Oj ja vad har hänt idag.
dagen började som vanligt, Evelina till skola och jag ta mitt morgonkaffe i lugn och ro, Dock ändrades det snabbt eftersom dom ringde från skolan och ville att jag skulle vika idag. hela dagen gick jag nervös och visste inte hur jag skulle bete mig, vad jag skulle göra, vad jag skulle säga, och mest nervös för jag visste inte alls vad jag skulle göra. Men jag klarade av dagen bättre än jag trodde :D när jag skulle hem så mötte jag Cappi på vägen som följde med hem. Satte på massa kaffe och gick vidare till hennes nya lägenhet där vi skulle fortsätta måla, idag var det Evelina som va jobbig och gnällig. Nikkita va så snäll men framåt slutet så började Nikkita bli trött så vi bestämde oss för och gå hem, Efter maten gick dom och la sig och båda somnade på studs. Och jag har hållit på ett tag med bloggen :DDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej alla!

Idag var det första dagen på jobbet, Super nervös vad vad jag. Fick börja ha historia med klass 5. va även 2 andra lärare där och jag tycker det gick helt okej för och vara första dagen sen hoppade jag in i en lektion
som jag inte visste något ting om, har inte läst någon bok eller kunnat förbereda mig. men tycket ändå det gick mycket bättre än förväntat. när det lektionen va slut så va det dax och ha Musik med 4orna Vilket gick åt pipan. vi skulle haft karaoke party men inloggning funkade inte på datorn så då fick jag ha bild med barnen istället, Dom fick rita fritt idag och dom brukade få lyssna på Youtube och för att det skulle bli så rättvist så lottade vi. Alla va jätte snälla och super duktiga. Blev mycket förvånad. Iallafall jag hade jätte roligt och det tror jag barnen också hade. :D 
Hoppas verkligen att dom ringer in mig fler gånger. dock så tror jag inte att jag vill ta några stora ämnen med äldre barn själv. Eftersom jag blir inhoppande för någon annan så vet jag INGET vill gärna förbereda mig innan isåfall. 

Men det va så kul och få komma ut i arbetslivet igen :D

Likes

Comments

​Hej alla jag skriver mitt sista inlägg från blogger till denna sidan.


Idag ringde dom från Elias Fries skolan och frågade om jag kunde jobba.
Super nervös då jag aldrig har jobbat med äldre barn. men jag är samtidigt jätte glad att jag får chansen och försöka. kommer jobba 3 timmar vilket är perfekt för en första dag på jobbet så jag få känna på hur det är eftersom det är första gången.
Evelina kommer sluta tidigare än mig och därför kommer hon gå hem själv från skolan och även vara hemma själv till jag kommer hem. jag har lämnat Nikkita på dagis så nu väntar jag bara på att tiden ska gå fort så jag få jörja jobba.
Jag har nog aldrig varit så här nervös när det gäller ett jobb innan. Men förhoppningsvis kommer det gå bra och barnen är så stora så dom vet ju vad som ska göras. har även fått ett papper där det står vad dom ska göra.
Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. :D
 
Och det är en stor chans för mig och få in en fot inom detta jobbet. Förhoppningsvis om det går bra så kommer jag få mer jobb sen :)
 
Jag är positiv och jag tror det kommer gå bra :D positiv inställning är viktigt och jag är glad att få komma ut i arbetslivet igen :)
 
Ne nu ska jag förbereda mig inför jobbdagen.
Lycka till till mig :D
 

Likes

Comments

​Hej alla!

Min syrra hade Bytt bloggportal till denna och hon sa att denna va mycket bättre än blogg.se så jag tänkte se om det verkligen stämmer :D haha

Likes

Comments