Nu när Kina är ute ur bilden och vi fortfarande håller oss på $ 3 900/bitcoin kan vi alla se att Kina verkligen inte hade en så stor påverkan på bitcoin priset. Den troligaste orsaken till varför Kina förbjöd bitcoin var på grund av att de inte kunde kontrollera den. Även om den förbjöds så strömmar det ändå in allt fler som vill invester i bitcoin. Men är det den bästa investeringen?

När jag ser tillbaka när jag började investera i guld och silver, insåg jag att många ville ha guld. Det hade ett högt pris per gram vilket ledde till att fler människor ville ha guld istället för silver. Men om man kollar på vad som procentuellt har ökat mest så har silver gjort det. Detta vill säga att silver var ett klokare val. Det är här jag ser fördelarna med bitcoin, ethereum, och litecoin.

Vad jag tror priserna på dessa blir vid årets slut grundar jag på bakgrundsfakta och lite research. Kom ihåg att detta är bara min egen åsikt och att ag är ingen professionell rådgivare, Gör självklart en egen reseach och tänkt på att ni själva är ansvariga för era pengar.

Bitcoin: Jag tror priset på bitcoin kommer gå sakta men säkert tillbaka till sina höjder och kommer vid slutet av året nå sitt värde på $ 5000/bitcoin (nuvarande $ 3,915).

Ethereum: Mitt pris på ethereum blir $ 700/Ethereum(nuvarande $ 284) vid årets slutet om testnätet går bra. Ethereum har haft många problem och dessa måste tas itu först. Men jag hoppas de lyckas.

Litecoin: Litecoin ses av många som sliver och bitcoin som guldet. Därför tror jag att priset på litecoin kommer att vara $150 (nuvarande $50).


Likes

Comments

Det finns allt fler och fler som hackar och nätfiskar. Därför är det viktigt att man skaffar sig ett 2FA(Two factor authentication) som extra säkerhet. Visst det gör att du får ett extra steg när du loggar in eller överför pengar, men det kan spara dig pengar. Att använda sig av 2FA gör så att man måste kontrolleras två gånger. Vanligtvis med lösenord eller med genererade siffror. Siffrorna kan komma på SMS, Email m.fl.. Detta gör det mycket svårare för en hackare att få tag på ditt konto

Likes

Comments

Ägaren till MiaVita Beytepe-projektet i Ankara, Turkiet, meddelade nyligen att de går att köpa lyxlägenheter med Bitcoin. Projektledaren, Erdal Daldaban, sade detta:

"We decided to make sales via Bitcoin, which has recently attracted the attention of Turkish investors with its recent value route, considering that we could also attract the attention of our customers who appreciate their investments like this."

Förra veckan såldes ett hus i Austin, Texas för Bitcoins.


Källa: https://news.bitcoin.com/61359-2/

Likes

Comments

Jag skulle rekommendera att köpa från coinbase eftersom jag själv köpte därifrån. Det gick snabbt och enkelt att handla bitcoins och det finns även andra cryptovalutor som att köpa (även Ethereum och Litecoin). Det går även att sälja sin kryptovaluta för euro.

Coinbase är tillgänglig i över 30 länder från och med 2017, är världens största Bitcoin-mäklare. Kunderna kan köpa bitcoin med ett anslutet bankkonto, SEPA-överföring, mastercard och många fler betalningsmetoder.

Geonom att använda den här länken så får du som handlar för 100$ även 10$ extra i bitcoin.

https://www.coinbase.com/join/54ff654db10ee21e930000d0

Om du vill köpa mellan andra cryptovalutor (Dash, Bitcoincash Dogecoin m.m) för dina bitcoins går dessa att köpa på cryptopia. Det är en sida som har flera hudra olika cryptovalutor och är en sida som jag använder flitigt. Det är enkelt att registrera sig.

Länk till cryptopia: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=UnsulliedLikes

Comments