Har precis tagit upp min träning efter ca 5 månaders uppehåll!
Å det känns riktigt gött!
Jag har fortfarande kvar min hosta men konstigt nog så fungerar det är gymma.
Igår var det ett grymt arm pass som stod på schemat. Förra gången jag körde armar var första gången efter uppehållet å körde väldigt hårt att jag höll på att sabba mina muskler. Hade sån värk och kunde inte sträcka på armarna..
Men idag känns det bra 😄
Hoppas att jag kommer iväg å tränar 3 dagar i vecka nu bara. Man blir en aning bekväm när man har varit ifrån det ett tag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har varit hos läkaren för typ 300 gången och äntligen ska dom skicka en remiss till röntgen. Helt plötsligt tycker dom att det är konstigt att jag har haft hosta så länge fast jag har fått olika mediciner. Jag har nu också fått antibiotika. Det har hjälpt lite men jag hostar fortfarande om jag anstränger mig. Så jag har inte kunnat träna något på 3 månader.. Jag som försökte kämpa mig i form innan sommaren. Allt till förgäves. Men det positiva är att jag inte röker 😊
Hoppas att min remiss kommer snart. Annars så tyckte min läkare att jag skulle bli sjukskriven 50%. Kan ju inte jobba när jag hostar så. Mina kunder undrar om jag är sjuk..

Likes

Comments

Då lider vår semester mot sitt slut. Bara denna veckan kvar, men vi har haft en riktigt bra semester med många utflykter.
Vi har åkt bil ner till Tjeckien och upptäckt Liberec. Min make kommer därifrån. Tråkigt var dock att ingen verkar kunna engelska men som tur var så kan gubben det.
Barnen var super duktiga i bilen. Först åkte vi ca 5 timmar till Trelleborg sen 4 timmar i båt till Sassnitz. Sen från Sassnitz till Liberec å den resan tog 7 timmar!
Jag tycker inte om att åka båt så resan till Tyskland var riktigt jobbig för mig. Jag fick panik på båten å höll på att börja lipa. När det var 1 timme kvar så hade jag börjat vänja mig. Men hemresan gick bättre för mig.
Hotellet vi bodde på var super bra och vi fick ett rum som var bland det största med bubbelbad 😄 Vi fick även utsikt ut över stan. Det fanns en galleria precis intill hotellet så där var vi varje dag och gjorde fynd. Det mesta var så billigt! Barnen fick massa leksaker, kläder och skor. Jag köpte kläder, väska, plånbok, skor, parfym å gubben köpte sig skor å ciggarer. Sen fick vi med oss massa drickbart.
Vi var och besökte en dinosaurie park och ett zoo. Liam älskar dinosaurier och vi såg det från vårat rum. På zoo så fanns det vita tigrar. Så himla vackra 😍
Vi besökte också gubbens moster som verkligen klickade med Nellie. Fast dom inte förstod vad den ena sa så gjorde dom sig förstådda ändå.

Likes

Comments

Vilket härligt väder det blev idag då! Har passat på att klippa ner häcken och varit på tippen och slängt det.
Veckan som kommer är sista veckan innan semestern. Känner att jag verkligen behö
ver ha det. Vi drar till Tjeckien första veckan sen får vi se vad vi hittar på dom andra veckorna. Hoppas vädret är med oss bara. Annars blir det inget roligt 😕
Men tror vi åker och badar mycket och sen Liseberg.
Ska försöka att börja träna lite smått. Min hosta har minskat så..

Likes

Comments

Jag är så himla trött. Måste vara något fel.. Tror att jag lider av utmattning igen 😔 Det är det ända jag kan komma på. Trött, svårt att koncentrera mig, känner ingen glädje. Känner mig kass med andra ord. Ska ringa till vårdcentralen imorgon och prata med dom. Både om min hosta och om mitt mående.
Vill helst inte bli sjukskriven men måste lyssna på vad min kropp säger. Å den säger ifrån just nu. Det tar på energin att verka vara på topp när jag innerst inne mår dåligt. Skulle nog behöva gå och prata med någon.

Jag har inte rökt på snart två månader men känner ett sug så nu har jag köpt min en E cigg. Dock är det med nikotin i. Kändes helt ok och tog med äpple smak 😊

Likes

Comments

Nu var det ett riktigt bra tag sedan jag bloggade.
Tiden och orken har inte funnits. Jag har fått en hemsk hosta som jag har haft i över 2 månader nu!
Imorgon blir det att ringa till vårdcentralen igen. Var där för fyra veckor sedan och fick medicin som jag skulle ta i en vecka. Det hjälpte lite men nu har det blivit värre.
Jag har inte kunnat träna så det känns skit.

