Header

God morgon♡
Ja här hemma har vi alla 3 åkt på förkylning och feber... Börja med pappsen som blev dåligt i onsdags, igår fick lillan feber och jag ont i halsen. Jag hoppas klara mig ifrån feber, för annars blir det kämpigt... Blir ju så jääävla dålig när jag får feber, svårt när man knappt kan ta hand om sig själv då, och så har man lillan att finnas för... Men då får jag hoppas på hjälp! Lexi åt vid 6 tiden, stensomna, var en jobbig natt för henne... Nu ligger hon i vår säng och sover, jag ser på film och dricker kaffe. Hörde precis henne hosta, vill inte att hon får nån skit i luftvägarna, är så sjukt rädd för det där RS-Viruset... Men vi har varit så försiktiga vi kan, inte haft sjuka människor runt oss i onödan. Men baby som jobbar och får med sig bakterier hem är ju inget man kan göra åt. Man kan inte skydda dom från allt, sjuka måste dom ju bli med. Men ännu tycker jag hon är såå liten! 4a månader idag blir hon i alla fall♡
Men vi är hemma och vilar idag, ute snöar det!
Ni får ha en bra lördag!♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!♡
Igår på Lucia så fick vi höra Lexi skratta riktigt ordentligt när jag busa med henne! Asså den känslan var helt sjuk! Vackert skratt att lyssna på, man ville inte att det skulle ta slut! Försökt trigga fram det igen men det var inte lätt haha! Bara för att jag vill få filma det!!
Jag och Lexi var ute på en långpromenad förut i slasket! Det var tungt, och med dåliga däck på vagnen och en helvetes-backe så var jag dösvettig haha! Så jag fick mig ett träningspass!
Köpte gröt till Lexi som vi ska börja prova med små smakportioner! Spännande! Det ska filmas i alla fall!
Dricker en stor kopp kaffe nu och ser på bonde söker fru! Slog in sista julklappen, så nu är det klart! Nu ska vi bara mysa❤🎄🎅

Likes

Comments

Hej på er!♡
Nu var det ett tag sen jag blogga, igeen...
Men jag har varit sliten, och det beror mest på min ADD medicin... Vi öka upp dosen med 10mg, och efter det har jag känt mig super stressad, ångestfylld och besvärad av att biverkningarna blev så mkt starkare. Så mitt humör har varit hemskt... Har försökt få tag i läkaren som jag haft kontakt med, som jag skulle ringa om något inte var bra. Men det var inte lätt... Gilla inte hur dom är här alls... Det är det ända jag saknar från där vi bodde innan! Överväger om jag ska byta tillbaka, och pändla... BARA för att jag har ett stort behov av tryggheten! Vi får se! Nog om det!
Nu har vi fått lite Julfint här hemma, blev inte så mycket, men lagom för i år! Blir lättare nästa år och roligare när man vet att lillan minns lite mer♡
Igår var vi på BVC, och denna lilla damen väger massor på längden! 1cm på två veckor?! Vi prata också mat, och fick ett häfte med tips på smakportioner man kan laga! För om 2 veckor är denna lilla damen 4a månader!? Vart tog tiden vägen?? Så nu kan vi snart börja prova smaka på mat! Såå spännande!
Nu ska jag äta min gröt för nu är den i perfekt temperatur! Kram på er!♡

Likes

Comments

Hej på er!♡
Äntligen känner jag för att blogga lite efter några jobbiga dagar.
Jag har inte mått helt hundra, fick min första mens efter nästan ett års uppehåll pga graviditeten då. Så det har varit rätt omständigt för kroppen och mitt humör har varit sådär! Varit super stressad (utan anledning)... Måste inte stressa iväg på saker, men det blir så ändå! Kom på mig själv att jag knappt äter... Gått ner nästan 2kg på bara några dagar, och pga det blir inte energin bättre... Men ska köpa hem massa frukt och enkla saker att äta så jag inte stupar! Min ADD- medicin stör matlusten så den är en stor bov i det hela!Vädret har också tagit på humöret och min rygg är katastrof. Så jag det har varit lite mycket, så har fokuserat på att bara lägga all energi på lillan och bara vara mamma. Hon fick sina första vaccinsprutor i tisdags, och det var också skit jobbigt! Att se henne bli så jävla ledsen, det skär sönder mamma- hjärtat! Sen var hon slö hela eftermiddagen/kvällen. Men när hennes pappa kom hem och det närma sig sovdags så skullle vi göra henne redo för att sova med ny blöja och pyjamas. Men så fort jag la henne ner så GALLSKREK hon och bara skaka... Det var sjukt jobbigt att se och vi visste inte vad vi skulle ta oss till... Men hon lugna sig lite så jag fick snabbt ta på henne allt. Så fort hon kom i någons famn så blev hon lugn, men tog det som att det ena benet där hon fick stelkrampsprutan, gjorde nog ont. Så hon fick Alvedon och det verka ha gjort underverk! Hon sov gott på natten och vakna sen upp och va sitt glada jag igen♡ Feber slapp hon, men föredrar feber framför att hon ska ha så ont att hon skriker så tårarna rinner. Det var svårt att hålla sina egna tårar borta kan jag säga!
Hennes pappa har jobbat hela veckan och det blir långa dagar för oss, men som tur har vi kommit iväg till Öppna förskolan, och igår blev vi medbjudna av några mammor att träffas på Biblioteket, suuper mys!
Men i natt gjorde älskling sin sista natt för denna perioden och är hemma igen♡ Så när han vaknar senare idag ska jag ta mig en VÄÄLDIGT efterlängtad dusch! Och i morgon är planen att vi ska till Lexis farmor och farfar♡ Sen tänkte vi har lördagsmys med film och nått gått♡
Ni får ha en fin dag♡

Likes

Comments