View tracker

Hej! Idag vaknade jag vid 2, har nog aldrig sovit så länge på ett bra tag, dock så har jag feber och behövde antagligen sömnen.
Iallafall! Idag orkade jag inte laga världens måltid så det blev bön pasta och korv.

För er som undrar så är jag en vegetarian på väg att bli vegan. Äter inge kött, ägg, fisk eller kyckling. Ibland händer det att jag dricker/äter produkter med mjölk i. Försöker dock avvänja mig med det, är även mjölkprotein allergiker så förstår helt ärligt inte varför jag slutar äta/dricka mjölk produkter nu på direkten haha. Har varit vegetarian sedan 2014. Känner INGEN som är vegetarian / vegan. Tbh så påverkade nog Ariana Grande mig lite med att avstå från att äta lik, eftersom jag var/är ett fan av hon så kommer nog inspirationen därifrån.
Hoppas allt är bra med er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag åkte jag in till stan för att möta Emma, sedan gick vi till sergels bion för att se Trolls. Älskar bebis filmer så det passade mig perfekt!
Sedan letade vi efter ett mindre fik, vet ej exakt va fiket hette men något avenyn, haha. beställa chai latte men your girl was hungryyy också, så jag beställde någon mat paj.

Försökte mig även på att vlogga MEEEEN min dator vägrar att föra över bilder /videos från min telefon till den så aa :)))(((((
Kan ju ej redigera via mobilen haha, hell no.

Likes

Comments

Hej! Eftersom denna blogg handlar om mitt liv så är det ju självklart att mina djur ska få vara med!

Jag har tre katter. Daisy Chanel som är 6 månader, sedan Tellus & Lotus som är 3 år & dem är bröder.

Min ponny heter Gibson och han är 19 år. & ni som kanske undrar hur länge jag har ridit så började jag på ridskola när jag var 5 år, så har ridit i 11 år och jag har haft Gibson i 3 år. Slutade på ridskolan när jag började rida Gibson.

Likes

Comments

Hej! Jag har alltid älskat att göra kollage och man kan ju göra det med metapic här på nouw och det är så sjukt kul!

Jag är en person som älskar saker som har med läppar att göra så som lipliners, läppstift osv. & även naglar, gelenaglar, nagellack, akryl.

Nu till jul så är såklart färgen röd och rosafärgade/nude färger inne på både läppar och naglar. Chanel är ett globalt märke som har så sjukt snygga saker! Hittade några färger som jag dööör för nu till vintern! Så sjukt snyggt! Tipsar 100% till er som är lite osäkra på vad ni vill ha för färger på läppar och naglar nu till vintern, röd och rosaaktigt/nude kommer aldrig att svika er. Trust me.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra!

Vissa av er kanske inte vet det men jag har studie uppehåll just nu pga en traumatisk händelse jag gått igenom som jag kan ta upp i ett annat inlägg. Så mina dagar består nästan bara av sysslor i hemmet & att ta det lugnt. Såklart så går jag ut och träffar vänner, men det kanske endast är 3 ggr i veckan.

Efter händelsen jag varit med om så har jag lite svårt för sociala umgängen. Lider av social fobi och panikångest sedan 2012 och hade precis blivit så jävla bra och kunnat vara ute bland stora folkmassor utan att få panikångest men efter händelsen så är det right back at the start tyvärr. Så får ta det långsamt men snart så är jag på fötter igen! Det är bara att tänka positivt.

Såg att jag har fått flera unika läsare, det gjorde mig jätteglad! Tack för att just DU klickar in på min blogg. Känns verkligen som att det finns ett värde och att jag kan nå ut till folk med mina inlägg istället för att det bara är jag som läser min blogg, hahaha.


Likes

Comments

Hej allesammans! Jag får ofta frågor från folk jag känner om vilka eyelashes jag använder, vilken concealer jag använder osv. Så nu tänkte jag dela med mig av de jag brukar använda på en helt vanlig vardag!

Om ni också vill köpa så är produkterna på bilden såklart länkade & länk finns under bilden så ni kommer direkt till hemsidan där ni kan köpa de!

Likes

Comments

Så här ser en perfekt fest outfit ut för mig. Mina favorit overknee skor med min favorit parfym av pacco rabanne som luktar varmt och åt det sexiga hållet. En klänning som visar lite hud, en hand väska där man kan ha sin mobil i, pengar, smink osv. Sedan en choker i silvriga 'diamanter' som matchar väskans nitar och sedan silvriga örhängen som gör outiften komplett.

Länkar är taggade i bilderna, så om du vill komma till te.x. skorna så trycker du på dem.

Ha en fortsatt bra måndag!


Likes

Comments

Jag har gått igenom mycket under de åren som jag levt. En av sakerna som jag kommer att publicera offentligt är en misshandel jag gick igenom år 2012 i Björkebyskolan.

Jag gick i 6an & fick ett samtal av en tjejkompis där hon sa att hon och min andra tjejkompis kommer att bli dödade & våldtagna och att jag skulle skynda mig, de sa var de befann sig och jag gick såklart dit. De var inlåsta på en skoltoa medan en kille som gick i samma årskurs stod utanför och skrek att han skulle våldta de när han fått upp dörren. Det stod ca 20 andra killar utanför och skrattade och 'hejjade' på honom. Lilla jag gick emellan och bad honom att gå därifrån och låta de va, men då gick han emot mig. Han puttade mig och fällde mig så jag slog i huvudet i golvet, han sparkade mig i magen och spottade på mig och ropade åt killarna runt om att han kommer att våldta mig istället. Jag ställde mig upp och puttade in han i ett skåp och sa 'vad fuck är ditt problem jävla snorunge', tillägger att killarna runtomkring stod fortfarande och skratta & gjorde INGENTING för att stoppa det dem såg.

Sedan gick jag ifrån i några minuter tills chocken släppte. Liksom varför hände det här mig? Vad har jag gjort? Tillslut kom vreden och jag sprang tillbaka, och då hade toadörren öppnats och ena tjejen var på golvet och grät och skrek. Hennes huvud hade slagit i tegel väggen pga att han kommit in och misshandlat henne, den andra tjejen kom undan. Hon som blivit misshandlad kunde inte gå själv. Jag tog henne över axeln, och då kom den här killen emot oss. Jag kollade på honom och sa ' Om du fucking rör henne.' Och ska tillägga, när jag blir arg så blir jag läskig, haha. En lärare såg hela händelsen och bad mig & den andra tjejen att ta en ipren och gå till lektionen. Alltså????? Behandlar man offer så? Fick ens inget stöd av kuratorn eller erbjudande om att få samtal om denna traumatiska händelse. Vad hände med förövaren? Jo ingenting, för han var minderårig så då är det okej. :)

Det här slutade med att både jag och den ena tjejen fick hjärnskakning, jag vågade inte gå tillbaka i skolan på ca 1-2 år och blev en så kallad 'hemma sittare', hon böt skola pga rädsla, jag fick socialfobi & soc blev inblandad pga att jag ej vistades i skolan.

Pga denna händelsen så mådde jag så dåligt i flera år, och jag fick inget så kallat 'slut' på det här pga att förövaren inte fick något straff. Jag verkligen hoppas att de högre makterna fixar straff till minderåriga. Usch.

Idag kan jag skratta och le utan att denna händelsen påverkar mig, men att veta att andra som är minderåriga går igenom sånt här av andra i deras ålder utan att något händer är hemskt. Om du går igenom något sånt här eller har gått igenom en misshandel, prata med dina föräldrar eller kontakta din skolkurator! Var aldrig rädd att söka hjälp, du har inte gjort något fel. Du är stark.

Likes

Comments