sorry att jag inte har varit aktiv på senaste tiden. Det har hänt sååå mycket i mitt liv på senaste tiden så har verkligen inte haft någon tid över till att blogga, ska försöka börja nu igen lite smått och hoppas inte att det blir fler avbrott!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

skolan börjar om tre veckor, kommer börja i linjen Samhällsvetenskap & är sjukt taggad, dock så vill jag såklart ha längre lov men aa. Har varit på Ikea idag för att köpa glas och tallrikar och som vanligt så var det mycket folk där så är helt slut! Behöver en nap asså haha.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har några dagar kvar på min unhealthy paus, så bästa sättet att utnyttja det på är att baka en sockerkaka!

Recept hittar ni på vegania.net 

Likes

Comments

Tror jag har fått feber.. mår allmänt skit & orkar inte gå upp från sängen ens, så this day will be a stay in bed day. Men vill inte bara ligga här medan tiden rinner iväg, så får se vad jag hittar på. Kanske kolla någon rolig film?
Just i denna sekund så sitter jag i sängen och dricker vanilj latte från Waynes coffee & äter på en choklad som jag haft sen i måndags, är ej något stort fan utav choklad. Måste dock börja bli hälsosam igen snart, har ju haft en 'paus' där jag får äta vad jag vill men det ska ändras på snart igen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgooon på er! Klockan är snart halv 1 och jag är sjukt trött fortfarande. Igår så tuggade jag runt med en vän. Vi åkte till Vällingby och SÅKLART så tappade jag mitt busskort där, så min baba hämtade oss och skjutsade oss till barkarby för att äta max haha. Klockan var runt 12 eller 1 då och Max hade tydligen stängt men eftersom de är våra bros så lät de mig och min friend äta där ändå. Tbt Bilder ifrån min storebrors student.

Likes

Comments

Ni som har sätt säsong 4 av orange is the new black where yall at? Vill att säsong fem ska komma NU!!! Kommer ej spoila något för er som inte kollat men shit vilken plot twist?? Rekommenderar oitnb starkt om ni vill ha en serie ni kommer fastna i. Hatar Piper (huvudkaraktären) hon stör mig sjukt mycket, vet inte varför haha.

Likes

Comments

Hej! Nu har jag bestämt mig för att starta en blogg (igen).

Tänker dive in direkt här och berätta om min resa till Kroatien för en månad sen! Jag är halv kroat så vi hälsade på släkten, det blev bara en vecka eftersom jag skulle jobba här i Sverige, men det räckte gott och väl. Min släkt bor i staden Pula, rekommenderar er som funderar på att resa till Kroatien att åka dit då det är så sjuuuukt fint!

Ha en fortsatt bra dag!


Likes

Comments