Header
View tracker

Bild lånad från Google

God morgon på er finisar♡
Jag har precis sätt första avsnittet av årets julkalender, och mitt första intryck av den är... Fyyy vad mysigt med en riktigt jäkla julkalender! Detta är en som både barn OCH vuxna kan se! Jag kommer verkligen att följa denna fram till julafton! Utan en bra julkalender som är en del av julen kan förstöra det där myset man vill ha!
Nu ska jag snart till jobbet, snart är det fredag igen, veckorna går så fort, det är helt sjukt!
Ni får ha en toppen dag!♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

God morgon på er!♡
Här sitter jag med min morgon kaffe och kollar på Andra Avenyn. Ska snart klä på mig dagens kläder och dra mig ut till bussen.
Idag är det andra dagen efter att jag färga håret. Och idag har jag tvättat det, det slet ju en hel del på kvalitén, i alla fall på längderna, men det va inget jag inte visste att det inte skulle. Min frisör har varnat mig ett antal gånger. Men hon har behandlat håret jätte mycket, och jag fortsätter här hemma att också behandla med hårinpackning. Och jag känner idag att det har förstärkts redan en hel del, det va inte så farligt mycket som lossna. Och jag undvek att kamma det är det var blött! Men vad ovant att knappt behöva hårspray! Jag har ytterst lite för volymen på håret är helt sjuk haha! Men gud vad jag och Rasmus dog av skratt när jag var klart med att blåsa håret, det stod åt alla håll och jag såg ut som ett troll haha!!
Ska sticka förvi Jenny (min frisör) sen innan jag åker hem, så ska hon få känna på håret idag.
Men nu ska jag göra mig klar, ha en super bra dag!♡

Likes

Comments

View tracker

Är såå himla nöjd med min nya hårfärg!!😍 Är helt platinablond i rötterna, men eftersom mina toppar inte ville bli lika blonda så blev dom rätt gula, men det har vi camoflerat med lite färgpigment. Tog rätt mycket stryk på mina toppar, men det var inget jag INTE visste. Men jag är så fruktansvärt nöjd asså!! Känner mig så himla fräsch och cool i håret!!

Likes

Comments

Igår fick jag lägga ut min Adventsvlogg en ny gång då jag insåg att jag hade missat sänka bakgrundsmusiken i ett av klippen. Men i morse inser jag att nästan halva videon inte var med... Jag försöker få ut den men ah den kanske blir lite försenad då jag ska till jobbet... Förlåt för det.... 😯😯

  • 34 readers

Likes

Comments