Nu var det verkligen länge sedan jag bloggade! Ska jag vara ärlig hade jag nästan glömt att jag hade en blogg haha 😅 men nu är jag tillbaka. Under det senast året sen jag bloggade sist har det hänt en del. Bl.a. har jag fyllt 19 år, klarat båda kurserna på första året på universitetet, jag har fått boende på Gotland dit jag ska flytta till hösten för fortsatta studier. Som kommentar på mitt förra inlägg kan jag säga att det inte går så bra med mina mål men att jag jobbar på dem, en dig kanske jag lyckas haha.

Som sagt så ska jag snart flytta till Gotland för att studera klart kandidatutbildningen där. Men mer om det kommer jag berätta om senare, när det börjar närma sig.

Snart ska jag börja sommarjobba på Borka brygga när jag jobbade förra året, känns skönt att dra igång. Det tycker min plånbok också haha #fattigstudent

Kram 💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har länge känt att jag börjat gått upp i vikt och att jag äter alldeles för onyttigt, så nu har jag bestämt mig för att göra något åt saken! Jag ska sluta äta en massa onyttig mat, godis och chips och istället äta mer sallad. Något som oxå är viktigt om man vill gå ner i vikt är att äta kontinuerligt utan att små äta och dricka mycket vatten vilket jag börjat med. Med hjälp av detta och att jag börjat dansa och ta power walks/ jogga så ska det här gå bra.

Jag har sätt många som ändrar sina liv för att leva hälsosammare och lyckas så varför skulle inte jag kunna!

Önskar mig lycka till! 

Kram 💜

Likes

Comments

I helgen hände en del roliga saker som jag bara måste dela med er! I fredags var jag på något som hette recentiorgask på Uplands nation. En gask är som en finare trerätters middag som nationerna i Uppsala anordnar. Den i fredags var alltså för recentiorerna alltså vi nya i nationen. Vi började allt med att gå till Uppsala slott där vi, med de andra nationerna, fick lyssna på välkomsttal, körsång och orkesterspel. Till en början var det bra men sen blev det för långt och stolarna var väldigt obekväma så man fick alldeles ont i rumpan haha😅 maten var dock väldigt bra men även där blev det mycket väntande. För att summera upplevelsen kan jag väl säga att jag troligen inte kommer gå på en till gask men att det ändå var en rolig upplevelse

I lördags hände en annan rolig sak! Jag och mamma åkte till Stockholm och såg the phantom of the opera på cirkus med Peter Jöback i huvudrollen! Det var en helt magisk föreställning och man vill bara tillbaka och se den igen! Efter föreställningen gick vi och åt på ett fantastiskt ställe med riktigt bra mat men ändå till humana priser vilket kan vara svårt att hitta i Stockholm.

Denna helg var verkligen en händelserik helg med bra mat och bra umgänge men nu ska det, om man ska vara helt ärlig, bli skönt med en liten lugnare helg.
Kram 💜

Likes

Comments

Sen jag kom hem från Hälsingland har jag gjort om hemma då jag kände att jag ville förnya mig. Jag älskar att inreda och jag önskar verkligen att en dag ha ett stort hus som jag kan inreda och ändra i hur mycket jag vill! Men tills dess får jag nöja mig med mitt rum. Så nu kommer det några bilder som visar hur det ser ut nu!

Kram 💜

Likes

Comments

Nu har nästan en vecka gått på universitetet. Det blir bara bättre och bättre för varje dag och jag känner mig jätte glad att jag valde detta program istället för fysioterapeut programmet. Klassen börjar komma ihop sig efter alla insparks aktiviteter som anordnats av våran instutions studentförening vilket är väldigt roligt. Än så länge tror jag fortfarande att denna höst kommer att bli väldigt bra.

Idag var det skattjakt i Uppsala och vi blev indelade i olika lag, "antikerna", egypterna och vikingarna. Jag fick vara med i egypternas lag. Vi vann skattjakten (yay!) inte för att vi vann något men ändå, vikingarna var väldigt kaxiga så det var nice att vi slog dem! Haha
Efter jakten gick vi till uplands nation för att äta och puba vilket var roligt, de var väldigt goda hamburgare där så det kan rekommenderas!

