Is på vägen och trött.....trots det begav jag mig i väg med T (15 åringen) till Vreta gymnasiet där det var prova på dag! ✊🏽✊🏽 på att han kommer in där nästa höst vill tydligen bli lastbils chafförer 🙈!

Passade på att ha en egen dag som innebar fika i gamla Linköping, en sväng på staden, vego burgare på Babettes kafferi som ligger i Baptistkyrkan!!!

Sonen hade haft det kanon bra och bl.a. fått köra lastbil😱👍 börjar bli riktigt riktigt stor ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter en god natt sömn med go frukost åkte vi ut till Drottningholm där jag dessutom fick glögg eller fick och fick.....! Det var is kalt om tårna trots att jag pälsat på mig! Jag kommer def tillbaka kanske redan till våren 2017

Likes

Comments

A-C (en kollega) och jag drog upp till vår huvudstad förra helgen för att hänga och kolla på musikalen Bullets over Broadway på Göta Lejon!

Kan säga att Shima Niavarani gjorde hela föreställningen 😂!

Sen kan jag säga att det finns en hel del finns toaletter i dom finare kvarteren 🙈😂 det blir ett av dom starkare minnen då jag på bara ett par tim besökte 5st olika...... nog om det!

Likes

Comments

Trots att vi bestämt att vi skulle ha våtrumstapet/golv i badrummet efter att ha fått vattenläcka! Ändå åkte vi och kollade på kakel, klinkers och badrums inredning kul men sååå svårt att välja!

Likes

Comments

Morsan med koll......🙈! Var tvungen att ringa frita (som ingen går på längre) för att försäkra mig om att jag inte gjorde bort mig igen utan att grabbarna verkligen hade studiedag i dag vilket dom hade! Själv jobbade jag en stund!

Blev medbjudna till magsjuke huset (Busfabriken) handsprit i väskan och iväg.... hade trevligt och plötsligt hade det gått flera Tim så tack Åsa och Emil

Likes

Comments

Lisa Ekdahls tolkning av Beppes godnattstund från Så mycket bättre..... underbart!
Antidot något jag tar med mig i livet😂tackar Lisa för det tipset!

Med det önskar jag en god natt sömn må livet vara med er 😘

Likes

Comments

Tillbringade natten i en husvagn med regn och blås utanför! Sen blev det en skön avslappnad fm med goda vänner.
Väl hemkommen igen blev det em/kvälld mys med Kina mat och film em/kväll med Theo en underbar lördag och det känd extremt skönt att det bara är lördag i dag 😜✌️️

Likes

Comments

Taco, mys, badtunne häng med öl 😍👍
Tyvärr fick jag någon slags nässelutslag utslag så fick gå upp men gör inget då Micha med kom😘

Förresten blev det bara manen och jag extra mysigt 😍

Likes

Comments

Alltid lika skönt med fredag/helg!

Är meningen att vi ska åka till goda vänner i kväll för mys, god mat/dricka, skratt, badtunne bad och skönhets sömn i deras husvagn men börjat känna mig tveksam då.......
1: det går extremt mycket magsjuka på jobbet nu 😱
2: T ska vara på tackmiddag för dom som jobbade på Söderköpings gästabud i höstas och ska inte med oss!
3: Theo är inte jätte sugen om inte storebror följer med plus att vi börjat kolla på The Fast and the Furious tillsammans (stora bekymmer)
4: I morgon är det gymnasiemässa

Mycket blir det men samtidigt som det alltid är skönt att komma hemifrån......

Livet en fredag hos familjen Kvarnung

Likes

Comments

I dag kom dom!
Theos klass har sålt kakor, knapriga sticks och godis och dom sålde väldigt bra, blev en slant och det behövs för i 6:an är målet att komma till New York 😂👍stora mål och drömmar vilket är helt underbart!
Bra jobbat klassen ✌️️👏🏾

Likes

Comments