​Hellooo, kl är 6.48 jag har inte sovit än, börjar skolan kl 8:50. Har kollat på "Gossip Girl" hela natten. Har inte varit i skolan på en vecka, det kommer vara svårt att gå dit idag, eftersom att jag har haft problem med en klasskompis "x". Vi brukade vara bra vänner, tills jag tyckte att det var nog att hon ska trycka ner mig. 

Jag ska upp nu, duscha snabbt, äta frukost och åka till skolan! byeeeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Shooo alla, jag är full och trött, tänkte uppdatera er om min kaos kväll.. Den har varit så fel som det kan gå. Allt börjades med att jag beställde mat på Spice 'n Rice, beställde nummer 24 och glömde säga att det ska vara mild, och jag klarar inte av stark mat. Men det gick helt okej, sen tänkte jag och Hafdis att dra ut på Plateaux. Vi började sminka oss, hennes smink blev super bra som vanligt, men MIN??????? Det blev fin kaos, fläckar i hela ansikte och glitter över hela ansikte, tyvärr pallade jag inte syssla med det mer så sket i att jag ser ut som en clown och gick ut ändå. Det var inte bestämt att jag skulle dricka, men jag blev full! No surprise. Plateaux har varit bättre än idag, DJ var väldigt bra, men själva stämningen, alla puttades hela tiden, jag bråkade med så många... Sen drog jag och Hafdis käka på donken. Försökte fixa efterfest, men när vi väll kom dit, dom sa att vi fick ej va med där, så vi drog. Men vi snodde en människa från festen och tog hen med oss hem. hahahahah nu sitter jag och skriver detta inlägg för mina vänner har somnat:(

Jag sitter och lyssnar på "Medina - Där palmerna bor" om och om igen! Ha det så kul, bye. <3

Likes

Comments

Hej, det var ju skönt av mig att börja skriva blogg... Skrev ett inlägg och sen lämnade allt haha. Men nu tanker jag börja skriva så mycket som möjligt och ofta.

Vart jag tog vägen? Jag blev ju 18 och började festa hela tiden, asså verkligen hela tiden, varje dag osv. Men nu sökte jag jobb på några ställe så vi får se hur det går. Vad har hänt i denna månaden jag var borta? Umm, jag snaggade mig!

Jag kan berätta lite varför valde jag just snagg. Jag har tänkt på detta i nästan ett år nu, att jag hr velat snagga mig, men jag hr inte riktigt vågat. Men nu ville jag förändringar i mitt liv, så valde jag börja med frisyren, tänkte bara varför inte göra som jag har tänkt i ett år. Jag satt hemma hos Hafdis och bara sa till henne att vi ska gå och snagga mitt hår. Hon var nog mer nervös än vad jag var. Jag ångrar inte det, inte ens lite. Jag trivs bäst i denna frisyren. Jag känner mig fri. Har nog aldrig varit så nöjd med en sån beslut. Min anledning varför jag har velat det är att jag vill sticka ut och bevisa till alla att jag är fin på min eget sätt. Jag är inte som alla andra eller någon annan, ingen är som mig. Jag är unik.

Tack för idag! <3

Likes

Comments

Hej, Kornelija Ramonaite heter jag. Jag är inte svensk om ni undrar. Jag är född och uppväxt i Litauen, staden som heter Siauliai. Jag kom till Sverige 2014. Hade inga vänner här, kände ingen här. Kunde inte språket heller. Det var juli när jag kom, skulle börja skolan i augusti, så hade en månad på mig att vänja sig med svensk miljön. Sen var det dags att börja skolan. Började 9:an på Eriksdalsskolan i Skövde. Första vän jag lärde känna är Denis, jag började i hans klass och han visade runt i skolan den första dagen. Första året i Sverige pratade jag bara engelska, hade lektionerna på engelska också. Gick om 9:an tyvärr, fick F i svenska. Men det var roligt år faktiskt, det hände mycket detta året! Efter andra året i 9:an var det dags att välja linjen jag ville gå. Stress! Jag hade ingen aning vad jag ville gå. Valde frisör som första val, el - som andra, sen resten av val var vvs, handel och måleri. Men jag kom in på frisör, mitt första val. Första året på gymnasiet träffade dom underbaraste människor! Men jag insåg att frisör var inte rätt val för mig. Det insåg jag efter jag har jobbat på ett hotell i London i somras (det kommer inlägg om London en annan gång). Så i år börja jag på Hotell & Turism på Plusgymnasiet Skövde. Och nu, som ni ser, min svenska har blivit väldigt bra. Varför tänkte jag börja med att skriva blogg? Well, en väldigt bra vän till mig sa att jag borde tänka på att börja skriva öppet om mitt liv, pga att jag har haft det tufft och ibland väldigt lätt i livet. Vi får se hur det kommer gå! Hej då!

Likes

Comments