Sitter och leker med lillan på golvet och ska snart laga mat :). Men vad vet jag inte. Här har ni två bilder på älsklingen när hon speglar sej 😄
hoppas bara inte hon tror att hon ser ut sådär för då är de ju sorgligt haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 657 Readers

Likes

Comments

Lever jag ? Känns då iallafall inte som det. Kan någon hjälpa mig att spräcka denna jävla bubbla jag levt/lever i?? Jag vet varken ut eller in just nu. Ska försöka ta tag i mitt mående nu men det är svårt när man nästan bara har familjen kvar.. Men jag ska kämpa mig upp ifrån botten. Själv om det ska vara så! Jag ska bara peppa varje dag! Ska ringa psykiatrin och fixa tid där också då jag har mkt som jag måste få ut. Kan vara skönt att prata med någon som man ej känner också. Detta fixar jag ! 💪


  • 666 Readers

Likes

Comments

Så dålig jag är hehe, tänkte ju skriva direkt när ja la lillan efter morgon stunden men nog fan glömde ja helt bort de, men har mycket tankar och skit som snurrar i mitt huvud sen har jag ju typ tre hundar på besök och en mor och då blir de konstigt nog mkt rörigare ;p så då går jag runt och plockar bort massa under tiden lillan sover, ibland kan ja ta en vilo stund jag också :) men iallafall nu ska jag komma till saken. Min mamma fick ett tråkigt samtal i lördags, vi fick reda på att en nära vän till familjen var sjuk, riktigt sjuk. Han är även mammas föredetta Så vi har varit och hälsat på, på sjukhuset i några dagar, de ville både han o hans son. Vi har inte haft kontakt me dom på jätte länge även fast vi velat men de är inte lätt alla gånger att ta upp kontakten när man tappat den. Men de som jag tycker är underbart och jag är så glad att vi fått upp den nu trots omständigheterna och de var inte jätte rolig start på nya kontakten men jag kommer hålla i den hårt nu! Jag älskar dom här människorna något enormt och trivs så bra i deras närvaro! Har alltid gjort! Visst är de nervöst (iallafall för mig) i början när man träffar någon man ej träffat på länge då vet man inte va man ska prata om riktigt men andra gången vi träffades pratade vi på ännu mera tack o lov, fett pinsamt när de bara blir tyst liksom hehe! Men de är ju tur att man kan ha lite roligt även fast de är som de är ❤️nu ska jag hjälpa mamma o baka för hon misslyckas ju me allt hon har förstört en chockladbollssmet och mockarutorsmet.. Hur lyckas hon hahaFår bli en bild på mig o millie !

  • 674 Readers

Likes

Comments

De är nu jag märker att hur svårt de är att hålla sig uppdaterad med en liten hemma som kräver all uppmärksamhet i världen haha! Ligger just nu i soffan och tittar på Emil i Lönneberga men halvt på millie också då hon just nu står i sin gåstolen mitt framför tvn haha. Man va move bitch! Kommer ge igen när du ser ditt favorit program när du blir äldre hahah. 😏 ska ner till tvättstugan snart.. Äntligen säger jag! Hemtjänsten använder samma som oss och jag tkr dom tvättar hela tiden så de får nog bli att spara till en tvättmaskin fram över för såhär mkt tvätt vill jag inte ha, jag måste iallafall minst tvätta en gång i veckan och de finns aldrig tid 😞 men nu måste ja kika! Uppdaterar snart igen när jag millie tar sin sovstund :)! Pusssss!!


Likes

Comments

Banan haha. Tycker det är så roligt ord! Man kan tolka de på två vis och det har jag alltid tyckt varit kul och roligare blir de när man är övertrött. Men iaf så har jag haft fullt upp varje dag men nu börjar de lugna sej! Har nu flyttat in i min dröm😌 Känns underbart och ordning har jag fått det är bara hallen och millies rum som inte är riktigt klart. Börjar me millies rum när hon blir äldre fast jag är ju så dålig på att vänta så de blir nog att jag små börjar redan nästa månad haha 😁. Mitt vardagsrum älskar jag mer än livet! Det är så fint! Dock så förstör tvn ifrån 50 talet typ en tredjedel av allt men håller på att försöka tänka positivt för snart åker ju den ut ifrån balkongen hehe då blir jag stolt ägare till en plattis 😊! Får se va jag väljer, de duger nog med en 39 tumare faktiskt, vill absolut inte ha en 55a som Juri har för den är då så stor så man ser ut som en myra brevid :p men skulle bara uppdatera att nu har jag flyttat iallafall eller de gjorde jag för ett tag sen och jag kommer lägga ut bilder så småningom om 😄 nu ska jag sova ! TjohejEn liten myshörna i vardagsrummet !


  • 691 Readers

Likes

Comments