Nu börjar tiden komma då studentrese-hetsen börjar komma igång, haha. Fick idag reda på att det är massvis med folk som redan har resan bokad & klar och började tänka lite. Egentligen har jag funderat på detta tidigare också, men idag kom jag fram till att det är ön Mykonos som jag vill åka till.

Och grejen är den, att jag verkligen inte vill åka på en typisk studentresa som inte innebär något annat än konstant drickande, bakfylla och redbull vodka. Förra sommaren spenderade jag en vecka i Magaluf och insåg ganska snabbt att det inte är någonting för mig - inga bra ställen att äta på, dåligt utbud av drinkar på de flesta klubbarna och inte mycket annat finns att göra om man inte är sugen på en utekväll.

I och för sig åker de flesta dit just av den anledningen, så jag ska inte klaga, men det var helt enkelt inte för mig. Jag har också tänkt på detta med att hela studenten handlar mycket om att dricka, och jag vill att min resa ska vara minnesvärd. Såklart vill jag gå ut med mina vänner också, men det finns så mycket annat jag vill göra.

Som tur är har jag ett gäng i min klass som känner likadant, så vi har börjat att prata ihop oss lite. Vi har många förslag; bl.a Barcelona, Palma och då Mykonos, som jag är mest sugen på. Förhoppningsvis kommer vi också fram till någonting vettigt inom en snar framtid! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helt otroligt att Falun har bjudit på så underbart väder hittills. Ska inte prata för mycket om det då det känns som att det kommer att vända när som helst haha, men fantastiskt skönt är det!

Endast två lektioner i skolan idag följt av en lunch på Mimos, men nu ligger jag hemma i sängen och funderar på att ta en tupplur. Ska på en fest ikväll och vill ladda upp mig lite så att man är pigg. Har redan beslutsångest över outfit, standard. 

Hoppas resten också får en underbar fredag kväll, och helg såklart! ❤

Likes

Comments

All Saints / Stella McCartney och den andra jackan är hittad på Google.

Jag fullkomligt älskar att broderade blommor är inne just nu. Bomberjackorna är också någonting man ser titt som tätt, men de känns tyvärr inte som min stil, även om den från All Saints är magisk. Däremot är jag fast besluten om att köpa skorna i högra hörnet. Såg dem idag och blev kär.

Likes

Comments

Så underbart härligt väder det har varit de senaste dagarna, blir så glad av det. Vanligtvis brukar jag bli lite irriterad när det är varmt på hösten, då jag gärna vill börja använda stickade tröjor, kappor och boots, men det känns mer än okej att solen skiner just nu.

Tyvärr sitter jag ändå inne framför hela två skärmar - dator och iPad. Har en skrivuppgift i engelska, och om man känner mig vet man också att jag älskar engelska. Så, det är min ursäkt haha. Egentligen väntar jag bara på att Lova ska komma hem från skolan så att vi kan trycka i oss vitlöksbröd eller dra på en picknick om vädret håller i sig.

​P.S Min blus är från H&M. 149 kronor!!!! Kan inte förstå.

Likes

Comments

​...har jag varit väldigt trött. Av någon anledning kan jag aldrig lägga mig tidigt nog för att bli utvilad när det är skola. Snart är det dock helg, och det ser vi fram emot!

Eftersom jag hade världens längsta hål igår gick jag och provade lite glasögon. Mest för skojs skull då det är ett bra tidsfördriv haha, men hittade ett par bågar jag gillade skarpt! Det är dem ni kan se på bilden ovan. 

Senare idag ska jag försöka att formulera ihop lite frågor till en intervju jag ska ha i samband med mitt gymnasiearbete, men nu känner jag bara hur ögonen inte vill hålla sig öppna mer. Kanske dags för en tupplur. 

Likes

Comments

Kappa - Massimo Dutti / Skor - COS / Jeans - Acne Studios / Linnet är en klänning från & Other Stories

Torsdag idag, vilket denna vecka innebär dagen innan helg. Har alltså långhelg för att vår skola ska flytta till nya lokaler.

Idag var även den första "riktiga" skoldagen, men hade bara engelska och biologi, vilket kändes skönt. Alltid lika segt i början av skolstarten då lärarna bara pratar och pratar, blir väldigt uttråkad. Efter lektionerna, som båda var på förmiddagen, begav majoriteten av klassen sig till Mimos. Första gången jag åt deras buffé och blev positivt överraskad! Tackar matkortet för den lunchen, annars kostar det omkring 70 kronor. Såklart inte dyrt, men gratis smakar alltid lite bättre, hehe. 

Fr.o.m nästa vecka börjar dock det vanliga schemat, så imorgon blir det att köpa skrivböcker och pennor. Har också en tid på vårdcentralen, men det är ingenting viktigt. Däremot är det middag och utgång som gäller på lördag. Är riktigt taggad på både maten och kvällen! 

Ikväll då? Läste på DT imorse att ett par från Falun ska vara med i kvällens avsnitt av Lyxfällan, då är det givet att man förser sig med snacks och slår på tv'n. Förhoppningsvis får jag också sällskap av Lova. Det är alltid lika roligt när någon från Dalarna är med, blir extra roligt att kolla, men när det t.o.m är Falun? Då jävlar. 


Likes

Comments

​Den efterlängtade lönen är här, och den är inte till för att sparas! Jag har spanat in en hel del plagg som förhoppningsvis snart är mina, men ett par jeans stod högt upp på önskelistan då, håll i er, jag inte äger ett endaste par färgade jeans. Kanske inte så konstigt egentligen, men har verkligen klarat mig bra i endast svarta jeans och kostymbyxor. Denna jeans-craving kom alltså för bara någon månad sedan. 

Jag köpte jeansen idag, därför har de inte hunnit användas, men än så länge är jag väldigt nöjd. De är otroligt sköna! Dessutom var det 200:- rabatt på alla jeans, dumt att inte passa på. 

Likes

Comments

Bloggen har stått ouppdaterad då mamma & pappa tog med sig datorn på sin semester, och jag vet ingenting värre än att skriva från en iPad, haha. De kom iallafall hem igår, så datorn är också tillbaka på hemmaplan.

Den senaste veckan har varit ganska upp och ner för min del - var otroligt glad över att få vara hos min pojkvän i ett par dagar och ha det trevligt, men veckan har också inneburit massa ångest och blandade känslor. Helt ärligt vet jag inte alls vad det beror på, men jag blev sjuk och frånvaron av mina föräldrar gjorde allting snäppet värre.

Direkt när jag kom hem igen kände jag att ändringar måste göras; jag kan inte, och vill inte må såhär. Och vet ni vad? Jag mår mycket bättre redan nu. Det är faktiskt ganska konstigt hur endast nya matvanor och vistelse utomhus kan förbättra humöret. Nu är jag hemskt taggad på allting jag har framför mig - gymnasiearbete, Halloween, middagar med tjejerna, nyår, såklart massa plugg och slutligen studenten.

Likes

Comments