Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej guys!
Just nu sitter jag ute med Daisy och äter Sushi. Det är över 20 grader och sjukt mysigt att sitta ute! 

Imorgon är det fredag sen helg, har nog aldrig längtat såhär mycket till att få helg. Det är inget speciellt som händer utan vill bara kunna sova ut haha.

Likes

Comments

Idag är det en helt vanlig dag, also known as a skoldag. Snart är det sommarlov så det är bara att jobba på de sista dagarna som faktiskt är kvar i skolan!

Är extremt trött just nu. Sitter med en kopp te och ska strax börja fixa i ordning mig. Var 'precis' ute med Sabina på en liten morgon promenad vid klockan 5, så det var ca 1 timma sedan.

Började rensa mina kläder igår så ska fortsätta med det när jag kommit hem från skolan igen. Har sjuukt mycket kläder, sååå onödigt. Så det blir att ge bort massor haha.

Ha en jätte bra onsdag!


Likes

Comments

heej!

Ni alla vet förmodligen vem Therese Lindgren är och att hon har släppt en kollektion hos NA-KD? Jag är fett efter med att få reda på det, men guys alltså jag dör så snygg kollektionen är! Hon har släppt allt från en bomberjacka, kepsar i olika färger och kjolar! Wooow! Hon har blivit så successful, underbara Therese.

Jag tycker att ni alla borde ta och kika in hennes kollektion med NA-KD om ni inte redan gjort det! Pengarna kommer flyga iväg ur plånboken, snygga kläder för bra priser är ju ändå det bästa som finns!

Länkar här nedanför till NA-KD och Therese kollektion!

LÄNK TILL NA-KD

Kram på er!!

Sponsrat inlägg

Bild på Therese Lindgren lånad av NA-KD

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag haft en lugn dag. Har städat lite och chillat. Har vääärldens migrän och har varit konstant stressad i ca 2 veckor, ughhh.

Idag blev det sushi från OnlinePizza, sushi + spela är ju ändå life.
hoppas ni haft en fantastisk dag! Kraaam

Likes

Comments

Likes

Comments

Heej! Jag har sökt runt nu ett bra tag efter något jag kan ge min mamma i sen födelsedagspresent. Jag är en person som vill ge en upplevelse istället för blommor eller något man kan få i handen, om ni förstår.

Jag stötte på en sida vid namn Greatdays.se där kan man köpa en upplevelse till andra och även sig själv. Det finns upplevelser som att åka en sportbil, tandem flyga, köra hundspann, flyga luftballong, åka och rida, gå på spa och myyyycket mer! 😱👏

Funderar på att köpa en spadag till min fina mamma, men det är så svårt och välja ut en upplevelse när det finns så många olika som verkar sjukt roliga på Greatdays! Och kan tillägga att det är väldigt bra priser!!

Kommer såklart länka till Greatdays här nedanför om ni vill kolla in sidan, och kanske hittar du något du och en vän vill uppleva?

Greatdays.se 👌


Lägger in en bild på Gibson som jag tog förra veckan eftersom att han är min finaste 💜


sponsrat inlägg

Likes

Comments