Hei og velkommen til min nye blogg!

Jeg heter Karoline, er 22 år gammel og bor i Sarpsborg. Føles veldig rart å blogge igjen da jeg ikke har gjort dette ordentlig siden jeg var typ. 16 år gammel, hehe. Men jeg tenkte å gjøre et forsøk da jeg nå snart skal begynne å studere på Adam og Eva akademiet i Oslo, og vil ha en plass jeg får lagt ut diverse bilder, tanker osv, noe jeg tenker kommer til å bli veldig gøy (om jeg klarer å huske på at jeg har en blogg, da).

Tenkte å starte rett og kjapt på med et nok så langt innlegg faktisk! Har sett så mange bloggere har gjort dette tidligere, og jeg tenkte det hadde vært moro å gjøre dette selv. Hvis dere vil finne ut mer om meg eller bare vil ha litt lesestoff, look no further. Here we go!


1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 27 år gammel! Herregud å voksen jeg føler meg når jeg skriver den alderen ned.

2. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag? Det er samboeren min, Kristoffer. Kanskje ikke så rart å ha vært mest sammen med den personen man bor under samme tak med, hehe.

3. Hvor høy er du? Jeg er 167.

4. Hvilken film så du sist? Åh, det er så vanskelig for meg å huske for jeg ser så og si aldri på film lengre.. Jeg kan ikke garantere at dette stemmer, men det er muligens den siste av SAW filmene jeg så sist.

5. Hvem ringte deg sist? Personlig hater jeg å ta imot samtaler, og vil helst ikke at folk skal ringe, foretrekker meldinger (med mindre jeg trenger gode forklaringer etc.) Men siste personen som ringte meg var Kristoffer.

6. Hva stod det på den sistre SMSen du fikk? Hahah, fikk melding om at det var salg på Coverbrands.no. Gidder ikke skrive ut hele promo meldingen deres. Sorry.

7. Foretrekker du å ringe eller sende SMS? HELT klart sende SMS. Jeg har angst for telefonsamtaler, med mindre det er noen veldig godt kjente, da går det fint. Men foretrekker alltid SMS fremfor å ringe/bli ringt.

8. Hva er ditt favoritt sted? Antageligvis senga eller foran gaming PCn min.

9. Hvilket sted foretrekker du minst? I skogen på sommeren da det er skikkelig myggsesong. HELL NO.

10. Hvilken øyenfarge har du? Jeg vil si blå, men samtidig er de en slags blanding (grønn/grå aktig). Jeg har også et mutert øye der jeg er noe brun istedenfor blå.

11. Hvilken julesang er din favoritt? Siden jeg er en sucker for Coldplay, som er mitt favoritt band of all time, så må jeg nesten si deres julesang som heter Christmas Lights!

12. Er foreldrene dine gift eller skilt? Mine foreldre giftet seg aldri. Jeg har hatt en stefar siden jeg var 3 år gammel som jeg ser på som min egen far, som nå min mamma nettopp har hatt 18 års bryllupsdag med.

13. Når våknet du i dag? Jeg våknet rundt 10:30 tiden.

14. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg jobber som frisør/hårstylist, og elsker fremdeles sminke like mye som jeg gjør i dag. Kanskje jeg til og med har tatt makeup kurs(?) Om 10 år har jeg også fått ett barn, og har allerede kjøpt eget sted med samboeren min.

15. Når så du moren din sist? Omtrent en måned siden.

16. Hvem ringte du sist? Kristoffer.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg tror jeg egentlig var et ganske uredd barn. Jeg kan ikke huske at det var noe som skremte meg om natten som barn.

18. Hvilket siste YouTube-klipp fikk deg til å le? Åååå, det er ikke direkte et klipp, men på lørdag var jeg på besøk hos min kusine i Oslo, og vi så på gamle videoer vi hadde lagt ut på YouTube da vi var yngre. Jeg lo så jeg grein!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er en veldig lojal og god venn.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg trekker kjappe konklusjoner som kan være totalt feil innimellom.

21. Sover du med eller uten klær om natta? Sover med truse, så ett plagg med mindre det er kaldt vintervær. Da slenger jeg på meg en t-skjorte i tillegg.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Kristoffer og jeg har 3 puter i senga. Han bruker en, jeg MÅ ha to.

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg er så veldig skeptisk til rare ting, så jeg velger å holde meg til ting jeg vet hva er, så tror ikke jeg har spist noe som kan sees på som 'rart', så det vet jeg ikke hvordan jeg skal svare på.

24. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg HATER å gå barføtt. Så sokker. Sko ute selvfølgelig.

25. Har du stasjonær eller bærbar data? Stasjonær. Jeg er gamer, så jeg må ha en god stasjonær PC som klarer kjøre de spillene jeg spiller.

26. Hva hører du på akkurat nå? Bon Appètit - Katy Perry, Migos

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben&Jerry's Cookie Dough. Den som absolutt alle 'white girls' liker..


28. Hvilken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant!!

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg er så dårlig på å være med på konkurranser eller noe som kan minne om det, så jeg vinner sjeldent noe.. Kan hende jeg har vunnet en 2 KG sjokolade på et tivoli en gang i tiden, men noe annet kan jeg ikke si jeg husker, haha.

30. Liker du kaffe? Nei. Men jeg klarer drikke noen form for iskaffer.

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg spiser nesten aldri frokost, men jeg elsker appelsinjuice i glasset på morgenen.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Historielæreren min, ååååå savner hun så masse! Kjempe søt ung dame!

33. Kan du spille poker? Aldri lært meg, så nei.

34. Hva har du spist i dag? En bolle med frokostblanding og en appelsin kjeks.

35. Nevn en historisk person som interesserer deg. Dette er ikke fordi jeg er veldig interessert i arbeidet hans eller fordi jeg liker denne personen, men jeg syntes det alltid er interessant å lese ting om Hitler. Han var jo en fantastisk kunstner i sin ungdom. Jeg syntes nazismen var interessant å lese om i historien på videregående.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Radio Rock, bare fordi den står på badet om man skrur på radioen der. Jeg hører aldri på radio lenger.

37. Vil du ha barn? Ja. Ett, men kanskje to.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg vi nesten si jeg er flytende i engelsk, jeg prater engelsk hver eneste dag, bestekompisen min er britisk, og når man er gamer og spiller online er det helt normalt å prate engelsk. Det går ikke en eneste dag forbi der jeg ikke prater engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? Jeg elsker å ligge på venstresiden min, på venstre side i senga. Liker å ha luft, så ligger ikke med ansiktet inn mot samboeren min. Men han er stor skje, så da går det fint <3

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng. Liker ikke få sand i trusa og bhen. Dessuten blir håret så ekkelt i saltvann, noe jeg avskyr, hehe.

41. Hva bruker du helst penger på? Mat og sminke. All the way.

42. Eier du dyrebare smykker? Utifra pris, nei. Jeg har ikke noen direkte dyre smykker, dette er fordi jeg bruker sjeldent smykker.

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? Jeg ser ikke på TV. Da blir det eventuelt Netflix og lignende. Jeg elsker Modern Family, Big Bang Theory og på Spike elsker jeg å se på Ink Master.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Har ikke lagt planer for helgen enda :)

45. Kan du stå slalåm? Jeg kan helt sikkert det, men jeg HAAATER å stå på ski.

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg blir imponert over go'hjerta mennesker. Jeg kan ikke fordra frekke mennesker.

47. Hvordan ringelyd har du på mobilen? Standard iPhone ringetone, men det er en remix av sangen til Jonas Blue - Perfects Strangers.

48. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. Siden denne bloggen er helt ny, så er det masse de som gidder lese den ikke vet, jeg har 4 tatoveringer. Jeg ELSKER Harry Potter og Lord of The Rings. Jeg er gamer, er ranka nesten i Master i et spill som heter Overwatch. Jeg driver med både beauty makeup og SFX sminke. Mer finner dere nok ut ettersom jeg legger ut fler innlegg i fremtiden.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Samboeren min har en teit leke som man trykker på så sier den "GG" som i "good game". Den.

50. Er du sosial? Både ja og nei. Jeg kjenner mange folk på nettet siden jeg nå har bygget livet mitt mye rundt gaming online og generelt nettsteder der jeg møter andre gamere. Så jeg har mange utenlandske venner. Bestekompisen min bor i England, noe som noen kanskje ser på som spesielt, men han er en så god venn at jeg hadde neppe funnet noen venn som han her. Jeg liker å holde meg med mennesker jeg er trygge med. Er ikke kjempe fan av å møte mange folk på en gang. Jeg har et sterkt forhold til de få jeg har i livet mitt.


Så det var det. Håper ikke innlegget ble irriterende lang. Også håper jeg dere har en fin dag videre, så snakkes vi

xoxox:)

Likes

Comments