Den perfekte måde!

måde at afslutte en god jagt dag på er ved

at tilbede det man har skudt til en perfekt middag for dig og dine nærmeste

Risotto og due ( 4 Pers)

tilberedning tid 30-40 minutter

350 g Riotto ris

5 spsk. Olivenolie

1 finthakkede løg

300 g fint skåret svampe

2 dl. Hvidvin ikke sød

3 tsk. Friskhakket timian

1 fed hvisløg

1,2 varmt bouillon

60g smør

100 g fint revet Parmesan

½ bt Persille

8 stk due bryster

1 mellem stor gryde

1 oven på 160 grader

Tilberedning:

Sæt en mellem stor gryde over på mellem svag varme skær dine løg og hvidløg ud i små træn, derefter plukker du og hakker du din timian, kom derefter begge ting ned i din gryde og forsigtig giver du dem en gylden farme. Tag så dine afmålte ris kom dem i gryden rør forsigt engang imellem i 3-4 minutter, alt i mens skær du dine svampe i ønskede størrelser og rister dem let på en pande til de let gyldnede. Kom derefter det hele ned til dine ris. Gem dog din aromafyldte pande til dine stegninger af due brysterne. Kom nu mængende af hvidvine på som du skal bruge og rør til hvidvinen er let fordampet. Derefter spæder du til med bouillon lidt efter lidt under omrøring la det hele simre i 20 minutter. Hak din persille, riv din parmesan og skær din smør sæt det til side og gå i gang med due brysterne, lig dem på din pande og steg dem med skindsiden ned af og vend dem der efter. Kom due brysterne i oven i 6-7 minutter til du syns de er færdige. La dem hvile. Alt imens kommer du smør parmesan i din ris og pisker med et godt piskeris til din masse bliver let cremet og hvis slut af med at tilsmage det med salt og peber og kom din persille i til sidst. Vandret det i et dybe tallerken kom due brysterne på toppen og drys lidt frisk hakket persille, til sidst skal det hele nydes med et koldt glas hvidvin til 

vin typer

Alsace Grand Gru Gewurztraminer Hatschbourg
​Farven : er varm gylden.
Duften : intens, krydret med masser af eksotisk frugt.
Smagen : er rig og krydret, med eksotiske frugter og syltet mango.
Absolut drikkeklar nu men kan gemmes 5-7 år fra produktionsåret.
Smager skønt til eksotiske retter, Foie Gras og modne oste.
Druer: 100% Gewurztraminer.
Et sikkert hit

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Den perfekte måde!

måde at afslutte en god jagt dag på er ved

at tilbede det man har skudt til en perfekt middag for dig og dine nærmeste

Risotto og due ( 4 Pers)

tilberedning tid 30-40 minutter

350 g Riotto ris

5 spsk. Olivenolie

1 finthakkede løg

300 g fint skåret svampe

2 dl. Hvidvin ikke sød

3 tsk. Friskhakket timian

1 fed hvisløg

1,2 varmt bouillon

60g smør

100 g fint revet Parmesan

½ bt Persille

8 stk due bryster

1 mellem stor gryde

1 oven på 160 grader

Tilberedning:

Sæt en mellem stor gryde over på mellem svag varme skær dine løg og hvidløg ud i små træn, derefter plukker du og hakker du din timian, kom derefter begge ting ned i din gryde og forsigtig giver du dem en gylden farme. Tag så dine afmålte ris kom dem i gryden rør forsigt engang imellem i 3-4 minutter, alt i mens skær du dine svampe i ønskede størrelser og rister dem let på en pande til de let gyldnede. Kom derefter det hele ned til dine ris. Gem dog din aromafyldte pande til dine stegninger af due brysterne. Kom nu mængende af hvidvine på som du skal bruge og rør til hvidvinen er let fordampet. Derefter spæder du til med bouillon lidt efter lidt under omrøring la det hele simre i 20 minutter. Hak din persille, riv din parmesan og skær din smør sæt det til side og gå i gang med due brysterne, lig dem på din pande og steg dem med skindsiden ned af og vend dem der efter. Kom due brysterne i oven i 6-7 minutter til du syns de er færdige. La dem hvile. Alt imens kommer du smør parmesan i din ris og pisker med et godt piskeris til din masse bliver let cremet og hvis slut af med at tilsmage det med salt og peber og kom din persille i til sidst. Vandret det i et dybe tallerken kom due brysterne på toppen og drys lidt frisk hakket persille, til sidst skal det hele nydes med et koldt glas hvidvin til 

vin typer

Alsace Grand Gru Gewurztraminer Hatschbourg
​Farven : er varm gylden.
Duften : intens, krydret med masser af eksotisk frugt.
Smagen : er rig og krydret, med eksotiske frugter og syltet mango.
Absolut drikkeklar nu men kan gemmes 5-7 år fra produktionsåret.
Smager skønt til eksotiske retter, Foie Gras og modne oste.
Druer: 100% Gewurztraminer.
Et sikkert hit

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments