I går aftes var jeg ude og køre bil med min far, han var så sød at hente mig for min tur i stalden. Det var mørkt og på vores vej hjem, kører vi gennem et sted, hvor der går en cykelsti tværs over vejen. Hvis man kommer på cykel fra højre, kan føreren ikke se en før man kører ud på vejen. Der kommer vi så kørende, og lige pludselig bremser min far meget hårdt op. Jeg har ingen ide om hvad der sker da jeg sidder og halvsover. Det viser sig så at der var kommet en cyklist kørende ud på vejen lige foran os. Jeg blev så forskrækket, vi kunne jo have kørt personen ned. Så vil alle ikke gøre alle den tjeneste, at tage lygter på når de cykler. Det ville gøre livet så meget lettere, for både for cyklisten, og for personen der kører bilen.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Lidt om mig, og alt det andet…

Hej allesammen! :)

Jeg hedder Ida Kromann, jeg er 15 år, og jeg går i 9. klasse.

I min fritid har jeg en hest, som skal passe og plejes, ved siden af lektier.

Jeg er en flittig bruger af det sociale liv, der vokser omkring mig, sammen med mine allerbedste venner. Jeg elsker sjov og spas, og kan grine rigtig højt.


Hvis jeg skal blive ved med at skrive på denne blog, har jeg lige nogle regler. Som jeg gerne selv vil rette mig efter, men jeg vil inderligt ønske at i der læser, har lyst til at håndhæve reglerne med mig.


  1. Sproget på bloggen… jeg mener selv at det vi allesammen gør mest, er at tale og snakke på livet løs. Jeg mener også, at det er noget af det, der kan skade andre mest. Så hvis i vil kommentere på mine blogindlæg, eller skrive en privatbesked til mig, vær venlig at skrive ordentligt. Det er iorden at starte debat på min blog, hvis man har noget at sige om emnet, men det skal holdes i en ordentlig tone. Hvis du ikke har noget pænt at sige, så hold din mund…
  2. Ikke stjæle… det er der ikke nogen der bryder sig om. Og jeg er ikke en undtagelse, tværtimod. Så vil i ikke være søde at lade vær med, at tage de ting jeg skriver uden at lige efterlade et link til min blog.

Tilbagemeldinger er altid godt… jeg er ny på blog områdede, så det er helt i orden at komme med kommentarer og tilbagemeldinger. Jeg vil også gerne høre konstruktiv kritik. Også den dag bloggen ikke er en af de nyeste længere, kan man bruge forbedringer.

Likes

Comments