Klockan börjar närma sig 10 på förmiddagen och jag har redan hunnit med en del! Jag är inne på en sista maskin med tvätt, jag har sprungit en löprunda på 5km och jag har ätit frukost. Löpningen har varit ganska tuff för mig senaste veckorna... Jag kommer inte alls upp i den hastigheten som jag haft tidigare och jag vill stanna och gå flera gånger, det är inte riktigt likt mig. Jag hoppas att det bara är en period och att jag snart kommit ur den för detta är inte alls kul. För att försöka få upp motivationen har jag anmält mig till ett lopp som är i mitten av oktober, varvetmilen här i Halmstad. Jag håller tummarna för att det kommer underlätta för mitt psyke att ta mig ut och att tiderna förbättras.. bara att köra på nu!

En galet trött och nästan illamående Hilda efter 5km...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag åkte jag tillsammans med mamma ut i skogen på svampjakt. Vi lyckades fylla båda våra korgar, nu blir det spännande att se vad jag ska lyckad åstadkomma i köket bara.. hehe

  • Vardag

Likes

Comments

Dagen har gått i ett men pluggandet har gått framåt! För att komma iväg lite och få röra på den stela kroppen fick det bli ett andra gruppass för dagen, Zumba. Det var längesedan jag körde det så det var faktiskt kul, hon körde även några gamla danser sen tidigare, extra kul! Nu ska det sadlas om till fredagsmys, men först en dusch.

Likes

Comments

Idag blev det en tidig morgon, på fredagar är det ett gruppass på mitt gym som börjar klockan 7. Passet heter 3D styrka och är riktigt roligt så man är väldigt peppad när man vaknar på morgonen och vet att man ska dit. Dock spöregnade det ute idag och jag måste erkänna att den varma sängen lockade mer än gummistövlar och regnjacka. Det är tur att man inte kan avboka passen inom en viss tid så man kommer iväg! Jag har precis satt mig på biblioteket och ska sitta här till lunch innan jag går hem och äter.

Nu ska jag njuta av mitt te och ljudet av smattrande regn, bästa kombon.

Likes

Comments

Dagen börjar nu lida mot sitt slut. Idag har det känts bra i både kroppen och huvudet, på morgnarna har jag varit väldigt trött och haft svårt att komma upp men idag gick det lite lättare. Nu ska jag fortsätta slappa i soffan ett tag innan det är dags för sängen.

För att komma till inlägget där jag skriver receptet till ketobollarna kan du klicka på den här länken.

Likes

Comments

Som jag nämnde förra veckan skulle jag ge mig ut på jakt efter ett par nya träningsskor. Jag har två skor som jag varierat mellan tidigare men skosulorna i de skorna har krånglat så jag köpte andra sulor men problem kvarstod. När jag har tränat så har alltså sulan åkt fram i skon och det har blivit ett stort mellanrum bak i hälen, otroligt störande!

Nu satsade jag istället på ett par ordentliga skor istället för ett billigare alternativ, Nike har alltid varit en favorit. Ni hittar skorna HÄR.

Likes

Comments

Något jag upplevt när det gäller mig själv och att stå emot godsaker är att försöka hålla mig sysselsatt med saker och ting, då kommer tankarna på annat. Om du hela tiden tänker på att du sa undvika det och det så kommer det troligtvis vara det enda du tänker på istället, lura din hjärna helt enkelt!

Det kan vara att lyssna på musik, läs en bok, titta på film, gå och träna eller ta en promenad, förslagen är oändliga. Det gäller att hitta det som fungerar för just dig, vi är alla olika och det som fungerar för en person kanske inte går för en annan. Idag har jag varvat mitt pluggande med att ta en promenad och titta på något avsnitt av en serie, det har fungerat bra! Lite senare ska jag ställa mig och göra lite ketobollar innan det är dags för kvällens gruppass, abs & ass.

Tidigare har jag inte gjort så personliga inlägg om mig själv och mitt beroende av socker, jag har målat upp en fasad om mig själv och det vill jag inte göra. Det gäller att kunna leva med nuet och det som gäller just nu. Det är såhär jag ser ut nu och det är si och så mycket jag väger. Det blir ingen skillnad om man inte väljer att göra någonting åt det.

Jag tänker också att skriva utifrån mina egna tankar och hur jag känner för allt just för dagen kan relatera till någon annan. Det kan vara skönt att veta att man inte är ensam om att tänka på hur man ska gömma godispåsen bland alla varor i matkassen när du går ut från affären.

Kram på er alla

Likes

Comments

Det har blivit tisdag och det är dag två min nya uppstart inför hösten! Gårdagen gick bra och det kändes helt fantastiskt att gå och lägga sig på kvällen utan någon ångest över att man ätit fel utan jag var istället stolt över mig själv. Okej det har gått en dag, men jag är ändå stolt över mig själv, jag tror vi är dåliga på att uppskatta oss själva och vad vi gör. Just nu fokuserar jag på en dag i taget och varje dag är en kamp, därför känns det som att man korsat mållinjen varje kväll, jag klarade dagen.

Nu vidare till något mindre kul...

Likes

Comments

Idag är det en ny dag och jag välkomnar den med öppna armar, trots att det är en måndag! Idag ät jag riktigt taggad på en ny vecka. Sedan jag kom hem från Kroatien har inte rutinerna kommit in ordentligt, det har blivit godsaker och träningen har inte känts så motiverande. Men nu är det dags! Idag ska det höras matlådor och jag ska även ta mig till gymmet, det var längesedan jag körde ett pass själv då det mest blivit gruppträning. Det känns bra att kicka igång hösten, är ni som jag och vill göra en förändring till hösten?

Bort med sötsakerna och in med bättre alternativ!!

Likes

Comments

I helgen var det äntligen dags för min vän Olivia att gifta sig! Vi har pratat om detta under flera månaders tid och nu var den stora dagen äntligen här! Det var en otroligt mysig och fin dag och man kände hur kärleken fanns runt om oss och hos brudparet.

Nu har jag återkommit till Halmstad igen och resten av kvällen spenderas med näsan i en bok. Tillbaka till verkligheten helt enkelt, eller en käftsmäll från vardagen kan man också säga. Trevlig söndag på er <3

Likes

Comments