View tracker


Hellu bloggen, har haft en jättemysig dag idag. Har fotograferat lite, och jobbat i photoshop. Behövde inte gå till skolan idag då vi skulle jobba med våra bildprojekt hemma. Så tog en lite extra lång sovmorgon. Men som rubriken lyder, jag tänkte att jag likaväl kan dela med mig av vad jag gör i photoshop, och tänkte därför erbjuda mig att göra blogg headers till folk här på Nouw. Låter inte det lite spännande?

Som sagt, jag erbjuder mig här och nu att om någon vill så kan jag göra en blogg header till dem i photoshop.
Allt ni behöver göra är att "lämna en beställning" på färger/form, och såklart länka vilka bilder ni vill att jag ska använda. Så fixar jag resten. (Det måste dock vara hög kvalité bilder) och allt jag vill ha tillbaka är en liten shout out på er blogg och er instagram. Är ni intresserade så är det bara att kommentera!


Denna bilden satt jag med precis. Tycker den blev riktigt fin och barbie-retro.

Före / Efter!

Har funderat lite på att sälja bilder / ta beställningar på bilder osv på Närcon nu i sommar, där finns nämligen något som heter artist-alley där man som privatperson säljer sin konst. Köpte jättefina grejer där nu i somras. Jättemysigt.Här ser ni några headers jag haft på min blogg. Så att ni får ett hum av hur jag designar dem. Fråga gärna frågor om ni har några!

Om ni gillar någon av headers typerna bättre, alltså placeringen av bilderna, så kommentera gärna det också om ni vill att jag ska göra en header åt er! <3

Ha de gött nu!

Likes

Comments


Hellu. Har ni sätt den nya instagram trenden? #meettheartist är jättepoppis just nu, tycker det är jättekul att lära känna de på instagram lite bättre. Lade upp en ritad version på min instagram om ni vill ta en titt.

Idag har jag haft en bra dag. Har varit med Emil. Men har också läst jättemycket.
Imorgon är det måndag igen, suck. Tror dock jag kanske får jobba hemma imon, det skulle ju vara skönt.

Förresten, det var rätt längesedan som jag lade upp en vanlig selfie.
Så här har vi två stycken.Idag letade jag också fram ett par gamla boyfriend-jeans som jag inte haft på länge, är inte så förtjust i byxor överhuvudtaget, men idag orkade jag inte med något speciellt. Ni ser den svarta polo tröjan jag har på bilden, tror jag haft den 80% av alla dagar i vinter, älskar den verkligen! Ni som känner mig irl vet nog vad jag menar.

Nu ska jag gå o spela lite och sedan plugga japanska. Sitter o lyssnar på Eminem just nu, saknar verkligen hans musik, lyssnade mycket på honom förr, blir nostalgisk. Ha de gött nu!

Likes

Comments


Hellu! Idag har jag haft en jättebra dag! Träffade först Hanna och sedan Emil. Hanna gav mig två jättefina presenter från Thailand, den ena var en fin tvål i en träskål och den andra var ett fotband. Vi fikade på Café Berlin.

Men nog om det. Nu vill jag ägna en minut till att uppskatta mina nya plastikoperation-photoshop skills!
Kolla på bilden nedanför, ser ut som värsta bitch-dockan / instagram modellen på bilden till höger!

Tycker det är jättekul att ändra runt i ansiktet och kroppen, det känns ju lite som sims på något sätt.
Förresten, sjalen var inte röd på original bilden, jag ändrade det, samt ljuset i bakgrunden annars är bilden till vänster original bilden.

Svar till titeln; man lär sig photoshop och skaffar ett falskt alibi!
Funderar på att seriöst göra det, haha!

Kommer fortsätta sörja mitt gamla photoshop, och tillsvidare underhålla mig själv med dessa roande ansikts konjugeringar.

Glöm inte följa min riktiga instagram, länken hittar ni i spalten till vänster!
Ha det gött nu! ❤

Likes

Comments


Hellu! Idag har varit en rätt chill dag, men känner mig lite små sjuk. Hade feber och huvudverk idag en stund så det vart inte så kul. Skolan idag var bara en lektion på tre timmar, vilket var skönt. Men lektionen i sig sög, vi lärde oss om kubism och futurism och skulle göra våra egna futuristiska ljudinspelningar. Det lät hemskt! Vår grupp satt bara o bankade på bord i typ 20 min, underhållande men väldigt jobbigt att lyssna på när man har ont i huvudet.

Efter skolan träffade jag mamma. Vi var o åt mat på en pizzeria. Jag gav mat till en hemlös person som frågade han i kassan om han kunde få lite gratis mat, så han fick resten på vår mat istället o han blev jätteglad. Det kändes bra att göra någon så glad.

