Header

Första roadtrippen sen jag tog körkort i våras. Bästa poddgänget hyrde bil och drog till Simrishamn, Köpenhamn, Malmö. Det kan ha varit en idyllisk resa och det kan också ha varit typ sommarvarmt.

Köpenhamn: vi gick i Rubens band The One Band Man's fotspår och parkerade på Köpenhamns enda gratisparkering (till och med danskarna blev förvånade) och besökte vandrarhemmet han har sin signade bild på. Den kommer vara mycket värd om några år haha. Lego och Nyhavn var också en bra grej. Och att prata låtsasdanska hela tiden, såklart. Och på Annas rekommendation testade några av oss is med guf(?????) vilket blev en stor grej sen, mest för att det var äckligt. På vägen över Öresundsbron ville jag lyssna på soundtracket till Bron men ingen hade de referensramarna så vi lyssnade istället på Jurassic Park-temat. Oscar lyckades på något sätt timea crescendot ganska bra med utsikten.

På vägen hem stoppade vi i Malmö för att prova Sveriges näst bästa falafel. 30 kronor för en rulle???????????? Och supergod. Sen ba råkade det vara en gatufestival i närheten med dj-set i biltvättar och dans och visuals och mat och öl på gatorna.

Dagen därpå var det gladsaxiskt strandhäng såklart! Det var supervarmt och barfotavänligt. Ingen badade dock. Jag interagerade även med två av mina semistora rädslor, hundar och höns. Det gick bra!!!!!!!!

Vi skrev även en låt om våra lärare under bilfärden ner som en överraskning till Sara men när hon hörde den var hon fokuserad på något annat och ba "Jaha, ska vi gå nu eller :-----)"

Likes

Comments

​Saltå Kvarn med Vilma, musan, Lady Mary, Näcken.

Likes

Comments

Likes

Comments