Hej alla på bloggen och idag så tänkte jag tipsa er om studentklänningar som man kan ha på studenten och som studenten närmar ju sig. Student-dagen är ju en sån dag som man ska minnas som ett fin och bra dag,man vill ju såklart ha det som ett minne för livet:D. Och ja vad ska jag säga mer men ja hoppas du gillade denna korta blogginlägget och kommentera gärna om vad jag kan blogga om i fortsättningen,skulle vara tacksam:)!

1an // 2an // 3an // 4an

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans och jag har börjat blogga här igen och vad ska jag kalla detta inlägg nu men idag börjar mitt nya liv och det är att jag ska gå ner i vikt pga att jag gått upp i vikt utav olika orsaker! Mitt mål är ju att gå ner till runt 65 kilo och varför jag tog tag i detta kan liksom ha olika betydelser,man vill ju inte se ut som man gör och liksom gå och tröst äta och spendera sina dagar inomhus hela tiden så ja ni förstår. Men jag ska verkligen försöka gå ner i vikt och stå ifrån sockret också och helt enkelt träna och hoppas ni gillade detta inlägg och önska mig lycka till❣️!

Likes

Comments

Hej allesammans igen,jag tror nog jag ska börja blogga här igen eftersom i devote är det liksom för avancerad så hoppas ni gillar denna inlägg ändå:)!

Likes

Comments

Hej allesammans,det var ett tag sen jag bloggade men det har varit pga plugg och så men vad kul att ni fortfarande läser mina inlägg,fortsätt med det❤😊! Men vad ska jag kalla detta inlägg nu men jag lägger i allafall upp en bild på min instagram profil så kan ni följa mig och jag följer gärna också så skriv era instagram namn här nedan och ha en fin fredagkväll❣️❣️!

Likes

Comments

Hej allesammans,det var det tag sen nu igen sen jag bloggade men jag har haft läxor och så helt enkelt men vad ska jag kalla detta inlägg nu men ja det är bara ett inspo inlägg inget särskilt😂,och dessutom så är det fredag idag så vad ska ni göra då? Men tänkte i allafall säga ha en bra fredag❤!

Likes

Comments

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Hej allesammans,det var ett tag sen nu igen sen jag bloggade men jag har haft mycket plugg och sånt så det är därför och ja i detta inlägg visar jag 10 fina vårjackor som jag valt ut och våren är ju som sagt också här så man kan då passa på och gå och köpa men jag tror att snön kommer tillbaka😂,men ja hoppas ni gillade detta inlägg och ha en bra dag❣️!

Likes

Comments

Hej allesammans,jag har nu inte bloggat på ett dagar och det är pga prov som jag haft och pga hat från vissa personer helt enkelt,but i'm strong they can't hurt me👏🏻. Men vad ska jag nu kalla detta inlägg aja men jag tänkte i allafall visa mina favoriteeer ifrån Chiquelle och dom har verkligen jätte fina kläder tycker jag också.

Likes

Comments

Hej alla det var ett tag sen nu sedan jag bloggade men jag har inte bloggat pga plugg helt enkelt. Men i detta inlägg tänkte jag prata om vegnaskt smink och varför ja jo för att vi ska bli medvetna om vad vi använder för sminkprodukter. Icke veganska sminkprodukter innehåller djurfett alltså grisfett eller kofett och märken som använder djur fett är bland annat Mac,loreal Paris,Max factor,Maybeline New York. Och ja vi kletar liksom våra ansikten med djurfett alltså det är jätte vidrigt om man tänker på det. Fördelarna med veganskt smink är att djuren slipper dö för vårt smink,och ja vegnakst smink är också miljövänligt. Och din hud slipper då också djurfett,men jag säger bara dyra smink märken innehåller mest kemikalier och såklart djurfett. Dessutom länkar jag Therese Lindgrens video där hon testar veganskt smink så ha en bra kväll❣️!

Likes

Comments

Ingredienser
🍴1 stort glas
1 dl frysta blåbär
saften av 1/2 lime
saften av 1/2 apelsin
1 dl turkisk yoghurt
2 msk (matsked) grädde

Så här gör du
1. Lägg alla ingredienser i en blender och mixa till en jämn smoothie.
2. Späd med vatten till lagom konsistens. Häll upp det i ett glas och servera.


Hej alla igen,i detta inlägg tipsar jag om en smoothie som man exempelvis kan äta till frukost eller mellanmål,men hoppas ni gillade inlägget😀!


MITT KÖK RECEPTET

Likes

Comments