Jag lovade att jag skulle komma med Vloog och nytt inlägg igår, men tyvärr blev det lite krångel när jag skulle klippa! Men nu är den uppe på youtube så gå in och kolla!
Skriv gärna till mig vad du tycker om videon!
Skriv också vad du kan tipsa om så att du har roligt när du kollar!


#last_king

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tillbaka med bloggen, denna gången kommer jag inte lämna igen så stay true!!
Måndag är båda ett nytt inlägg och........ VLOGG!! 
Håll dina ögon på mig!!  


https://www.youtube.com/watch?v=BYuAptbTbis&feature=share&app=desktop

Likes

Comments

Livet är en lek, leker man den rätt så har man kul. Leker man för att få det bra efter några onda jobbiga år så har man lyckats med leken för alltid. Leker man och bara skiter i allt så har man också kul, fast efter ett par år så tröttna man, och då är det för sent för att ändra på något. Tyvärr så är jag en sån :(
Men jag känner att man bara lever en gång och det man behöver i det livet är bra vänner och världens mest underbara familj annat behöver du inte!
Inte den snyggaste (2) men jag älskar folk som bjuder på sig själva :*Och bra vänner har jag hittar ;)Likes

Comments

Har aldrig varit något jag har tänkt på. Krig och hur många det är som dog i Irak under kriget. Hur många som blev hemlösa och vilken tur jag har som hamna här i Sverige. Men i natt när jag tänkte på det och sökte efter fakta om kriget som höll på från 8 mars 2003 till 18 oktober 2012. Inte bara det hur många det är som grät dag in och dag ut för någon som dog i kriget. Fattar du hur sjukt det är ⬇️Det är sjukt och det är ändå vara till 2006. Så många dog!
Men kan jag bara önska att har det bra där uppe. Ni som läser hör gärna av er om ni har vart med om värre!

OBS måste lyssna på låten!

Likes

Comments


Jag vill känna skönheten inifrån och inte få den bekräftad av en spegel - Catoptrofobi. Skelettflickor går på catwalken rakt in i helvettets anorexia kliniker. BDD Beautiful Dangerous Dead. Tonårskillar äter sin skål med steroider och flingor till frukost. Vackert. Hallick eller hora? Inte bokstavligen men i slutänden så blir vi alla utnyttjade eller utnyttjar, allt handlar på något sätt om sex, pengar, makt och status.
Jag vill inte bli betraktad som Gucci. Mer som en regnbåge. Allt i ett, men ingen kan äga mig och alla vill åt min kittel, det är bara det att min kittel är full med rakblad. Som en tornado som inte ville bli till, vart den än går så skapar den förödelse, ändå finns det några som vill åt mig och dom levar farligt.
Och det som är unikt blir till vardag. Som sjöhästar, och vad gör man med dom? Torkar dom levande, plastar in dom och säljer. Och dom som köper dom är dom med pengar och dom som får pengarna är dom som dödar. Jag är trött på olycklig kärlek, man kan inte föqrvänta sig att alla man träffar och vill k****a kommer vilja vara med en tills döden skiljer en åt.
Jag tycker synd om barn som är tvungna att växa upp för tidigt, för om man har tur så är man barn tills man dör, Barnasinnet. Det kan vara att det förflutna är som en ofärdig målning och som konstnären till målningen kan man fylla i dom fula hålen och göra den vacker igen. Det kan vara enklare att hata sig själv och hata alla andra än att älska sig själv och älska alla andra och har du hatat dig själv och hatat alla andra ett tag så har du antagligen förlorat allt och det är då du kan satsa på att bli något stort, när du inte längre har något att förlora och när du blivit något stort så kan du få såna som älskar dig. Frågan är, älskar du dom, älskar du dig själv och dom du en gång älskat kommer dom att älska dig?
Vissa strävar efter att vara unika, redan då har man misslyckats, för alla är unika på sitt sätt. Gråt med någon du brukar skratta med gråt inte ensam. Vissa tycker det är tragiskt att skratta ensam jag tycker det är tragiskt om man inte är lycklig utan andra.
60 % av kroppen består av vatten, 70 % av jorden består av vatten. Har man förlorat vattnet har man förlorat mer än hälften av jorden. Vissa tycker det är jobbigare att tänka på att förlora sig själv.
Blek ditt hår, sätt i lite directions, sätt i dina färgade linser och gå ut på gatan och gå! gå! gå! Men papparazzina ser rakt in i din själ och där försvann det mystiska.
Jag hade en massa hundar. Dom var snälla, personliga och gosiga men sen skulle jag på en lite finare fest och alla beundrade mina hundar men så sa en, du kan ju inte bära ett billigt Armanihalsband till en pälsrock. burleskt
Jag bryr mig inte vad folk tycker om mig, jag bryr mig vad folk tycker om sig själva. Jag älskar mitt nya diagnos CIASOD. Varför? för jag tror det kommer att bli en väldigt stor trend nästa år. Crap Inside A Shell Of Diamonds. Lyx blod strömmar i mina ådror tillsammans med heroin, trashblod ligger på golvet, jag går över det med mina nya vita Doc Martens men dom är lackade så det gör inget - jag är lycklig.
Ingen kommer komma ihåg en när man är död om man inte blir något stort eller dödar någon stor. Denna morgon hittade jag inget snyggt förutom en neon färgad stikad halsduk så jag bestämde mig för att bara bära den, men den är trasig men det gör inget det matchar bara min trasiga insida.
Visa vill se folk som har allt att förlora. Om man är äkta så spelar det ingen roll om man passar in i mängden för du är exakt den man du är. Leva upp till andras förväntningar.
Vissa säger att dom inte bryr sig om sitt utseende – så varför drar dom inte bara en säck över sig. Vissa människor orkar inte ibland, och då är dom sig själva, vågar visa sin insida.
Men utsidan får en att stanna upp och in sidan får en att stanna kvar!
Vi alla är olika som tur det! 

Likes

Comments

Från idag så ska jag börja blogga ingen!!
Har vart dåligt med tid och allt annat.
Så nu ska jag börja igen och kan redan skvala att del 3 är klar och kommer ut i veckan!!
Så nu tar vi nya tag!!
Lev för dagen och gör det för barnen :)


SWAG!!

Likes

Comments

Lite segt att jag inte har bloggat på länge, men det ska börja igen. Man kan säga att jag hade ett litet uppehåll. Hihihi!! Men vi börjar med godmorgon :)
Jag har del 3 ner skrevet så snart kommer den.. Vi ses folket :)


Min dotter ;)

Likes

Comments

Haha det var ett tagen sen. Men nu har jag börjat skriva dell 3 och den kommer ut snart. men tänkte att jag skulle släppa ut kläder idag. Vill också veta om jag ska ha frågestund här på bloggen så det viktigt att ni trycker på vad ni tycker. 😘

frågestunden kan tänkas att svars i video.


Likes

Comments

Godmorgon gott folk! tänkte lägga upp lite låtar och saker som jag kommer göra under veckan!

Börjar med två låtar.

kommer typ försöka träna mycket den här veckan så får se om det kommer gå bra. Så nu kör vi en nyttig vecka.Nu fan kör vi boys :*Likes

Comments

Har nu inte bloggat på länge. Men där i mot har jag ett herr klädesplagg färdig ;). Hatt inte gjort nått speciellt nu under den veckan jag inte har bloggat. Har bara tränat mycket och kommer försätta träna mycket :) så vi hörs senare idag :*

Får se om jag håller det ;)

Likes

Comments