Universitetet

​Imorgon har jag introduktion på mitt program på universitetet och jag är sååå taggad. Jag är supertrött men kan icke sova...Det känns nästan som när man var liten och väntade på julafton, så taggad är jag. Jag är 25 år och har jobbat som make-up artist de senaste 3-4 åren men nu är det dags att fortsätta vidare i livet med studier. Jippi jippi!

Sov så gott.

Puss och kram 
Kylies

Likes

Comments

Tack till min älskling

Min älskling är bäst, för igår var jag lite nere men han muntrade upp mig och fick mig på bättre humör. Idag känner jag mig mer motiverad igen, yaay.

Denna lilla smoothiedryck gjorde jag för en liten stund sedan och jag älskar den, lite syrlig från hallonen som jag älskar. Väldigt lätt att göra och väldigt proteinrik.

Recept

​-Frysta hallon
-Chiafrön
-kokosmjölk

Blanda hallonen med kokosmjölk och krossa hallonen. När du fått smoothiekänslan blandar du ner chiafrön och toppar med hallon ovanpå.

Puss puss
Patrick


Likes

Comments

Sätta mål

Som rubriken ovan säger, go hard or go home, det är ett motto som jag lever efter. När man bestämmer sig för att göra något så ge allt du har! Tänker alltid på denna när jag är på gymmet, då hjälper den mig. För om jag vill ha resultat så måste jag kämpa hårt och inte ge upp när det blir lite tufft. 

Jag har tre nya mål som jag ska kämpa med.
1. Kämpa mig igenom kandidatprogrammet även om det kommer kurser som är jobbiga och krävande.
2. Gymma minst 3 gånger per vecka samt köra cardio 4 gånger i veckan. (älskar att vara på gymmet :P)
3. Sminka minst 3 sminkningar i veckan för att utveckla mina sociala medier.

Så önska mig lycka till med dessa tre små mål.
Puss Puss
Kylies

Likes

Comments

​Jag sitter mitt ute på landet i en liten stuga i den lilla byn Sulvik. Jag sitter här med mina kära vänner som jag träffade när jag bodde i Malaga och tusan va mysigt vi har det här. Jag skulle verkligen bosätta mig på landet för här känns livet bara alldeles så underbart. Får lite lätt ångest med tanken av att återvända till Stockholm, men men, bara 2,5 år kvar där sedan kan jag kolla vidare. Kanske blir det bosättning i Sulvik i framtiden, vem vet.

Nu är det dags för oss att äta lite lunch och försätta njuta av livet. BTW, har på mig mitt älsklings läppstift från MAC i färgen Viva glam 3. 

Puss puss
Kylies

Likes

Comments

​För några dagar sedan så blev Gigi Gorgeous stoppad när hon klev av flygplanet i Dubai. Hon blev stoppad och fick inte gå igenom säkerhetskontrollen. På flygplatsen blev hon kvar i flera timmar och tillslut så sa de att hon ej fick sätta sin fot i Dubai för att hon är transexuell. Så hon blev kvar där över natten på flygplatsens hotell för att senare åka vidare till Stockholm. 

Jag har sett många kommentarer om att hon får skylla sig själv och att hon borde har forskat lite mer om hur det ser ut för transexuella i det land hon ska besöka. Jag håller dock inte med många av dessa kommentarer eftersom de flesta som skriver kommentarerna är dels redan emot henne och vill inte acceptera att hon är en kvinna och kallar henne för en man. Detta gör mig bara oerhört frustrerad. Har hon gått igenom operationer och om det står på hennes pass att hon är kvinna så är hon faktiskt kvinna. Därför blir jag oerhört ledsen när detta händer i Dubai. Bara för att någon på flygplatsen kände igen henne så blir hon portad. 

Jag tycker att detta strider så extremt mycket mot mänskliga rättigheter, men det är väl inte första gången som Förenade arabemiraten strider mot mänskliga rättigheter. Det är bara att se hur de behandlar kvinnor och homosexuella. 

Det blir inga resor dit för min del, fast det visste jag redan innan. Kommer aldrig åka till ett land som står till raka motsatsen till vad jag tror på. Jag står för jämställdhet oavsett färg, ras, läggning eller what so ever. Vi är alla människor.

Puss och kram 
Kylies

Likes

Comments

Jag tänker ibland på hur mycket hat det finns på denna jord och det gör mig väldigt ledsen. När jag tänker på läget i USA med Donald Trump, usch vad ledsen jag blir av tanken...Samma sak när det gäller alla terrorister, varför blir vi aldrig av med ondskan? Jag försöker sprida så mycket kärlek som det bara går. Jag vill sprida den till alla oavsett vem det är jag möter under dagen. Jag vill att alla ska må bra. Om folk mår bra och får kärlek så sprids det vidare. Det är min teori i alla fall. Så nu innan läggdags så tänker jag släppa mina tankar om all ondska som finns och bara njuta av allt det goa som livet har att erbjuda oss.

Produkter från bilderna

​Ögon:
Sugerpill, countess

Ögonbryn:
Anastasia beverly hills

Läpp:
NYX soft matte lip cream, moscow.

  • Kylies
  • 21 readers

Likes

Comments

När tiden går långsammare och långsammare

Har ni haft en känsla av att tiden går så himla fort? Men sen när man vill att den ska gå fortare så går den bara långsammare? Jag är i den situationen nu. Jag är inne på min 8:de vecka i Malaga och på fredag flyger jag hem igen. Jag kommer verkligen sakna Malaga och vattnet, den sköna temperaturen och den goda maten. Men allt gott kommer alltid till ett slut, det är ju bara så. Tur är väl det, annars skulle vi kanske inte njuta lika mycket av det som är bra. Jag skulle definitivt kunna bosätta mig här, men det enda som jag saknar är väl kanske de gröna skogarna som vi har hemma i Sverige. Ja, vi får väl se vad som händer i framtiden.

När jag väl är hemma igen

​Det som jag ser fram emot mest av att få komma hem är nog att få träffa min familj och min fästman. Så denna helg blir det bara mys och avkoppling. Något annat som jag ser fram emot är också att få börja sminka igen. På måndag börjas det igen, mina sminksessioner. Så sjukt taggad! Men nu är det dags för mig att ta och lägga mig, imorgon blir det löpning innan skolan. 

Puss och kram
Kylies

Likes

Comments

Hej på er allihop,
Mitt namn är Kylies Gender (aka, Patrick Virtanen). Jag är utbildad make-up artist och före detta mac:are. Jag har bestämt mig för att uttrycka mitt artisteri här på nouw och jag hoppas ni kommer gilla mina framtida sminkningar.

Just nu befinner jag mig i Malaga där jag har studerat spanska i snart 8 veckor. Jag kommer äntligen hem denna fredag och det som jag ser fram emot mest, förutom min pojkvän, är att få sminka igen.

För mig är smink och träning som terapi. Jag kan bara slappna av när jag sminkar och glömma allt som på går i denna värld. För många kanske smink bara är något som en accessoar, men för mig är det ett sätt att uttrycka sig på. Ni kommer nog att få se när jag väl är hemma igen. Tills dess kan ni gå in på min instagram @kyliesgender.

Puss och kram
Kylies

Likes

Comments