De här kläderna kan bland annat finnas i  bikbok,Gina Tricot eller DM och skorna brukar finnas i skoaffärer såklart till exempel i foot locker. Väskan och klockan brukar finnas i Johnells har jag för mig.

Likes

Comments

Hej alla kära följare igen❤! Det är nämligen såhär att från blogkeen kan man följa sina bloggar och läsa bloggar som man gillar och kan ni ta och följa mig på blogkeen genom att bara söka upp nouw.com/kubra så kommer den fram😊! Ha en bra kväll💕!

Likes

Comments

De här köpte jag i dollar store för 20kr st och jag tycker att handkrämen är väldigt bra (då jag har testat den så jag vet det) och händerna blir lena och fina av den. Så passa på och köp:)

Likes

Comments

De här båda tröjorna är från Gina Tricot och den grå/vita kostar 200kr och heter Sigrid ribstickad polotröja och den andra rosa tröjan kostar 150kr och heter Frida stickad tröja. Jag tycker verkligen att dom är fina och jag tycker att tröjorna passar till högmidjade jeans.

De här byxorna är också från Gina Tricot och den gråa heter Sandy sweatspants och kostar 200kr och jeansen heter Molly high waist jeans och kostar 300kr. Mjukisen kan man ju ha när man är hemma och myser eller när man går ut och jeansen kan man ha med t-shirts eller ja med polotröjor.

Likes

Comments