Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hola! Hoppas allt är bra med er!
Igår kväll så färgade jag håret brunt. Ibland får jag impulser att jag vill ha förändring i mitt liv, so thats why jag har brunt hår just nu haha.


Tre månader kvar till sommarlovet!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har vart en lugn dag. Jag var hos tandläkaren för en rutin check up, sedan gick jag till biblioteket. Just nu kollar jag serie med min syster & dricker red bull. Måste verkligen sluta med att dricka energy drinks.

Likes

Comments

Utseendet är väldigt viktigt för många. Lösfransar, lipfillers, fin hy, raka vita tänder. Jag personligen tycker att tänderna är en big deal. Jag har velat ha tandställning sen ca 2-3 år tillbaka då jag fastna med min ena framtand i en gaffel o den sticker ut lite sedan dess. Blev dock nekad till tandställning då tandläkaren ej ansåg att jag behövde en. Så nu får jag göra det bästa av situationen. Och vad är det? Jo, tandblekning. Vita tänder är sjukt snyggt och ger en ett friskt utseende. Dock så gör jag personligen inte den starkaste vita tandblekningen då jag vill att de ska va så nära naturligt som möjligt, men om man tycker om JÄTTE vita tänder så go for it!

Jag har även haft hudproblem. Jag hade massvis av finnar när jag var 12-14 år & har alltid haft torr hy. Det är väldigt svårt att hitta produkter som fungerar på ens hy som kan samarbeta och bekämpa t.ex. ens akne.

Beconfident.se är en hemsida där dem säljer tandblekning och hudvård. Deras hudvårds utbud är brett o bra! Allt från akne bekämpande krämer, anti ageing & dag kräm. Just nu så har de 15% rabatt på allt, så om ni vill testa deras produkter så länkar jag till deras hemsida! Ska nog själv klicka hem något själv.

klicka HÄR för att komma till Beconfident.Se

Sponsrat inlägg

Likes

Comments

Gröt med hallon & serie 💗💗 har det så myyys.

Ikväll blir det taco mys med familjen. Är det bara jag som tycker att tacos är överskattat? Liksom det är gott men inte det bästa som finns haha. Men yes.
Hoppas ni har haft en bra dag idag!

Likes

Comments

Hola! Idag har jag studie dag. Så skööönt att kunna ta det lugnt & få sov morgon.
Jag gjorde en sen frukost & det blev mini pannkakor.

Ska dricka lite kaffe nu & kolla nån film.
Ha en fortsatt bra måndag! Kraaam

Likes

Comments

Idag har jag jobbat, det gick braaa. Har dock världens migrän & är snuvig. Pollen börjar komma fram och jag har inte några tabletter, ögondroppar eller nässpray så next week blir det att handla massor av medicin så jag klarar av resterande av våren & sommaren.
Ska nog ta en power nap efter jag kollat några avsnitt av pretty little liars.
Kraaam!

Likes

Comments