Hej allesammans,det var det tag sen nu igen sen jag bloggade men jag har haft läxor och så helt enkelt men vad ska jag kalla detta inlägg nu men ja det är bara ett inspo inlägg inget särskilt😂,och dessutom så är det fredag idag så vad ska ni göra då? Men tänkte i allafall säga ha en bra fredag❤!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Hej allesammans,det var ett tag sen nu igen sen jag bloggade men jag har haft mycket plugg och sånt så det är därför och ja i detta inlägg visar jag 10 fina vårjackor som jag valt ut och våren är ju som sagt också här så man kan då passa på och gå och köpa men jag tror att snön kommer tillbaka😂,men ja hoppas ni gillade detta inlägg och ha en bra dag❣️!

Likes

Comments

Hej allesammans,jag har nu inte bloggat på ett dagar och det är pga prov som jag haft och pga hat från vissa personer helt enkelt,but i'm strong they can't hurt me👏🏻. Men vad ska jag nu kalla detta inlägg aja men jag tänkte i allafall visa mina favoriteeer ifrån Chiquelle och dom har verkligen jätte fina kläder tycker jag också.

Likes

Comments

Hej alla det var ett tag sen nu sedan jag bloggade men jag har inte bloggat pga plugg helt enkelt. Men i detta inlägg tänkte jag prata om vegnaskt smink och varför ja jo för att vi ska bli medvetna om vad vi använder för sminkprodukter. Icke veganska sminkprodukter innehåller djurfett alltså grisfett eller kofett och märken som använder djur fett är bland annat Mac,loreal Paris,Max factor,Maybeline New York. Och ja vi kletar liksom våra ansikten med djurfett alltså det är jätte vidrigt om man tänker på det. Fördelarna med veganskt smink är att djuren slipper dö för vårt smink,och ja vegnakst smink är också miljövänligt. Och din hud slipper då också djurfett,men jag säger bara dyra smink märken innehåller mest kemikalier och såklart djurfett. Dessutom länkar jag Therese Lindgrens video där hon testar veganskt smink så ha en bra kväll❣️!

Likes

Comments

Ingredienser
🍴1 stort glas
1 dl frysta blåbär
saften av 1/2 lime
saften av 1/2 apelsin
1 dl turkisk yoghurt
2 msk (matsked) grädde

Så här gör du
1. Lägg alla ingredienser i en blender och mixa till en jämn smoothie.
2. Späd med vatten till lagom konsistens. Häll upp det i ett glas och servera.


Hej alla igen,i detta inlägg tipsar jag om en smoothie som man exempelvis kan äta till frukost eller mellanmål,men hoppas ni gillade inlägget😀!


MITT KÖK RECEPTET

Likes

Comments

Hej alla,ja idag är det mars vilket innebär ny månad,nya möjligheter och ja vad ska jag kalla detta inlägg nu men jag har i allafall valt plagg som man ha vid olika tillfällen till exempel i fester,skolavslutning osv. Och de här plaggen är från Ivy Revel som Kenza Zouiten har skapat om ni bara visste det,men hoppas ni gillade detta inlägg😊! PS.följ mig i instagram:Kbiniici

Likes

Comments

Ingredienser
🍴2 portioner
4 dl God morgon fruitveggie
1 avokado
1/2 kruka svartkålsskott
1 tsk (tesked) vetegräspulver


Så här gör du
🕗5 minuter
1. Halvera och gröp ur avokadon.
2. Mixa slät med juice,svartkålsskott och vetegräspulver. Häll upp i glas.
3. Toppa med extra skott.

Recept HÄR

Likes

Comments

Hej alla igen:),här kommer lite inspo på Gucci väskor och sånt och ja mår ni bra då,men idag tänkte jag bara plugga och inte göra något särskilt men ha en bra dag😊!

Likes

Comments