Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra med er.
Idag så har jag firat mamma på morsdag såklart. hon fick en jäääätte skön filt, den är sjukt mjuk alltså de går nt o beskriva. Den finns på hemtex & kostar runt 150-180 kr! Köpte även en gullig liten kaffe kopp. & vi fikade även lite på morgonen innan jag drog till jobbet.
Efter jobbet så hämtade baba mig o Will. Vi åkte till restaurangen vi brukar äta på, det är en indisk resturang, deras mat är sjuuuukt god! Tar alltid curry wokade grönsaker 🙌

Just nu ligger jag i sängen och ska sova, är helt död! Det beror nog på vädret.
Ha en jätte bra måndag imorgon!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej guys!
Just nu sitter jag ute med Daisy och äter Sushi. Det är över 20 grader och sjukt mysigt att sitta ute! 

Imorgon är det fredag sen helg, har nog aldrig längtat såhär mycket till att få helg. Det är inget speciellt som händer utan vill bara kunna sova ut haha.

Likes

Comments

Idag är det en helt vanlig dag, also known as a skoldag. Snart är det sommarlov så det är bara att jobba på de sista dagarna som faktiskt är kvar i skolan!

Är extremt trött just nu. Sitter med en kopp te och ska strax börja fixa i ordning mig. Var 'precis' ute med Sabina på en liten morgon promenad vid klockan 5, så det var ca 1 timma sedan.

Började rensa mina kläder igår så ska fortsätta med det när jag kommit hem från skolan igen. Har sjuukt mycket kläder, sååå onödigt. Så det blir att ge bort massor haha.

Ha en jätte bra onsdag!


Likes

Comments

heej!

Ni alla vet förmodligen vem Therese Lindgren är och att hon har släppt en kollektion hos NA-KD? Jag är fett efter med att få reda på det, men guys alltså jag dör så snygg kollektionen är! Hon har släppt allt från en bomberjacka, kepsar i olika färger och kjolar! Wooow! Hon har blivit så successful, underbara Therese.

Jag tycker att ni alla borde ta och kika in hennes kollektion med NA-KD om ni inte redan gjort det! Pengarna kommer flyga iväg ur plånboken, snygga kläder för bra priser är ju ändå det bästa som finns!

Länkar här nedanför till NA-KD och Therese kollektion!

LÄNK TILL NA-KD

Kram på er!!

Sponsrat inlägg

Bild på Therese Lindgren lånad av NA-KD

Likes

Comments