Kolla in bloggen! @anton.rasmussen

Övrigt

Sitter i skolan på samhällskunskap och Jimmy tycker att det är för ljust i klass rummet eller så ville han mörka sin identitet. Haft en trevlig dag idag och ikväll blir det träning. Tacohej!

Likes

Comments

Träning, Övrigt

Tackar och bockar för denna säsong, ingen aning vad som händer med ishockeyn nu men får väll se efter sommarn. Funderar starkt på vad man ska göra nu på vardagarna med tanke på att man är van med 5 ispass i veckan. Får se om jag hittar något intresse för löpning, försöker iallafall.

Likes

Comments

Övrigt

Drömmer mig bort och låter dagarna sväva förbi och orkar inte bry sig om något. Ett välbehövligt lov och fruktansvärt skönt att låta dagarna gå och bara ligga och sova hela dagarna. Är så fruktansvärt glad nu och jag vet inte ens varför men det är jävla härligt att bara vara nöjd över allting. Jag orkar inte se något dåligt och tar bara in det som gör mig glad! Hoppas man mår så här kung för evigt! Funderar om man ska sova lite nu innan middagen för det också förjävla härligt! Hörs mer imorgon! Simma lungt.

Tacohej!

Likes

Comments

Övrigt

Hade endast en bild från när jag satt i bilen 🙈 sjukt nice väder idag och riktigt skönt att slippa söndagsångesten eftersom det nu är loooov 🙌🏼. Lovet kommer spenderas med härliga vänner och förmodligen ska vi hitta på något intressant för alla läsare att läsa. Ska sova nu, godnatt!

Tacohej!

Likes

Comments

Träning

Tjenare folket! Helt slut efter dagens träning. Har både varit på gym och sedan haft två ispass. Det är nu det är som skönast att få sova, helt slut och man känner sig faktiskt ganska duktig. Varit en väldigt glad dag idag och skönt med sista dagen innan lovet imorgon. Har två lektioner imorgon och efter det blir det förhoppningsvis ett gympass och sedan får vi se om det dyker upp nå festligheter på kvällen! Hade bra!

Tacohej!

Likes

Comments

Skönt med helg, har äntligen kommit hem och ligger i sängen och ska strax dra på hockeyträning.

Är fruktansvärt sliten efter veckan med många sömnlösa nätter.

Hoppas att helgen blir kanon med glatt folk och ingen jävla drama. Ikväll ska jag fira Edgar som precis fyllt 18! Hoppas jag hinner slänga ut något inlägg i kväll också!

Har börjat gymma nu igen också och ska verkligen ligga i nu så man inte slutar se resultaten.

Likes

Comments

Träning, Inspo

Tjeeenare folket! Simon bestämde sig för att släpa med mig till gymmet idag, vart en kaffe innan och sedan njöt Simon när han fick plåga mig i en timma. Sjukt fint väder idag och man blir fruktansvärt lycklig när man bara kan kolla ut och se solen skina. Ha det bäst folket! ❤️
Tacohej!

Likes

Comments

Mat, Övrigt

Heeeejsan bloggen, vaknade up för någon timma sen. Kände mig lite dålig i halsen idag så tänkte att det är lika bra att stanna hemma, ska se om jag kanske kan träna senare idag. Bloggar mer senare, får sån hjärnsläpp just nu så vet inte vad jag ska skriva. 😂

Ätit lite sockerkaksmet också

Likes

Comments