Försöker att vara ute och röra på mig lite iallafall. Jobbigt med alla hostattacker.
Men vad har hänt då...
Vi har bokat hotell i Tjeckien, Nellie har tagit hål i öronen och nu även bytt örhängen, svängigt privat, stressigt på jobbet, Liam har fyllt 6 år, han fick träffa Hero.. Ja väldigt  kortfattat om det som har varit.
Jag mår även dåligt psykiskt just nu. Känner som jag gjorde när jag blev sjukskriven för utmattning. Jag har försökt att ta det lugnt men det har inte hjälpt.. Tror att det är därför min hosta hänger i sig. Ringer imorgon å kollar vad vårdcentralen säger.
Lägger ut lite bilder 😊

Snyggaste brännan!!

Likes

Comments

Äntligen var det fredag och solen skiner!
Man blir så mycket piggare när solen lyser och man får sitta i solväggen 😃
Slutade lite tidigare från jobbet idag med. Åkte till bolaget och köpte mig en flaska rött och en flaska rosé. Om vi grillar i helgen så vill jag ha lite rosé till.
Nu sitter jag ute i solen och tittar på när ungarna leker. Liam sorterar sina stenar och Nellie tittar på när dom lite större tjejerna leker. Dock är dom rena vilddjuren!

Likes

Comments

Shit vad jag är dålig på att uppdatera ibland!
Men vad har hänt sen senast då. Jo vi hade ju det där mötet på jobbet som inte blev riktigt så illa som jag hade trott. Det var mest prat om att dom tyckte det var jobbigt att kunder kom till dom som ska till oss, sen att dom vill att kollegan håller handen med 1 mekaniker...
Men vi tror inte att det är hela sanningen tyvärr. Det finns något annat som är problem men dom vägrar säga det.

Sen har jag tränat som en tok denna veckan!
Men jag har kommit in i en svacka då jag tycker att det är tråkigt att träna. Hoppas att det går över fort!

Jag har jobbat hela helgen. Lördag 10-15 och söndag 12-15. Inte en enda kund har jag haft!!!
Min chef har varit på jobbet och han har lärt mig att fakturera hyrbilar. Så jag har iallafall varit sysselsatt. Annars hade det varit segt.
Det är kul att lära sig nya saker. Fast nu kommer chefen begära att jag skall hinna med ännu mer än nu. Jag hinner knappt med det jag har att göra nu. När husbils säsongen drar igång lär jag absolut inte hinna med allt.
Jag hoppas på mycket kunder i år 😊

Annars idag har vi varit ute och gått, bytt däck på bilarna, sopat rent utanför huset och grejat.
Härligt med våren som är på väg 😄😄

Likes

Comments

Imorgon kommer jag och min kollega att bli grillade utav våra så kallade kollegor 😕
Dom tycker att vi inte gör vårat jobb bra men det ändå vi har gjort är att anpassa oss efter dom. Vi lär oss deras datasystem och deras arbetsuppgifter. Men det verkar tydligen inte duga för dom!
Dom har inte gjort ett skit för att underlätta för oss. Det ända är att vi inte behöver beställa nya delar.
Jag kommer att vara så förbannad imorgon om dom säger något. Så arg att jag säkert kommer att börja gråta.
Det kommer liksom att vara 10 personer mot oss två. Men då sa min kollega att vi ringer till dom som vi jobbar närmast i vår byggnad så får dom komma och ställa s8g bakom oss. Vi ska liksom inte behöva ta gör mycket skit. Förstår inte vad mer dom vill att vi ska göra...
Blä! Ser inte fram mot morgondagen 😔

Likes

Comments

Jösses vad segt det var att träna idag. Men gött var det!
Jag körde först 15 minuter på crosstrainern, sen blev det lite armar, mage och till sist 10 minuter på crosstrainern igen som avslut.
Men jag har tyvärr inte hittat någon bra maskin som tar mage bra. Dock är jag endast i tjejgymmet så det kan finnas bättre maskiner i den stora delen. Känns konstigt att bara gå omkring i den stora delen och bara kolla. Ska ta ett tillfälle när det inte är så mycket folk och gå å kika.
Finns det någon som har något bra tips på en bra maskin så säg gärna till. På det gymmet jag tränar på finns mycket maskiner 😊

Likes

Comments