Hej! Hoppas allt är bra med er.
Idag hade jag tre timmars lektion, 2 timmar utav de timmarna bestod av att göra ett prov som jag INTE pluggat till :)) Det gick inte bra alls hahah.
Sedan så drog jag & Ahimsa till tc & fikade på espresso house, så myyys!

Jag och min kille firade även 13 månader tillsammans idag. Det kom ett blombud med en sorts låda fylld med rosor till mig som min älskade pojkvän överraskade mig med! Jag var så chockad alltså. Sedan kom han hit med jordgubbar & hallon (mina favorit 'snacks') o vi hade en lugn mys kväll istället för att äta ute. Sedan fick jag ett Kylie Lipkit i färgen Candy K.❤️

Sov gott!

Likes

Comments

Igår så var jag med klassen på hellasgården för att åka långfärdsskridskor, det kommer ALDRIG mer att hända. 😂 fyfan asså, höll på att bryta benen. för er som varit i Hellas vet att man åker på en natur is, o den knakade när jag & några klasskamrater var längre ut & inte hade någon möjlighet att ta oss snabbt in till 'land' och paniken som uppstod i min hjärna alltså herregud.
Blev även sjuk efter gårdagen, hostar heeela tiden & kan knappt prata, great.
Hoppas ni mår bra & har en resterande bra fredag!
kraaaam

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag så var det en lugn dag i stallet, jag och Gibson körde lite dressyr & sedan släppte jag lös honom så han fick springa av sig lite. Är det bara min ponny som älskar att bli jagad när han är lös?


Likes

Comments

Likes

Comments

Jag började kolla på den norska serien Skam i fredags, och den är faktiskt bra! Säsong två är min favorit, alltså Noora är bae!

Är på säsong tre just nu och kan ärligt säga att denna säsong inte är en favorit för mig. Hatade Isak efter det där med Eva TÄNKER EJ SPOILA men ni som sätt Skam vet what I'm talking about! Så nu sitter jag här och är tvungen att kolla på Isak alltså haha </3 (För varje säsong så får man följa en specifik person, säsong 1 = Eva, säsong 2 = Noora, säsong 3 = Isak)

För er som söker en serie med mycket drama så är Skam för dig! Länkar den här under.

Ha en fortsatt bra dag!

http://www.svtplay.se/skam


Likes

Comments

en gammal video, men den är lika inspirerade och ärlig varje gång man ser den.


Likes

Comments

På fredagar så har jag endast två timmars engelska från 10-12 sen slutar jag, så idag var det en lugn dag. DOCK så däckade jag direkt när jag kom hem för var så trööött.

Läste precis ut The fault in our stars boken & slutet really fucked me up, asså bruh???? Ni som har läst den förstår mig.

Men iallafall, just nu lyssnar jag på The Weeknds låt Starboy, tbh så hatade jag den förut men börjar gilla den nu, vet ej varför.

Likes

Comments

Idag så blev det ingen skola för mig eftersom att jag vakna upp med vääärldens migrän. Jag älskar skolan & att lära mig nya saker/utvecklas, så att inte gå till skolan för min del ger mig ångest.

Jag mådde bättre senare på dagen och gick o fika med Emma & Sabina på Espresso House. Hade ej ätit på hela dagen så beställde någon choklad grej (gillar INTE choklad) o åt typ en tredjedel, i know jag är så onödig. O köpte en cappuccino såklart, vet inte varför men har fått ett beroende av specifikt cappuccino, kan inte säga annat än att det är sjukt gott!

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka! kraaam

Likes

Comments