Men på tal om rubriken. Jag har beställt två saker från Forever 21, har aldrig beställt därifrån förut, men det är en bra sida som har jättemycket grejer och det är rätt billigt. Ungefär som amrikanska HM.


Såhär ser det ut som jag beställde. Älskar verkligen den rosa TOKYO tröjan, känns verkligen som min weaboo stil!
De skulle komma fram nästa vecka, så skriver om det då!


Förresten! Glöm inte fråga frågor på min ask, länken finns i inlägget under! Ha en go helg nu!

Likes

Comments


Hellu. Idag har varit en lång men bra dag. Har haft det relativt roligt i skolan, vi hade långa håltimmar men då gick vi till biblioteket för att plugga. Vi fotograferade också på lektionen, det var kul, vi fotograferade mer med ljus (visade en bild från det förra veckan.) Det blev dock inte jättebra.

Sedan hade jag också japanska. Det var kul, men det börjar bli riktigt svårt nu.
Vi har börjat lära oss det andra alfabetet nu, det är jobbigt.


Här är en samling med bilder som jag verkligen gillar. Den orange längst ner till vänster var med i min gymnasieutställning och den blå likadana är dens "recolor", den med Hedda och mig längst ner till vänster är originalet som är cirka 2 år gammal nu, men verkligen en gammal favorit. Sen bilden högst upp till vänster är från några veckor tillbaka och tillhör min utställning GOLD.

Imorgon blir det ännu en lång dag, men ska nog träffa min mamma efter det. Uppdaterar er mer om det imorgon.

Ha det gött! 💙

Likes

Comments

View tracker


Hellu! Idag har varit en helt okej dag faktiskt. Hade lite små tråkigt i skolan, men vi hade gympa idag, och kände mig för en gång skull väldigt motiverad. Vi körde nån typ av staffet med prickskytte. De var rätt så kul. Förutom det så har jag också läst idag, läser fortfarande Raven Boys del 2, väldigt mycket bättre än del 1 måste jag säga.

Glöm inte att jag har en öppen frågestund på ask. Klicka här för att ställa frågor!
Kommer svara på frågorna i ett inlägg nästa vecka! Så fråga på nu!


Denna bilden kallar jag för The Corall Sisters. Blev väldigt nöjd faktiskt.
Gillade undervattenstemat den fick med bubblorna och färgerna. Lade ju upp en liknande bild jag gjorde för några dagar sedan. Bilderna är med Hedda och de är nästan två år gamla nu.

Efter skolan idag träffade jag Emil. Vi hade jättekul. Imorgon är det lång dag igen, slutar vid halv 7, suck. Måste plugga lite japanska nu ikväll, det är mycket man måste hänga med i!

Ha de gött nu. 💜

Likes

Comments


Hej, jo jag tänkte köra på en till frågestund. Det var så länge sedan jag hade än, och har märkt att jag fått många nya läsare, även om få lämnar kommentarer eller likes så ser jag er ändå. <3

Så nu har jag faktiskt skaffat ask, för vet att många som läser min blogg kanske inte har nouw så de kan inte skriva kommentarer - och nu vill jag ju gärna få massa frågor som jag kan svara på.
Fråga gärna frågor om mig, saker jag skrivit här på bloggen, eller bild / photoshop relaterade frågor.
Om ni vill veta mer om estetiska programmet så fråga på bara!

MIN ASK

Förresten, jag vet verkligen inte hur ask funkar, men kommer nog märka det när ni väl börjar skriva frågor!
Glöm inte att ni alla är anonyma på ask - så kommer inte kunna se vem som frågar vad. Men är det allt för konstiga frågor kanske jag inte svarar på dem - vi får se!


Just nu sitter jag o äter choklad tomtar, de reade ut dem på coop!
Imorgon blir det en lång dag åter igen. Suck.

Ha en bra dag nu! 💙

Likes

Comments


Hej, idag har varit en rätt tråkig dag, hade endast bild idag, men vi var 6 pers på lektionen idag, så det var inte jätteroligt. Gjorde inte så mycket heller, hade ingen lust att tänka ut något skoj. Började dock med min abstract som det heter, det är en text man ska skriva om sitt gymnasiearbete, så det gjorde jag nu äntligen.

Orkar inte se på mitt gymnasiearbete längre. Det var så jobbigt, och sörjer mitt gamla photoshop för mycket för att kunna kolla på mina gamla bilder. RIP.


Gjorde denna bilden igår kväll. Har redigerat den väldigt mycket, särskilt Heddas ansikte, älskar att retuschera ansikten och kroppar, det är skoj när det inte är likt originalet.

Ikväll ska jag ta det lugnt, denna veckan kommer bli en jobbig vecka. Suck.
Hoppas ni har något kul att se fram emot denna veckan. 💗

Likes

Comments