Header

Hej på er!♡♡♡

Blev precis klar med att fixa mig, har också lunchat lite så jag inte svimmar haha. Om 40min ska vi åka, och vädret är skit men men... Men jag känner mig riktigt sommarfin idag och är nöjd med både hår och smink!!😉 Och den där spraytanen igår gjort susen!! Känner mig sååå brun och fin! Slippa se liket i några dagar haha!!

Likes

Comments

Hej på er finisar <3

Nu var det FÖR längesen jag blogga... Förlåt för det, har varit rätt off på alla mina sociala medier den sista veckan...

Men idag fick jag tagit lite fina bilder med nya kameran! Skiiit kul! Har fotat massa i helgen också, men det har varit mest för mammas företag. Men idag fick min kärlek vara modell.

Vi ville få komma ut med bilen lite bara vi två, för vi har inte setts så mkt den senaste veckan. Så vi tog en liten kort tripp till Lysekil bara för att få äta lite mumsig mat på Backyard! Åker ni dit i sommar MÅSTE ni gå dit och äta! Sen har vi gjort lite ärenden inför midsommar, inhandlat det sista och så. Nu har jag precis slängt i färg i babys hår, och sen ska hans sidor rakas, så han är snygg i skallen tills midsommar!

I morgon ska jag till Lysekil igen, för att spraytana mig. Är så himla blek nu så jag vill bara få känna mig lite fräsch, och jag har ett presentkort på kliniken där. Sen är man nog redo inför midsommar haha. Dock skulle jag behöva färgbomba håret men jag får vänta tills det kommer lite lön... Höhö.

Likes

Comments

Har länge velat ha en ordenklig kamera att fota med och filma med! Har bara haft en vanlig dålig filmkamera, mobilen eller legrian.
Älskar min lilla Legria att vlogga med, men vill förbättra mina vloggar och fräscha till dom med snygga klippbilder och timelaps! Och sen finare bilder till bloggen med såklart!
Den hade ett oklandigt pris, inte svindyr och inte svinbillig! Och den hade fått mycket bra recentioner, och all info om den lät väldigt bra som första systemkameran! Jag är inte så teknisk av mig så det kommer bli mycket nog att lära sig i början. Jag kan inte ha nått för avanserat haha...
Någon som också äger denna?😊

Likes

Comments

Idag när jag satt och kollade på Youtube så såg jag två stycken midsommar Haul's, med både Jonna Lundell och Sandra Lindahl. Båda två visa denna helt fantastiskt grymma playsuiten från Madlady. Länk hittar ni här! https://www.madlady.se/blommig-playsuit-pink-blue-dream.html

Och jag bara, asså den måste jag ha!! Men ja jag är gravid och kan ABSOLUT inte ha den i år! Men då tänkte jag till och insåg att, varför inte vara ett år i förväg med att ha klart nästa års midsommaroutfit? Och när det ändå var 20% rabatt så kunde jag inte låta bli, så jag slog till. Så nu är jag ett år i förväg och behöver inte leta ihjäl mig efter en outfit! Så det blir att börja träna och få tillbaka min gamla kropp efter att bebis är ute, så ska jag rocka denna skönhet nästa sommar!

Likes

Comments