​Jag har skrivit det innan och skriver det igen, JAG KAN INTE HÅLLA MIG. Nu har jag tjuvat på julen och satt upp julbelysningen i vardagsrummet som jag fick av Hjärtat i födelsedagspresent. Jag längtar till julen och i morgon har Hjärtat lovat mig att gå upp på vinden och hämta ner julkartongerna. Jag vill ha tid på mig att kolla igenom sakerna och se vad som behöver inhandlas. Lite panik har jag att inte allt är inhandlat till barnens julkalender. Men i värsta fall blir det att bege sig ut på nästa barnfria helg och shoppa.


Likes

Comments

Jag har landat i soffan en stund innan det är dags att dra igång denna torsdag. Johanna skall snart gå till skolan och Jennifer och Lova kom iväg vid 08.30. I dag är det dags för Toms läkarbesök på BVC. Sedan skall han och jag iväg och handla mat för resten av veckan. Vi måste även inom Apoteket för att hämta ut fler burkar med ersättning till honom.

När denna arbetsdagen är över för Hjärtat så väntar två lediga dagar för honom, sedan jobbar han på söndag igen. I helgen tänkte vi bjuda hit våra föräldrar på lite fika och fira min födelsedag som var den 7 november. Vi får passa på när alla barnen är hemma. Vill ju ha dem hemma när man firar ❤

Likes

Comments

I morse ringde sjukhuset och jag fick en tid på specialistultraljudet. De gjorde även en undersökning där de sprutade upp vätska i livmodern för att kunna se med ultraljud under tiden vad som hände med förändringen i livmodern. Resultatet var inga rester utan koagulerat blod. Så nu blir det tre nya dagar med tabletter för att försöka blöda ut resterande. Under tiden jag var på undersökningen så passade Jennifer Lova och och Tom i väntrummet *Tack för hjälpen gumman* Om cirka två veckor blir det ett nytt återbesök *Tur att man har frikort*

Lova kom hem från sin pappa idag och det märks i lägenheten när hon har kommit hem *Hihi* Möttes av en badande Monster High docka vid handfatet nu när jag skulle borsta tänderna på kvällen *Ha ha* Hon har en förmåga att ställa upp sina leksaker lite varstans. Söta Lova 💗

Nu är det dags att gå och lägga sig och jag håller tummarna att Lilleman sover lika bra som han gjorde natten till idag. I morgon har Jennifer ytterligare en ledig dag från skolan så jag skall försöka få med henne och veckohandla medans Lova är i skolan. Alltid bra med lite bärhjälp och sällskap. Dessutom är det roligare att vara två än att gå ensam med Lilleman.

*Hon har to.m vatten i sitt fina badkar*

Likes

Comments

God kväll!!! Mätt och belåten och sittandes här i fåtöljen.

I dag har vi firat Fars dag. I morse fick Tom ge sin pappa sina första Fars Dag presenter. Han fick trisslotter, en t-shirt och strumpor med texten Dig Daddy, Gentleman och Daddy från Jack & Jones. I eftermiddags så promenerade vi bort till svärföräldrarna för att fira svärfars Fars dag. Han fick parfym, tofflor och godis i sina paket. Innan vi hämtade töserna hos sin pappa så körde vi inom Apoteket för att lösa ut mer ersättning till Lilleman på hans recept.

​💙 En trött Lilleman 💙

Likes

Comments

I går blev det en shoppingrunda med Lilleman innan det var dags att hämta Hjärtat på jobbet. Jag hann även inom apoteket för att hämta ut lite på recept. Lilleman och jag fixade även Fars Dag present till bästa pappan ever *Hjärtats första riktiga Fars Dag äger rum i morgon* När Hjärtat slutade så körde vi hem till svärföräldrarna. Svärfar bjöd på sushi som jag och Hjärtat körde och hämtade medans farmor och farfar passade Lilleman. Efter Idol och Ack Värmland så tackade vi för oss och körde hemåt.

I dag har vi varit och handlat Fars Dag present till svärfar. Vi passade även på att handla på Willys. Köpte bl.a tillbehör till dagens middag som blev bakpotatis.

💙 Bjuder på en bild från i veckan på Lilleman 💙

Likes

Comments

I går var det dags för mig att gå på återbesök på Kvinnokliniken. Känns lika konstigt varje gång man kommer dit som patient istället för som anställd. Mina blodprov såg bra ut men ultraljudet visade fortfarande en förändring på livmoderslemhinnan som de hade svårt att förklara vad det kunde vara. Så nu blir det remiss till specialistmottagningen istället. Och får jag feber eller mår allmänt sämre så måste jag åka in akut och då måste de ändå skrapa mig. Men som det ser ut nu så vill läkarna ge kroppen en chans att själv fixa till sig eftersom de gärna inte vill gå in och göra ingrepp så tätt inpå ett kejsarsnitt. Efter läkarbesöket så gick jag och Tom upp till min avdelning och hälsade på mina kollegor och jag passade även på att värma ersättning och gav till Tom.

I natt har det varit en aktiv natt för Tom. Han har legat vaken stora delar av natten och verkat tro att det är fritt fram att småpjatta med nappflaskan. Önskar att jag kunde ammat så hade det inte blivit lika komplicerat.

I eftermiddag åker barnen iväg och det är bara jag, Hjärtat och Tom hemma i helgen. Heller inga hundar. Det känns konstigt utan hundarna och ibland kommer jag på mig själv att jag tror att de är hemma eller att man tar en extra tur genom djurhyllorna i butiken. Den svåraste tiden för barnen är över och det känns skönt att de kunnat gå vidare utan Siv och Doris.

Likes

Comments

När Hjärtat gick tillbaka och jobbade efter de tio pappadagarna så hade hans kollegor köpt en present till lille Tom. I paketet låg det ett elefant kramdjur, en bitring och en sockersöt vit och grå filt med djurmotiv.

Så omtänksamma de är och det uppskattas verkligen 💙

Likes

Comments

Älskade du ❤

Du är en kopia av din pappa. En kopia av klippan i mitt liv och min trygga vardag. Jag hoppas att du växer upp och blir lika ödmjuk, underbar och omtänksam som din pappa. Att du kom till just vår familj gör mig varm i hjärtat och du anar inte hur mycket du betyder för din mamma och din pappa.

Älskade lilla du, älskade lilla Tom Willy ❤

Likes

Comments