Nr 5

I dag var det dags för mig att gå brandutbildning på morgonen. Riktigt lärorikt och man fick sig en tankeställare när det gällde vissa saker. Nu sitter jag i soffan hemkommen från jobbet och med en hemsk halsbränna. Det är bara jag, Jennifer och Johanna hemma och vi skall försöka komma på något att ha till middag idag. Hjärtat jobbar kvällspass *Jobbigt när vi jobbar om varandra*

När det gäller min graviditet så känns det som om magen kommer att sitta väldigt lågt redan från början. De sa redan på KUB testet att fostret låg lågt och det är något som jag känner av redan. Känns som om kroppen automatiskt går i vaggningsläge ANKVARNING!!! *Hi hi* Bara det inte påverkar min kropp allt för mycket längre in i graviditeten. Mina sköldkörtelprover tog vi om i veckan och idag kom de nya svaren och de såg bra ut *Skönt*

Likes

Comments

Det blev ändrade planer med mitt arbetspass. Vid 11.00 ringde chefsstödet och frågade om jag kunde arbeta nattpass istället för kvällspass. Så här sitter jag nu och har cirka tre timmar kvar på mitt arbetspass. Så när alla åker till jobbet så skall jag åka hem och lägga mig och sova. Dock kan jag inte sova bort hela dagen eftersom jag skall lämna blodprov innan 14.00 på min vårdcentral. Mina sköldkörtel prover var tydligen avvikande så läkaren ville att jag skulle lämna nya prover så fort som möjligt.

Likes

Comments

Jobbhelgen är snart över.Jag har ett pass kvar i morgon innan en dags ledighet. Och då är även Hjärtat ledig *Mysigt* I nästa vecka väntar läkarbesök och brandutbildning. Helgens arbetspass har varit lugna och gårdagens kväll sov jag bort när jag kom hem. Tröttheten är det värsta just nu, skulle kunna sova dygnet runt. Minns inte att jag var lika trött under de fyra andra graviditeterna.

Snart är det dags att hoppa i sängen och lägga sig.

Likes

Comments

När Hjärtat kom hem från fisket så åkte han, jag, Jennifer och Lova till Nova. Blev middag på mattorget och sedan en runda inom H&M där jag fyndade kläder till Lova. Blev två par byxor, två linnen, trosor och en sommarklänning. Jennifer fick en stickad tröja och en ögonbrynspenna.

Nu har vi hämtat hem Isak som spelat fotbollsmatch i byn och helgen är kommen.


Likes

Comments

Fredag idag och mitt besök hos tandläkaren gick bra. Jag är helt färdig. Nu när man tänker efter så fattar jag inte varför jag inte gick tidigare till tandläkaren. Denna klinik är underbar. Men det är kanske just därför jag tog mod till mig nu. Tänk vad mycket betydelse en lugn och förstående person kan ha.

Innan jag körde hem så blev det ett besök på Lidl och Dollarstore. Snart blir det en promenad med hundarna och sedan skall jag småplocka lite här hemma. Hade inte skadat att köra några maskiner tvätt. Hjärtat verkar ha fått två fiskar iallafall, så inom snar framtid blir det regnbåge med potatis och hollandiesås.

Vad händer hos er i helgen?

Själv jobbar jag dagpass både lördag och söndag *Trist*

Likes

Comments

Nr 5

I går var det dags för KUB-test. Hjärtat slutade tidigare från jobbet och följde med. Det var en aktiv liten krabat som sprattlade rundor därinne. Allt såg bra ut och jag blev bara flyttad två dagar. Efter undersökningen så hade jag nära till jobbet, hihi. Bara två våningar ner. Hjärtat fick med sig tre bilder hem medans det var dags för mig att jobba ett kvällspass. Nu väntar vi på nästa remiss inför rutin UL.

I dag har det varit en kämpig dag på avdelningen. Jag måste lära mig att släppa saker på jobbet när det är dags att åka hem, men vissa patienter tar man med sig i sina tankar hem.

Snart skall jag och töserna äta middag. Blir sen middag idag eftersom vi åkte ut till Nova efter jag slutat jobbet. Johanna skulle ha ett par Adidasbyxor och Jennifer behövde nya Bh:s. Festade till det med vars en glass innan vi åkte hem. Det går ju inte att undvika att Pressbyrån nu har halva priset på sina glassar *Mums* Detta erbjudande har jag många kollegor på jobbet som fallit för *Hehe* Blir väl så när man har nära till Pressbyrån på sin rast.

Hjärtat är iväg och fiskar och jag hoppas att han kommer hem med mycket fisk i morgon. För min del väntar det en ledig dag i morgon med tandläkarbesök.Sedan stundar en arbetshelg och som tur är så har jag gjort passbyte så att jag arbetar två dagpass istället. Då kan jag avnjuta kvällarna med familjen.


Likes

Comments

Påsken är över och igår var det dags för mig och Hjärtat att återgå till jobbet. Jag hade en lugn dag på avdelningen och de fyra patienterna jag hade hand om blev till endast en då de andra tre blev utskrivna innan mitt arbetspass var över.

Påskdagarna spenderade jag och Hjärtat med svärföräldrarna och Hjärtats bröder i sommarstugan. Dock var det inget påskväder att hurra för. Vid ett tillfälle så snöade det *Suck* Men att få komma hemifrån och byta miljö var underbart. När vi åkte hem i söndags så hämtade vi Jennifer och Johanna. Och igår kom även Lova hem. Jennifer har någon dag till ledigt från skolan men Johanna började idag.

Efter jobbet igår så blev det veckohandling på City Gross. Något som jag och Hjärtat måste bli bättre på. Finns många kronor att spara på att veckohandla. Det är farligt att bo granne med Hemköp, för det är de små inköpen som i slutänden blir dyra.

Likes

Comments

I dag skall det ätas påskbord. Men jag får tyvärr stå över laxen i år. Doris har sovit sin första natt i sommarstugan och hon kom inte riktigt till ro. Skulle hela tiden byta plats i sängen och Hjärtat hade svårt att sova pga henne. Snart skall vi äta frukost och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på. Kunde gott vara lite bättre väder nu i påsk. Eller hur?

Likes

Comments

Ändrade planer för våran Torsdag. Jag fick byta pass idag eftersom vi var ont om personal. Så ikväll blir det kvällspass istället för dagpass. Dock tackar man inte nej till förskjuten arbetstid *Tummen upp*

Nu sitter jag här i soffan och har tryckt i mig frukost. I morgon är jag ledig och skall passa på att fixa här hemma.

Vad händer hos er i påsk?

Likes

Comments

Nr 5

Godmorgon Onsdag.

Just nu befinner jag och Hjärtat oss hos barnmorskan för glukos belastning. När vi blev inkallade så möttes jag av min f.d kollega på avdelningen som nu läser till barnmorska.

Denna glukosbelastning var annorlunda än de andra jag gjort. Här fick man en flaska med färdigblandad glukos med apelsinsmak. Nu blir det att sitta av tiden till att de två timmarna gått. Jag hade gärna varit ledig efter detta men tyvärr så jobbar jag kvällspass ikväll. Suck......

Längtar till att vi är klara här så att jag kan äta lite frukost.


Likes

Comments