Header

Contains affiliate links

Är sugen på en färg i håret till sommaren, och så hitta jag detta märket som för mig är nytt. Tanken va att jag ville ha precis sån här ton på färgen, lite "dassig" haha helt fel ord men ni kanske fattar! Den ska se "sliten" ut. Och har hittat på många olika sidor på nätet har länkat någon till er. Men så var jag inne på ICA här hemma och dom hade denna i några av färgerna och då hade dom just denna DirtyPink, och där var dom billigast än vad jag har hittat någon stans på lätet, 77kr kosta dom ca. Så kommer att köpa mig en när lönen har kommit så jag har en här hemma. Så får vi se när jag slänger i den. Vill dock ha mer sommarväder tycker det passar bättre, blir lite festivaligt hår! Tycker många av dom andra färgerna är skit balla med, alla är inte med här finns också grå/silver. Men jag gillar den gröna med, någon gång är drömmen att göra en svart grön ombre....

Har någon av er provat just detta märket?

http://www.asos.com/search/l'oreal-paris-colorista?q=l%27oreal+paris+colorista

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Slipper äntligen skämmas över mina fula pinsamma headers, jag suger verkligen på att fixa bilder... Det är med photoshop är då inget för mig! Så jag frågade bästa Jessy Gunnarsson om hjälp, och hon gjorde det så gärna!❤ Jag tycker att ni ska gå in och kolla hennes blogg! http://nouw.com/jessygunnarsson/

Den är just nu provisorisk, då jag ska ta en bättre bild som jag har tänkt på länge, men vädret har varit skit och jag har inte haft lust. Sen måste jag ha en kameraman också haha.

Likes

Comments

Igår påbörja jag ett inlägg, men fick lite bråttom till bussen så jag la det som ett utkast. Men så glömde jag helt bort det... Duktigt haha! Men tänkte skriva att jag var på bättringsvägen... Det fick jag sota för att jag ens tänkte... Blev sämre igår igen började hosta och snora, trodde nästan jag höll på att få feber, vilket jag tack och lov slapp! Hade en del jobb med hemsidan, så min chef sa att jag kunde jobba hemifrån. Så det har jag ägnat halva dagen till, tog lite längre tid än det brukar då det var en massa strul och att det ladda så himla segt.

Har handlat hem lite nytt smink, ville prova Milanis Highlight då jag bara har provat Sleeks. Och sen jag såg Anty visa upp Milanis så tänkte jag, att den vill jag prova. Och färgen är SummerGLow och jag har köpt den här, https://www.brallis.se/sv/artiklar/milani-strobelight-instant-glow-powder.html (Får se om jag gillar färgen.) Sen beställde jag hem en concealer från Sleek bara för att ha under basen, också köpt på Brallis.se.

Sen beställde jag hem ett setting spray från Loréal då jag har väntat i flera veckor på att Urban decay´s settingspray ska komma ut, och nu var mitt snart slut.... Det hitta jag på Kicks.se, får se om det är nått att ha. https://www.kicks.se/loreal-paris/infallible-fixing-mist-setting-spray-p78677?gclid=CjwKEAjwwcjGBRDj-P7TwcinyBkSJADymblTr-6dJF7MdNbJuDpH6tk47gbNSbxoAB8IpRzMf07joBoCQqbw_wcB Någon mer som har provat denna?

Sen har jag länge letat efter ett par SNYGGA joggers som inte ser så jäkla stora och pluffsiga ut på mig, som har en meters långa ben. (Skojja, men nästan). Då kolla jag in älskade Madlady´s hemsida och hittade dessa snyggingar! Sitter helt perfekt och ser ut som ett par byxor, så kan vara bekväm men snygg på samma gång! Jag hitta dock inte dom svarta nu när jag leta efter länken, utan bara beiga, så dom verkar vara slut, men dom beiga är också fräscha! http://www.madlady.se/byxor-raw-ripped-beige.htm

Tror att jag snart ska gå ut på en lite promenad, för det kan jag behöva efter en dag framför datorn! Och jag vill gärna inte missa solskenet ute! Sen är det bara att ladda infår jobb imorgon igen! Jag är äntligen klar med pencillinkuren, så jag hoppas på att få slippa äta det på ett tag nu!

Ni får ha en bra kväll!❤

Likes

Comments

God morgon♡
Sitter här hostande och snorande, usch vad less jag är på detta... Träffa läkare igår och JA jag hade fått öroninflammation IGEN!😔🤒
Har påbörjat pencillinkur nu som jag ska äta i 5 dagar... Jag verkligen hatar pencillin... Men får bita ihop och härda ut. Fick inte i mig all frukost då jag mår lite illa idag. Idag har jag ont i hela kroppen tror jag har sovit konstigt.
Sitter just nu och tar det lugnt med en kopp kaffe. Ska sen slänga i toning i håret och se om det gör nån nytta, annars skiter jag i detta!
Solen skiner ute så en promenad hoppas jag på att få.
Blev sugen på att slänga ihop en hemlagad pyttipanna, ingen sån där skit man köper usch! Nä riktig potatis, bacon och korv ska det vara!
Så det blir en tur till affären också, så bäst för mig att komma igång snart....
Ni får ha en toppen dag!

Likes

Comments

Hej på er!♡
Ja idag har jag jobbat hemmifrån men att lägga ut nyheter på vår hemsida. Har varit förkyld några dagar nu med halsont och snuva. Igår kväll börja ena örat krångla och har stört mig hela natten. Har antagligen öroninflammation IGEN!? Andra gången på kort tid efter flera år utan... Samma öra också. Men ska försöka få tid för ett läkarbesök i morgon. Halsen är mkt värre och har börjat hosta så är helt slut.
Ligger nu i sängen då kroppen gav upp och ser på gammal skräckis. Ligger här tills ögonen går i kors. Vill gärna vara piggare i morgon så jag kan ta mig ut lite på en promenad, det visar ju sol!
Ni får ha en bra kväll, jag hoppas ni mår bra och gör nått roligare än jag haha 😘

Likes

Comments