Header

Hej! Välkommen till KRS - bloggen om kärlek, relationer & samlevnad (och en hel del därtill!)
I den här bloggen tänkte jag (som valt att vara anonym åtminstone just nu), prata om alltifrån sex, kärlek, svara på vanliga frågor, ta upp viktiga ämnen & ge så mycket råd och tips jag bara kan.

Lite kort om mig utan att avslöja för mycket:
Ni kan kalla mig XS, jag är mellan 20 och 30 år gammal. Jag är av kvinnligt kön. Jag har en hel del år av erfarenhet inom dejting & relationer, och jag skulle nog påstå att jag sett det mesta. Det bra, det dåliga, det konstiga, det riktigt bra och det riktigt dåliga. Jag har även haft turen att ha en del intressanta killkompisar genom åren, vilket har gett mig en bra inblick i hur killar ser på saker och ting - även om jag har lite bättre koll inom tjej-området. Men framförallt så har jag under många år studerat relationer. Det har alltid intresserat mig hur vi människor fungerar och vårt behov av kärlek och närhet. Hur två personer som var bästa vänner och älskade varandra kan sluta med att dom saboterar varandras liv och blir jordens fiender vid en separation. Hur vi kan älska nån men samtidigt utsätta den personen för otrohet, och hur vi kan stanna i relationer som vi vet skadar oss. Det finns lika många typer av relationer som det finns människor - och jag ska försöka ha en så bra bredd som möjligt. Dock kommer det bli mest av de mer "klassiska" scenariona då det berör flest människor och är det jag själv har mest erfarenhet av.

Anledningen till att jag ville starta en blogg om just kärlek var för att, jag minns så väl hur jag under alla år sökt som en galning på internet efter frågor som "hur vet jag om han gillar mig" "kan jag höra av mig först" "vad ska man göra på första dejten" "hur vet jag om han gillar mig via sms/chatt" the list goes on...och att döma av mängden resultat jag fick samt hur många "signs a guy/girl likes you" videos det finns på youtube så märkte jag snabbt att jag inte var ensam i mina funderingar. Men svaren var spridda och kom aldrig från en och samma person - så jag tänkte, varför inte samla allt på ett och samma ställe? Relationer och kärlek kommer alltid vara aktuellt - så varför inte dela med mig av mina egna erfarenheter?

Vill du ställa en fråga så kan du antingen kommentera eller maila din fråga till: krskontakt@hotmail.com
- kom ihåg: du är ALLTID anonym om du själv inte hävdar annat.


Vi hörs! XS

Likes

Comments