Nu var det ett tag sedan vi skrev och det ber vi så mycket om ursäkt för Vi undrar om ni kan ge oss några tips om vad ni vill att vi ska skriva om nu i vinter.

Likes

Comments

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut. Skolan har börjat och vi har läxor så det kommer inte att bli så mycket bloggande på senare tid. Vi önskar att det fanns mer tid för sånt men vi har så mycket läxor och mycket annat träningar till exempel nu så att det är finns helt enkelt inte så mycket tid men ibland kommer vi att blogga om hur veckan har varit eller veckan citat.
❤️

Likes

Comments


Förlåt

Förlåt att vi inte har bloggat så mycket på senare men det beror på att det inte funnits så mycket att blogga om.

Men i måndags så var vi på en djurpark, där fick vi se många djur under dagen. Vi hade jätte trevligt och avslutade dagen med lite shopping på "dollars store". Dagen därpå så åkte vi och två av våra kompisar till boda borg. Vi var där hela ​​dagen och hade det super bra.

Har ni några tips på vad vi skulle kunna blogga om?

Likes

Comments

Det har varit så varmt hela förra veckan. Det har varit ungefär mellan 23-27 grader i skuggan. Därför så har det varit dålig uppdatering på bloggen. Veckans citat har inte kommit upp på lördagar som det är tänkt och det är vi jätte ledsna för det kommer vi att fortsätta med och försöka uppdatera så bra vi kan.
Hejdå ☀️😃

Likes

Comments

I helgen så tog jag (Julia) och min familj nattåget mot Stockholm. Jag sov bara 2 timmar första natten på tåget och dagen efter var jag jätte trött och utmattad. På morgonen vid 10 så anlände vi till Stockholm. På fredagen så gick vi i gamla stan och besökte riksdagen, stadshuset och slottet. Det var jätte roligt och intressant. På kvällen så kom vi fram på hotellet. till middag så åt vi alla pizza det var jätte gott. På lördagen så åkte vi på Gröna Lund. Jag åkte "jetliner (tror jag att en berg och dahlbana) twister. house of nightmares , lycktstolpen, tekopparna, kätting flygen. Vi åkte där ifrån vi 17:00 och åt middag på Drottninggatan. Dagen efter så checkade vi ut från hotellet och åkte och shoppade. Sedan så åkte vi till mina släktingar och sedan tog vi nattåget hem igen.  

Likes

Comments

Sluta aldrig kämpa bara för att någon annan för det💪🏼

Likes

Comments

Igår var vi på Vitbergsbadet. Det var jätte roligt och jätte trevligt och jätte varmt. Vi var ute och solade och badade. Det har varit lite dålig uppdatering på sistone det ber vi om ursäkt för men det kommer att komma upp blogginlägg mer i helgen och framåt i tiden. Det kom ingen veckans citat i lördags men det kom i söndags i stället. På lördag så kommer det upp ett nytt veckans citat. Hejdå 😊

Likes

Comments

Nästa vecka åker jag Julia till Stockholm. Jag har längtat så himla länge och nästa vecka så bär det av mot huvudstaden. Det ska bli så himla roligt. :)

Likes

Comments