Åh var ett taggen jag skrev här men jaja, nu har jag varit här i hela tre månader och det har gått sjukt fort, det är also en fjärde del av mitt år! Jag har dock gjort mycket och kan typ hela NYC utantill! Älskar verkligen den staden, man kan åka in helt ensam och bara strosa omkring på gatorna ! Finns så mycket olika saker att göra och allt är i stort sätt alltid öppet!


Denna helgen har varit bra! Träffade en annan aupair som heter Linda i lördags, och hon drog med mig till ett vad jag trodde var brunch ställe, men var inte riktigt som jag tänkt! Det var mer en club och jag som hade jeans och skinnjacka..., men det var iallafall jätte kul, och hon var verkligen en härlig människa, vi klickade verkligen!

På söndagen möte jag upp Emmeline på Penn, vi gick till Bryants park, och satt och chilla i några timmar! Sen gick vi och shoppade och jag hittade en sån kavaj jag letat länge efter, är så jävla glad! Sen drog vi till Empire hotel och deras rooftop och det var väldigt trevligt dock helt dött, vi hade hoppats på några sköna människor, men vi var typ ensamma där! Så hon kontaktar en prompter och vi drar till samma ställe jag var dagen innan, och det sluta som det gjorde, men dem små sakerna jag minns var iallafall sjukt roligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 620 Readers

Likes

Comments

Har letat och längtat i många år! Äntligen har jag hittat dig igen😍😍😍

  • 748 Readers

Likes

Comments

Hoppas alla rockade sina sockar idag! För alla människors olikheter! Tycker det är jätte bra att man visar på ett sånt enkelt sätt, att alla är vi olika men vi är lika bra ändå! Den ena strumpan är inte sämre för den ser annorlunda ut, och båda ser ju olika ut så finns inget normalt då heller! Tycker iallafall att det är jätte fint på hittat! ⭐️⭐️⭐️

  • 757 Readers

Likes

Comments

Idag ska Axwell \/ Ingrosso spela i New York, och jag ska ditt😍😍😍😍

Likes

Comments

Hej, nu har jag varit här i 7 veckor och ungefär 6 veckor hos familjen. Dagarna rullar på veckorna går ganska snabbt. Även om det här inte varit det jag tänkt mig så är det ändå bra. Man lever ju nästan bara för helgerna, på vardagarna är man så himla trött att inget går, jag går och lägger mig typ 7-8 varje dag. Men gillar ändå livet här, extremt mycket rolig shopping, trevliga människor och många ställen att upptäcka.

Likes

Comments