Är sjukt glad för att ni alla underbara läsare har läst och varit aktiva här, men nu tackar vi för oss på denna bloggen och byter adresser till nya bloggar.  Även jag har skapat en ny blogg nu, eller ja fixade den faktiskt i måndags men har haft den med lösenordskydd för att hinna fixa så mycket som möjligt! 

Jag kände att det var dags för en ny och egen blogg nu, kunna fokusera på de jag vill med bloggen och kunna göra exakt vad jag vill! Ni hittar bloggen häääääär! Hoppas ni kommer fortsätta läsa, fast då från min nya bloggadress, puss och kraam ❤

Gillar

Kommentarer

Klicka här för att komma till vår nya blogg

Tyvärr är det här nog det sista inlägget jag skriver på den här bloggen. Det var dax att skapa en ny för alla behövde nog en omstart. Så jag och Rebecca har startat bloggen REKY här på nattstad och jag hoppas verkligen att ni kommer fortsätta följa oss där. 

Men tack för den här tiden på den här bloggen underbara läsare! PUSS OCH KRAM!!! 💜

Gillar

Kommentarer

Igår piercade jag mouche, eller monroe som det också kallas. Är verkligen sjukt nöjd och jag gjorde den faktiskt själv, här hemma. Hade en piercing och en nål och eftersom att jag aldrig tänker igenom saker så hade jag en piercing en halvtimme senare. 

Men ångrar det inte alls. Även om min läpp svullnade upp och att jag just nu ser ut som en valross då jag troligen råkade träffa ett blodkärl haha. Men som tur var gick det ju bra för mig och jag har gjort detta förut så jag är inte så känslig för nålar så jag gjorde det ganska fort, men det är verkligen värt att gå till en riktig piercare. Så gör det inte hemma.

Hade också en för kort piercing stav så därför började det göra lite ont och vart orolig för att den skulle ''åka in i skinnet'', speciellt när den började svullna upp. Men min snälla lillebror åkte och köpte en ny till mig så nu är den perfekt. Hoppas att den läker som den ska nu bara, trots att jag redan stört den väldigt mycket när jag hållt på och bytt piercing osv. Men efter allt så är jag iallafall jätte nöjd. 😍

Gillar

Kommentarer