Header

Hej på er finisar <3

Jag idag är det en riktigt kall och grå dag... Det har regnat och blåst HELA dagen, så det passa fint att pyssla hemma. Vi åkte iväg runt 11:00 idag till Torp för att köpa oss en ny TVbänk då vår nuvarande är för lång. Så den ska säljas och vi har hittat en ny som är perfekt! Och INTE svart för en gång skull, haha... Hitta jätte fint presentpapper att slå in julklappar med, som var i rosé, så fint! Frågan är bara vad jag ska ha för färg på present snöret, har ni tips?

Tacomys har vi precis haft, så nu smälter vi maten, och snart är det helt mörkt, då åker lördagsmyset fram och skräckfilm ska ses! The Conjuring 2 & Lights Out! Exalterad!!!

Jag vloggar idag, så vill ni se mer om våran dag så kommer ni kunna det i morgon! Då vloggen inte är klar ännu så hinner inte jag få ut den idag. Först tar det tid att redigera, men sen sparar mitt redigeringsprogram så himla segt. Men i morgon då kommer den och självklart kommer den upp här på bloggen som vanligt!

Jag hoppas att ni också har haft/ har en bra dag/kväll<3

Nu ska jag tänka massa ljus är hemma! Pussen och kramen <3

Likes

Comments

Hej på er!♡
Ja idag var det fredag och jag jobbar sent idag. Så har fått mig lite sovmorgon idag, men ja trött är jag dock ändå konstant!
Idag fick jag till en selfie, det är ju mörkt så himla länge på morgonen just nu så det är ju omöjligt haha... Och jag är för lat eller stressad för att koppla i mina studiolampor 🙈
Satt igår och planera en video jag ska filma i helgen! Känns bra! Det blir tyvärr ingen halloween video i år heller... Men ska planera bättre nästa år och göra nått coolt! Jag har ju som sagt varit så nere och energilös och nu sjuk så får inte till nått alls!
Men det kommer bättre tider! Jag tycker ändå att jag har varit duktigt med att lägga ut en hel del videos det sista halvåret!
Har ett par nya byxor på mig idag, mörkgröna, sjukt snygga till svart!

Idag fryser jag, väldigt blåsigt och kallt ute, inte nice alls! Jag saknar solen som lyser upp dagen! Minns man ens när vi senast hade strålande sol??
Nä nu ska jag gå och trängas med alla andra tokar som vill pressa sig fram till bussen...
Ha en riktigt nice fredag folket!♡

Likes

Comments

God morgon på er!♡♡
Fick ta en paus från blogg och så lite, då det var öroninflammation jag fick. Har varit hemma ifrån jobbet, och alltid när jag är det så blir jag nere... Men måste lära mig att man sjuk blir alla... Men men! Nu äter jag antibiotika och ska bli bra snart! Jag hör fortfarande väldigt dåligt men det är inte så mkt att göra åt utan att bara härda ur. Unnade mig en super mumsig Ben&Jerrys igår, den kan jag verkligen rekomendera er att testa!
Är det bara jag eller har oktober sprungit iväg? Det är redan den 20e idag, och bara typ en vecka kvar av denna månaden?! Helt galet!
Åh jag sitter på bussen, har nya jeans på mig som är väldigt tajta just nu, och jag blev akut kissenödig för jag tog med en kaffe på vägen till bussen... Så just nu är det väldigt jobbigt 😥🙊 Men jag är snart framme så vi får hålla tummarna att jag inte kissar i byxan den korta biten till jobbet 😂
Jag hoppas ni får en super dag♡

Likes

Comments

Ja som ni ser i titeln, så låg jag hela eftermiddagen och till 02 i natt och hade värk i örat. Det släppte till slut och jag lyckades somna. Men det var antagligen min trumhinna som sprack. Men idag har jag inte så ont, dock hör jag inprinsip ingenting i vänster öra... Otroligt obehagligt.. Men jag har varken feber eller känner mig inte direkt slö som man kan göra.
Är på g till Lysekil, ska på ett samtal 13:00, sen fick jag tid hos läkaren 13:45. Så får se vad dom är fel med mitt öra.
Men stänger jag för ena örat så slipper jag ju lyssna på skitsnack haha😉
Nä nu ska jag sätta på en podd och slappna av lite tills jag kommer fram!
Ni får ha en toppen dag♡

Likes

Comments