Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heej! Förlåt för dålig uppdatering. Jag har haft fullt upp med skolan och jobb så har inte haft tid över tyvääärr babes! Ska försöka blogga oftare, I promise. Just nu kollar jag serien Grace And Frankie på netflix och dricker red bull. Har haft världens migrän sen imorse så försöker att ta det lugnt.

Hoppas ni har haft/har en bra dag!

Likes

Comments

Hola! Hoppas allt är bra med er!
Igår kväll så färgade jag håret brunt. Ibland får jag impulser att jag vill ha förändring i mitt liv, so thats why jag har brunt hår just nu haha.


Tre månader kvar till sommarlovet!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har vart en lugn dag. Jag var hos tandläkaren för en rutin check up, sedan gick jag till biblioteket. Just nu kollar jag serie med min syster & dricker red bull. Måste verkligen sluta med att dricka energy drinks.

Likes

Comments

Utseendet är väldigt viktigt för många. Lösfransar, lipfillers, fin hy, raka vita tänder. Jag personligen tycker att tänderna är en big deal. Jag har velat ha tandställning sen ca 2-3 år tillbaka då jag fastna med min ena framtand i en gaffel o den sticker ut lite sedan dess. Blev dock nekad till tandställning då tandläkaren ej ansåg att jag behövde en. Så nu får jag göra det bästa av situationen. Och vad är det? Jo, tandblekning. Vita tänder är sjukt snyggt och ger en ett friskt utseende. Dock så gör jag personligen inte den starkaste vita tandblekningen då jag vill att de ska va så nära naturligt som möjligt, men om man tycker om JÄTTE vita tänder så go for it!

Jag har även haft hudproblem. Jag hade massvis av finnar när jag var 12-14 år & har alltid haft torr hy. Det är väldigt svårt att hitta produkter som fungerar på ens hy som kan samarbeta och bekämpa t.ex. ens akne.

Beconfident.se är en hemsida där dem säljer tandblekning och hudvård. Deras hudvårds utbud är brett o bra! Allt från akne bekämpande krämer, anti ageing & dag kräm. Just nu så har de 15% rabatt på allt, så om ni vill testa deras produkter så länkar jag till deras hemsida! Ska nog själv klicka hem något själv.

klicka HÄR för att komma till Beconfident.Se

Sponsrat inlägg

Likes

Comments