Hej alla igen,det var ett tag sen nu sedan jag bloggade men jag har inte bloggat den senaste tiden pga mycket plugg. Idag så tänkte jag berätta om varför jag valde och blogga. Innan jag själv började blogga så läste jag andras bloggar och liksom blev inspirerad och jag har under lång tid funderat på om jag bör skaffa en blogg,ja och sedan skaffade jag det helt enkelt. Men det finns säkert en del som säger ja hon bloggar för att bli känd och få uppmärksamhet,men jag bloggar pga att det är kul och både som en hobby för mig. Men dom personerna får liksom tro vad dom vill men i don't care helt enkelt det är bara och vara sig själv. Men ja helt enkelt så tycker jag att det är inspirerande att blogga och kul. Jag lägger upp det här för att det finns säkert en del som tror att jag gör det här för uppmärksamhet och liksom vill tjäna pengar,men om man är glad kan man i allafall blogga och fortsätta med det såklart men jag säger bara pengar kan inte köpa kärlek,men tack för att ni läste detta och ha en fin kväll❤❤!

Likes

Comments

Britney dress HÄR // Anemone blouse HÄR // Pims jacket HÄR // Mia sweater HÄR

Jag tycker att blått är så himla fint att ha på sommaren eller våren. Dessutom så är blå också min favorit färg,men här finns i allafall inspo clothes som man kan köpa:)!

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag yayyy men vad ska man säga,ja eat and vila helt enkelt. Jag älskaaar verkligen fredagar😂,men tänkte i allafall säga ha en trevlig fredagskväll:)!

Likes

Comments

1:a väskan HÄR // andra väskan är Gucci

1:a skjortan HÄR // andra skjortan är i märket Ralph Lauren

1:a tofflorna HÄR // andra är i märket Puma

1:a skorna HÄR // de andra är air Max i märket nike

Likes

Comments

1. Du bör skrubba kroppen innan solning. Få bort alla döda hudceller som ligger i lager på huden. Vilket gör att du får en fin&jämn solbränna.

2. Du skall använda hög solskyddsfaktor. Du kan ha solskyddsfaktor 50 eller 30 när du solar dig. När du fått färg kan du gå ner på lite lägre. Och solkräm skyddar dig både mot UVA och UVB strålar.

3. Du skall inte bränna dig. När du har bränt dig så blir huden och skadad,och som ökar risken för att få hudcancer i framtiden. När du bränt dig så gör det ont och fläckigt så kom ihåg att ha solkräm.

4. Ha koll på din hudtyp. Det är viktigt och ha koll på sin hudtyp när man vistas i solen. Men det är ju till person och person om hur mycket sol man tål. Men när det gäller solkänslighet så finns det 6 hudtyper.

Alltid röd-aldrig brun
Oftast rödhåriga eller blonda personer med blå eller gröna ögon. Personer med många hudfläckar.

Alltid röd-ibland brun
Oftast mörkblonda personer med blåa ögon.

Ibland röd-alltid brun
Oftast mörkhåriga personer med bruna ögon.

Sällan röd-alltid brun
Oftast mörkhåriga personer med naturligt ljusbrunt hy.

Aldrig röd-alltid brun
Oftast mörkhåriga personer med naturligt mörkbrun hy.

Aldrig röd-alltid brun
Oftast mörkhåriga personer med nästan helt svart hy.

Likes

Comments

Hej alla igen:),det var rätt längesen sen jag gjorde en sån mat/kak recept så idag tänkte jag tipsa er om hur man gör en vegetarisk pastagratäng.

Ingredienser
🍴4 portioner
1 paket Quorn Strimlor (300 g)
1/2 zucchini
200 g pasta
200 g fetaost
2 dl grädde
3 dl riven ost
Salt
Peppar

Så här gör du
🕙30 min
1. Koka pastan enligt anvisning.
2. Skär zucchinin i tunna skivor och stek i het stekpanna med olja tills den fått färg. Tillsätt strimlorna. Salta och peppra.
3. Smörj en ugnsfast form. Varva pasta,zucchini,strimlor och fetaost. Avsluta med riven ost på toppen och häll över grädde. Kör gratängen i ugn ca 15 minuter eller tills osten fått fin färg och grädden kokat in.
4. Servera med en fräsch sallad.

OBS! Recepten är från MITT KÖK

Likes

Comments

Här kommer inspos för er som ska fixa naglarna💕,jag vet att jag liksom hela tiden gör inspos om olika saker men det är liksom kul att göra det:)

Likes

Comments

Kappan,jeansen och skjortan finns exempelvis i H&M,Gina Tricot och skorna finns såklart i skoaffärer så det är bara och leta då,läppstiftet finns exempelvis så som i Åhléns,Kicks. Och förlååt för att jag inte har en länk här nedan😂,PS följ mig i instagram jag heter kbiniici

Likes

Comments