View tracker

Idag kom de ännu mer snö !
Men inte fixat bilen ännu , fixas nog imorgon 👌🏻
Men Matilda o ja åkte la på en sväng t skara o körde folk 😂
Fick köra Hyundai ... 😂

  • 55 readers

Likes

Comments

Tju bre , vad händer jaoo?
Nä men det är massa snö ute och jag har ingen bil. Det är la underbart att sitta fast i en lägenhet idag. Har varit o fixat bakaxel och allt ligger i bilen men det spelar ju ingen roll när man inte har någonstans att vara 😳

  • 78 readers

Likes

Comments

Nu har jag inte uppdaterat här på väldigt länge men Jag tänkte lägga upp lite bilder på hur livet ser ut nu , blir väldigt blandade bilder :)

Likes

Comments

Älskar denna hästen alltså!
Utan henne vet ja inte vad jag hade gjort . Hon är underbar helt enkelt !

Nu har vi verkligen kommit igång och börjat arbeta med , man ska kunna arbeta offentligen med ryggen även om man "bara" går ut i skogen. Hon börjar även att komma ner med huvudet i galoppen :D


Likes

Comments

Lite bilder från idag :)


Likes

Comments

View tracker

Lite bilder från dagens promenad med laser och Lexus :)
Likes

Comments

Mysiga bilder som jag tog idag! :)
Likes

Comments

Idag blev det en mysig ridtur i snön med Sarah och fjollan :D
Och jag hade ju så klart hindu <3


Likes

Comments

Älskar mina hästar, utan dom vet jag inte vad jag hade gjort.

Är jag ledsen, går jag ut till hästarna. Om jag är arg, går jag ut till hästarna. Så fort det är någonting så är det hästarna jag går till och vet inte vad jag hade gjort annars. Därför så lägger jag upp lite bilder på världens bästa hästar. :)

Likes

Comments

Idag har hovslagaren varit här och verkat min lilla prins, Laser och Lusse och Hontas fick skor.

Fick massor med beröm för att Lexus var jätte duktig och stod som ett ljus hela tiden, det gjorde även Laser som blivit jätte duktig nu när det gäller den mesta hantering. Är så stolt över mina småkillar och jag hade så gärna velat ha Laser som min egen häst med men han är nog inte till salu tyvärr och då hade jag haft 3 hästar, Hindu som jag rider, Lexus som är 1 iår och Laser som är 3 så jag vet inte om jag hade orkat ändå. Men jag tycker väldigt mycket om Laser och han verkar lita på mig med så det är skönt när han va livrädd för alla i början.


Lägger in lite blandade bilder med idag, tog inga idag nämligen och har inga nya inlagda på datorn så då blir det gamla bilder istället . :)

Likes

Comments