Heeej! Har ej bloggat på två veckor, sorry. Skolan börjar nästa vecka, & ni som undrar vilken inriktning jag börjar så är det samhällsvetenskap! Är verkligen överlycklig & stolt att jag kom in på mitt förstahands val. Sedan planerar jag att plugga vidare i högskolan men får se hur det blir, har mina gymnasieår att fundera på om jag ska plugga vidare or nah så aa, men i denna sekund så vill jag plugga vidare så vi får se. Kommer ej informera er om vilken skola, men det ligger i Söder. Nu ska jag cook some food & kolla på någon film. Ha det braaa puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

skolan börjar om tre veckor, kommer börja i linjen Samhällsvetenskap & är sjukt taggad, dock så vill jag såklart ha längre lov men aa. Har varit på Ikea idag för att köpa glas och tallrikar och som vanligt så var det mycket folk där så är helt slut! Behöver en nap asså haha.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har några dagar kvar på min unhealthy paus, så bästa sättet att utnyttja det på är att baka en sockerkaka!

Recept hittar ni på vegania.net 

Likes

Comments

Tror jag har fått feber.. mår allmänt skit & orkar inte gå upp från sängen ens, så this day will be a stay in bed day. Men vill inte bara ligga här medan tiden rinner iväg, så får se vad jag hittar på. Kanske kolla någon rolig film?
Just i denna sekund så sitter jag i sängen och dricker vanilj latte från Waynes coffee & äter på en choklad som jag haft sen i måndags, är ej något stort fan utav choklad. Måste dock börja bli hälsosam igen snart, har ju haft en 'paus' där jag får äta vad jag vill men det ska ändras på snart igen!

Likes

Comments

Hej! Igår så åkte jag och Saga till Sundbyberg för att ta farväl av en i min släkt, kommer ej gå in på vem osv. Men efter det så åkte vi till kista för att äta & kolla bio. Vi åt på Max en snabbis sen gick vi o kollade på central intelligence med Kevin Hart och the rock, den var sjuuukt rolig då kevins karaktär påminde om mig och dwaynes om Saga. När filmen var slut så bestämde sig jag och Saga för att kolla på ice age 5 exakt när den första filmen var slut, så vi betalade för den och gick till nästa film, o de var längesen jag såg en ice age film men den var gulliiiiig af!

Likes

Comments

Hej på er! Kom precis hem ifrån tc, har hämtat upp min bestfriend Saga, de va fleraaaa månader sen vi träffades så är såå excited! Just nu sitter vi & spelar FIFA 16 på mitt Xbox one & sedan ska vi nog ut, men är sjukt trött så får se om vi bara ska ha det mysigt och kolla film eller spela istället för att gå ut. Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgooon på er! Klockan är snart halv 1 och jag är sjukt trött fortfarande. Igår så tuggade jag runt med en vän. Vi åkte till Vällingby och SÅKLART så tappade jag mitt busskort där, så min baba hämtade oss och skjutsade oss till barkarby för att äta max haha. Klockan var runt 12 eller 1 då och Max hade tydligen stängt men eftersom de är våra bros så lät de mig och min friend äta där ändå. Tbt Bilder ifrån min storebrors student.

Likes

Comments

Ni som har sätt säsong 4 av orange is the new black where yall at? Vill att säsong fem ska komma NU!!! Kommer ej spoila något för er som inte kollat men shit vilken plot twist?? Rekommenderar oitnb starkt om ni vill ha en serie ni kommer fastna i. Hatar Piper (huvudkaraktären) hon stör mig sjukt mycket, vet inte varför haha.

Likes

Comments