Idag vaknade jag av en helt galen träningsvärk i ryggen, vilket jag är otroligt glad över. Känns som om det är ett kvitto på att man tränat varierat och bra. Men den får väldigt gärna vara över haha.. Sitter nämligen på universitetet med en föreläsning om gener och genomet och behöver ladda inför ett skönt bröstpass senare ikväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Igår slog jag till på jobbet, köpte mig nämligen en burk ljunghonung. Detta skall tydligen kunna fungera lika bra som manuka honung. Manuka däremot importeras från Nya Zeeland och hamnar därför på ett ganska dyrt pris för en student. Därför blev jag helt sjukt glad över den nya forskningen som gjorts i Uppsala som ska visa på att Ljunghonung är antibakteriell och lika hälsosam. Skippa antibiotika och kör ljunghonung instead, I do :)

​Gjorde därför en smoothie på hampaprotein, ljunghonung, en banan, lite macapulver och så var det good to go!!! Nu ska jag mot gymmet och mosa lite! 

Likes

Comments

Idag har jag ett kort pass på jobbet, öppnade vid 10 och slutar 18:15. Ska därefter hem och tvätta lite kläder för att senare gymma lite. Jag tänker mig ett barnpass med fokus på rumpan? Blir väl helt ok!

Likes

Comments

Jag blev precis färdig med att mosa axlarna, körde till fail med axlarna och nu kan jag knappt röra på armarna- så himla skönt.
Det blev även en hel del bänkande, men tyvärr inte särskilt mycket magövningar. Tycker tyvärr att det är så sjukt tråkigt att träna magen och jag är 100 % inställd på att man skall träna och bli glad, inte att man skall träna sådant som man inte tycker om. Ser ingen mening med det.

Slänger in en bild på en svettig jag nedan innan jag tar och steker lite tofu!

Likes

Comments

GODMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så pass taggad är jag på livet idag. Jag vaknade upp och ringde ett facetime-samtal till fadern min, han var ute och trädgårdsfixade, vilket gjorde mig väldigt pigg. Här kan jag inte ligga hela dagen, dessutom är detta min enda lediga dag på två veckor så någonting vettigt och kul bör jag ju göra av den.

Hursomhelst! Jag har alltså hunnit diska och göra mig en otroligt god frukostsmoothie bestående av en hel radda superfoods. Jag gör dock förmodligen ett separat inlägg senare idag om receptet till den.

Just nu har jag dragit på mig träningskläderna och smuttar på en kopp kaffe i sängen, shit vad roligt det ska bli att dra iväg till gymmet och mosa ihjäl mina axlar. Har nämligen märkt att det är min favoritmuskel att köra, så lite axlar, lige mage och bröst skall väl gå fint?

Likes

Comments

Idag så har jag en liten lista på saker att göra, i vilken ordning jag bör ta dessa har jag dock ingen aning om..

  • Städa lägenheten ( detta är ett måste )
  • Laga mat för hela veckan.
  • Duscha och tvätta håret.
  • Träna. Idag vill jag jobba lite på röven alltså.
  • Köpa hem havregryn och kokosmjölk, jag har alltså ingenting att äta till frukostg idag förutom typ en hel klase vindruvor.


Likes

Comments

Gårdagens pass blev inte som jag hade tänkt mig nej, utan jag gick dit och körde lite som jag kände för. Värmde upp på samma vis som jag skrev för att därefter köra ben, dock med fokus på hamstringsen. Så jävla skönt att faktiskt bara köra det man vill men inte måste. Jag ska förövrigt även bättra mig när det gäller att ta bilder på gymmet.

Vad är min plan för idag då? Jo, jag ska till polisen här i Huddinge och hämta ut mitt pass för att därefter jobba till 20:15. Skulle inte tro att jag orkar gymma något idag men vi får väl se vart dagen tar mig.

Likes

Comments

Hallloj!
Jag har precis flyttat och dragit in mina sista småsaker in i lägenheten. Det saknas förvisso en säng, men då jag åker hem till mina föräldrar i Lund om två dagar så väntar jag med det inköpet tills dess. Vad är mina planer för resten av dagen då? Jo!

  • Ned till gymmet och värma upp med 2 km på 10 km/h för att därefter träna mina ben, med fokus på quadripes (även kallat för lårmuskeln, men då jag precis hade en anatomikurs så sitter det fortfarande i hehe..)
  • Inhandla frysta hallon, kokosmjölk och dylikt för att göra glass!
  • CHILLA

Likes

Comments

Jag har tagit tag i min sista tenta, mitt sista grupparbete och min sista skrivuppgift. Vad innebär detta då? Jo! Att jag får en hel del tid att spendera på bloggen, träningen och på jobbet! Lär uppdatera er en hel del om vad som pågår i mitt liv och jag ser fram emot det!!! LETS GET IT KICKINN!!!!! (Bilderna är från när vi firade Beccs utgång från 20something till 30, i had a blast)

Likes

Comments

Jag har precis läst ut den här godingen som jag fick låna av en vän från nutritionistprogrammet. Så otroligt intressant bok samtidigt som den är lärorik. Sitter och lusläser sådana böcker när jag har tråkigt, alternativt när jag sitter på tunnelbanan mot universitetet.

Nu undrar ni säkert ifall jag är vegan och då kan jag redan nu nämna att det inte är något jag är för tillfället. Jag är varken vegan eller vegetarian. Dock är jag inte särskilt förtjust i köttsmaken och tar gärna mitt protein från andra håll, just för att jag inte gillar kött. Det är alltså väldigt sällan jag äter kött då jag aldrig köper hem det.

​Jag tycker inte om etiketter och vill gärna inte kalla mig för någonting särskilt, men jag försöker hålla mig socker samt glutenfri, då jag mår som bäst utan sådant i min kost. Sedan kan man debattera vidare på ifall det är så himla smart av mig att välja bort gluten om jag inte är glutenintolerant samtidigt som gluten innehåller massor med B-vitaminer, järn och fibrer. Men det får vi väl se om några år, jag kanske ändrar åsikt 

Likes

Comments