Header

Godmorgon på er!♡
Äntligen är det fredag och älskling har gjort sitt sista arbetspass för denna perioden! Det är tråkigt när han jobbar, men som tur har man sin lilla söta älskling hemma!♡
Hittar nya sätt hela tiden med hur jag kan få distrahera henne en stund så jag kan grejja eller laga mat. Igår var hon väldigt nöjd, så en stund funka Babblarna, mkt spännande färger. Men sen vill hon gärna få prata och skratta med sin mamma en stund! Hon babblar på sitt bebissätt och skrattar massor nu för tiden!♡ Sen tar vi långpromenad varje dag, och det är såå skönt för oss båda! Fick henne att somna i sin egen säng igår kväll, så hon sov där i ca 3 timmar, så jag la mig i den andra sängen i hennes rum och sov en stund. Sen la vi oss i vår säng när hon ändå ville äta.
Men nu är också pappsen äntigen hemma så nu kan vi 3 mysa tillsammans!
Igår hämta jag ut min ADD medicin så tog första tabletten idag. Men som jag min nu när jag öppna paketet så hade jag sist jag åt den små minitabletter och inte kapslar som jag fick nu. Tror jag hade 10mg, men har fått 20mg och det är nog en för hög dos. Men jag provat och ser annars ringer jag! Men dom är INTE billiga... Nästa 400kr😥
Idag ska vi köpa fredagsmys och hitta någon film att se!😍❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är vår älskling 2 månader!♡
Tiden går så himla fort!!
Har varit ute i 2 timmar på promenad nu och det är andra gången jag är ute idag med lillan♡ Behövlig, har en såndär dag med känslorna utanpå kroppen och kaos i huvudet. Varit rätt ledsen, tror att det är värken som sliter på psyket. Den snor så mkt energi av mig som jag vill ge min dotter! Jag kämpar och jag är stolt över mig själv för det, men ibland känner jag mig otillräcklig. Går runt med dåligt samvete, men det borde jag inte ha... Sätter alltid Lexis behov före mina, pussar och kramar henne varje dag, tröstar när hon är ledsen, ser till att hon är hel och ren, ger henne mat och kärlek. Men försöker också ta tag i mig själv för att jag ska må bra, för då mår hon bra. Men hon är som sagt mitt ljus i livet och jag är lyckligt lottad som har min lilla familj♡ Behöver inte MASSA människor runt mig för att vara lycklig, hällre få bra människor som jag kan stötta mig mot!

Likes

Comments

Hej på er!♡
Nu var det ett litet tag sen jag blogga, men jag har inte varit på humör några dagar och har mkt ont. Men idag vakna vi med 1,4 grader ute och strålande sol. Så jag var bara tvungen att ta en promenad med lillan! Så fick jag gjort lite ärenden också innan vi åker till mamma i morgon!
Beställde hem nya kläder till skrutt som växer så det knakar! Så nu har vi en storlek större redo när det behövs!😂😊
Nya byrån har äntligen kommit med efter 2 månaders väntan!!

Likes

Comments