 
Igår morse innan jag skulle iväg till jobbet såg jag att det var liiiite rosa på pappret och då betyder det oftast (läs jämt) att mensen kommer inom 1 - 2 veckor typ. Nu innebar det denna gången att mensen kom efter lunchtid. Tack och lov hade jag satt på min en binda annars hade det blivit röd rumpa på mig!
Menscykeln blev också dag 29 blev dag 1. Så 28 dagar blev den. Det har ju liksom typ inte hänt sedan ja jättelänge sedan. Men jag har ju heller inte varit superduktig på att käka metforminet, tar det lite hipp och happ. Men det får det bli ändring på. Blöder också som en gris denna gången och får byta både tampong och binda ofta (japp kör med båda 2 nu) Mensvärk ifrån helvetet med, men men det är bra att det rensar ur...


Likes

Comments

Det är verkligen apsvårt att låta bli skiten med godis och så. Janne var gullig och köpte Reisens till mig i veckan då jag har åkt på en förkyldning (ja och kanske för att jag bad honom med). Idag efter jobbet så hade jag ett möte inplanerat och eftersom jag slutade 13.10 hade jag ingen lunch utan gick iväg till mötet direkt. ​Så efter mötet så gick jag förbi Netto och köpte en banan, en stoor kexchoklad och så en cola på det.  Så jävla onödigt verkligen.. Nu banne mig får det bli nya tag. Det är ju ändå jag också som vill gå ner i vikt och skaffa ett litet barn...

Kämpa...

Likes

Comments

Ja mensen har kommit igång lite kraftigare.. Nu är det t o m klumpar och riktigt mörk rött.. Skönt att skiten kommer ut.. Jag är inne på 3:e dagen med Metformin och ja det går bra förutom lite dålig mage och magknip.

Idag har det dock blivit lite godis! Min kollega E på jobbet fick en chokladask Merci ifrån en av våra "kunder" och hon ville inte ha med sig det hem sade hon så då fick jag det + att vi köpte lite choklad i affären då det var billigt på Willys+ denna veckan.. Shit också. Men nya tag igen..

Likes

Comments

Nu så finns det ett recept att hämta ut, så bra alltså. Ett uttag men en burk som innehåller 400 tabletter så det ska ju räcka ett tag. Sist när jag åt dem åt jag 4 tabletter dagligen när jag hade kommit upp i full dos.

Informerade jag om att jag hade fått tant röd på besök?? Jag vet i fasen vad det var... Det är ljusrött och det var mycket på pappret igår morse, men nja sedan har det bara varit lite i bindan.. Jag vill ju mer ha det där klarröda, men det kanske kommer om någon dag..

Har inte ätit godis på 2 dagar, men igår bakade Hugo chokladbollar, ett projekt till skolan. Så smakade jag en, men det var liksom nog. Men men nya tag, jag åkte i allafall inte iväg och köpte godis..
Hade ont i huvudet igår, om det var pga en viss spänning (hade varit på möte med min mamma) eller om det beror på att jag inte ätit godis..Ja det vet jag inte riktigt, men brukar ju ha ont i huvudet när jag har slutat med skiten innan..​

Dags att väcka 3 trötta barn....

Likes

Comments

Har haft ett par dagar ljusbrun flytning men kanske lite inslag av rosa. Det har jag alltid, något jag har vant mig vid men ändå tycker är tråkigt för dels är det ju inte fräscht för jag använder en liten binda och jag tänker ju på detta med svamp och bakterier. Men samtidigt är det ju ändå "skönt" att det liksom ändå "varnar".

Dag 37 (idag) blev dag 1, så denna cykeln hade jag 36 dagar och det är ju riktigt najs att det inte är längre men tror ju ändå inte jag har haft ägglossning. Eller jag vet det med största sannolikheten!

Ikväll blir det iallafall en promenad med Janne och barnen, om det nu inte kommer regn. Men Hugo som är äldst har ändå bett om hjälp då han själv mår dåligt över att han är lite rund så då är det ju bättre att få med hela la familia ut.


Likes

Comments

Ringde idag till min gyn. Jag gick via landstinget för att bli gravid med barn 1, men när jag väl hade fått honom och vi pratade om att skaffa barn nr 2 (jag och min exman) så fick man gå privat och det har jag gjort sedan dess med de andra 2. Så som sagt vad idag ringde jag och fick en telefontid till 15. När de väl ringde var det en sköterska där.. Berättade om mitt ärende att jag vill ha Metformin utskrivet och just detta att få berätta för någon annan att vi ska försöka igen. Hon kände ju igen mig och tyckte det var skoj att vi skulle försöka. Frågade också hur länge man kunde få hjälp där och hon berättade att de hade patienter som var över 40 år så det känns ju skönt.. Då har vi några år på oss.

Hon skulle be gyn att skriva ut ett recept och sedan var jag välkommen igen att ringa efter sommaren för att kanske då har gått ner 10 kg.. Hoppas kan man ju alltid göra....Ringde iallafall Janne efteråt och berättade.. Var alldeles varm i magen, nu är det mer på riktigt.. Kanske och förhoppningsvis blir det kanske så att man är gravid vid denna tiden nästa år..

Idag har det iallafall inte blivit något godis och för mig är det jättebra. Jag ska verkligen försöka låta bli det där nu och ta tag i detta för min och Jannes skull.Likes

Comments