Imorgon är det dags för första fredagsseminariet i grupper vilket blir spännande dock är det kl. 10.00 vilket betyder att jag måste åka 07.49 med tåget 😅 dock så slutar jag 10.40 så det gör inte så mycket

Kram 💜

Likes

Comments

Nu är jag på väg hem från min första dag på Uppsala universitet! Mitt första intryck är att detta kommer bli jättebra. Jag var faktiskt inte så nervös som jag brukar vara när det kommer till situationer som denna så redan där kändes det bra. Efter en introduktion till programmet fick vi träffa student föreningen för min institution och de informerade oss om insparkens och lite annat. Efter det gick vi (klassen och föreningen) till en pub och drack lite öl för att börja lära känna varandra
Det var en rolig dag och förväntningarna på kommande höst är höga men känns rimliga
Kram 💜

Likes

Comments

Nu var det jättelänge sedan jag skrev något här på bloggen! Ursäkten är väl att jag varit lite för lat för att posta något (haha). Men nu ger jag en liten uppdatering på vad som hänt de senaste veckorna: jag packade och åkte från stugan jag bott i hela sommaren för att komma hem och äntligen få börja planera inför hösten, jag har gjort om i rummet, uppdaterat garderoben och köpt kurslitteratur. Jag har även hunnit med att äta lunch/middag med en av mina underbara vänner. 😋
Nu i helgen var det kräftskiva med familjen i fredags och lyskväll med familj och vänner i lördags. Det var super mysigt båda kvällarna och jag ville inte att det skulle ta slut!
När lyskvällen har varit måste man börja acceptera att det faktiskt börjar bli höst. 🍂
Inte för att jag är så ledsen för det då jag tycker om hösten och det kommer hända spännande och roliga grejer nu framöver. Till exempel börjar jag på universitetet imorgon,(ni får veta mer om det då) i september blir det personalfest, tandställningen ska bort och jag och mamma ska på Fantomen på operan i Stockholm med Peter Jöback i huvudrollen!

Så denna höst kommer vara allt annat än tråkig!

Kram 💜

Likes

Comments

Nu var det länge sedan jag la ut något! Mest beror nog det på att det inte hänt så där super mycket roligt att berätta om. Jag har varit lite ledig men mest jobbat, så det har gått på rutin alltihop. Men nu börjar sommaren gå mot höst och jag har bara 7 arbetspass kvar! Vilket känns väldigt konstigt. Jag kan inte bestämma mig om jag vill fortsätta med sommaren och jobbet eller om jag vill att det ska bli höst så högskolan börjar. 🤔 njuter dock av det som är kvar och jag vill bara njuta av solen och värmen.
Kram 💜

Likes

Comments

Idag var jag med familje på utebio i boulongen och det var super mysigt! "Mamma Mia" är en sån bra film och det var väldigt roligt att se den på bio igen som jag gjorde när den först kom ut. Dock blev det väldigt kallt så vi var tvungna att gå tidigare men det gjorde inget man var ganska trött efter allt jobbande!
Kram 💜

Likes

Comments

Nu är jag på väg hem igen för lite semester. Ska bli riktigt skönt, jag har jobbat mycket på senaste tiden så lite ledigt blir bra. Nu när jag kommer till Gävle ska jag träffa två kompisar och vi ska äta lunch tillsammans, det var länge sedan jag träffade dem. Senaste gången var dagen efter studenten och nu har vi äntligen hittat en tid som passade alla mellan jobb och så för att träffas. Imorgon är jag och familjen bjudna på middag och bio. Det är ute bio i boulongen, vilket jag tänkt gått på väldigt många år nu men aldrig kommit iväg. Det är "Mamma Mia" som visas så då kan det juh inte bli dåligt 🎤
Kram 💜

Likes

Comments