Ibland vill man lyxa till tillvaron och ge huden ett litet lyft. En fräsch ansiktsmask kan få huden att må bra. Om du skrollar ner så står receptet på ansiktsmasket.


Blanda följande ingredienser till en smet
1. En äggula
2. Två teskedar honung
3. En tesked citronsaft
4. Två teskedar vetekli

Låt verka i 20 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1: Att få ta studenten
Att få ta studenten är ju mitt mål och man kan välja att jobba eller studera efteråt beroende på vilken linje du läser i gymnasiet.

2: Ha ett bra jobb
Mitt mål är ju att jobba som en läkare (undersköterska) om ca 1-2 år så kommer jag att läsa vård- och omsorgsprogrammet i gymnasiet,efter att man har tagit studenten så kan man välja att jobba eller att studera vidare men man har redan goda möjligheter till jobb då. Men jag kommer välja att jobba efter gymnasiet,och kanske kompletterar vidare till sjuksköterska i framtiden.

3: Att flytta hemifrån
Att flytta hemifrån är ju också mitt mål,man blir ju då myndig vid 18-årsåldern så man kan då bestämma själv. Och mitt dröm är att flytta till en villa/radhus,som man kan designa inredningen själv. Jag älskar ju att inreda saker och sånt då är det en sak för mig:).

Likes

Comments

Jag tycker att overkneeskor är sjukt snygga att ha på hösten när det då blir lite kyligt ute,är det flera än mig som tycker att det är snyggt att ha overkneeskor:)?

1: Den är ifrån Zalando som kostar 600kr,dom har just nu 20% rea så passa på att köpa och stövlarna heter even&odd overkneeskor-black.
2: Den andra är också från Zalando men på dem här skorna så har dem inte rea och stövlarna heter even&odd overkneeskor-black,dom kostar 700kr.
3: Den tredje är från Nelly och på dem stövlarna har dem 40% rea,så just nu kostar dem 360kr men vanligtvis kostar det 600kr. Stövlarna heter Thigh High Lace Up Boot.
4: Den sista är från Deichman och kostar 500kr och stövlarna heter Graceland overknee stövel.

Likes

Comments

Idag var jag i Älvsjö på gymnasiemässan,där fick vi lite information om den linjen vi ville gå i. Exempelvis om vilka skolor som du kan gå i,vi fick fråga något om det vi undrade till dom. Här kommer lite bilder från gymnasiemässan om du skrollar ner:).

Likes

Comments

1. Våga fråga för att få bättre betyg

Är det något du inte förstår på lektionen? Räck upp handen och ställ frågan rakt ut, eller stanna kvar efteråt och fråga om läraren kan gå igenom det du undrar över igen. Det skadar aldrig att fråga, och dessutom visar det att du är intresserad av vad som händer på lektionerna. Det viktigaste är bara att komma ihåg att inga frågor är dumma frågor. Passa på att fråga vänner och din familj om det är annat du undrar över, som läraren kanske inte behöver hjälpa till med.

2. Var förberedd på lektionerna

Fråga läraren vad ni ska gå igenom på nästa lektion och förbered dig innan. Googla, läs kapitel i böckerna och försök hålla dig uppdaterad för att enklare förstå vad din lärare pratar om.

3. Ät och sov ordentligt

Det är superviktigt för koncentrationen att du både är utvilad och har energi när det är dags att plugga. Hoppa inte över frukosten innan ett prov och gå och lägg dig i tid kvällen innan. Ta gärna med dig en flaska vatten och en frukt till skolan för att hålla energinivån på topp hela dagen!

4. Avsätt tid för att plugga

Men försök tänk så här – ju mer effektivt du pluggar, desto mer fritid kommer du också att få. Avsätt därför tid (precis som om du skulle gå på en lektion) för att plugga, så kommer det med största sannolikhet gå både snabbare och bättre. Passa på att lägga mobilen och datorn i ett annat rum samtidigt för att slippa störmoment.

Likes

Comments

Nu när hösten är här så betyder det att det är dags att börja ta på sig varma kläder. Om man vill hitta fina kappor som samtidigt håller dig varm så får du några tips här om du skrollar ner:).

Likes

Comments

Amerikanska pannkakor är bland det godaste som finns! Man kan äta det som frukost som exempelvis. Och servera gärna det med sirap eller blåbärssylt när pannkakorna är klara:).

Ingredienser
3 portioner
2 1/2 dl (deciliter) vetemjöl
2 tsk (tesked) bakpulver
2 msk (matsked) strösocker
1 krm (kryddmått) salt
2 1/2 dl (deciliter) mjölk
2 msk (matsked) smör
1 st ägg


Så här gör du
⏱20 minuter
1. Blanda vetemjöl,bakpulver,strösocker och salt i en skål. Vispa först ner mjölken,sedan smöret och sist ägget. Vispa det hela till en slät smet.
2. Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka.
3. Grädda ca 11/2 minut,tills det börjar bli lite bubblor på ytan. Vänd och grädda ytterligare 11/2 minut.
4. Nu är dom klara,servera.

Likes

Comments