Header

Nu är sista jobbhelgen avklarad och jag lämnar Borka brygga med blandade känslor. Jag vill åka hem och börja packa inför flytten men jag vill också stanna med mina fantastiska kollegor! Denna sommar har varit fylld av skratt och glädje på jobbet, det har inte funnits en tråkig stund. Kollegorna och chefen är de bästa jag har haft och de kommer bli svårslagna. Jag hoppas att jag kan åka från Gotland när personalfesten ska äga rum så jag får träffa alla igen! Men tills dess, som en kollega sa till mig, tack för livet ❤️

Kram💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår hade vi en underbar dag på Liseberg! För det första hade vi otroligt tur med vädret, det var varmt och soligt. Dagen då vi kom och idag när vi ska åka hem var det mulet och regnigt. Dagen började i alla fall med hotell frukost vilket jag älskar, att gå runt och välja mellan olika brödsorter, pålägg och yoghurt med olika tillbehör. Det känns så lyxigt på något sätt 😍
Vi gick till Liseberg några minuter innan det öppnade för att slippa stå så länge i kö men köerna gick otroligt fort så det blev knappt någon väntetid. Det första vi åkte var berg- och dalbanan Helix, den var så sjukt rolig!! Det som var spännande med den var att man inte började resan med att åka långsamt uppåt som i traditionella berg- och dalbanor utan man åkte direkt neråt. Flera gånger under åkturen ökar den oxå farten precis innan det kommer en loop eller en dal. Utav alla karuseller var Helix min favorit!
Efter några timmar i parken tig vi spårvagnen ner till shoppingcentret Nordström där jag hittade lite kläder, bl.a nya jeans. Istället för att ta spårvagnen tillbaka så gick vi istället på avenyn mot hotellet.
Klockan sju gick jag och mamma tillbaka till Liseberg för att gå på en west coast swing kurs. Det var en super rolig kurs och när man får dansa igen märker man hur mycket man saknar det! 💃🏼 vi blev kvar i parken för att uppleva när det blev mörkt och alla lampor tändas. Det blev väldigt mysigt och det var roligt att åka karusellerna när det var mörkt. Runt nio anslöt resten av familjen och vi åkte några sista karuseller innan parken stängde.
Det man kan säga om denna dag är att jag absolut vill göra det igen!! Men nästa gång vill jag nog vara fler dagar i Göteborg för att riktigt uppleva staden.
Just nu sitter jag i bilen påväg hem så nu väntas en lång resa. Jag ska inte stanna hemma utan jag ska fortsätta upp till stugan för min sista jobb helg.

Kram 💜

Likes

Comments

Idag har vi suttit i bilen i 7 timmar för att nå Göteborg. Men nu har vi äntligen nått vårt mål; Gothia Tower och Liseberg. Efter god mat och drinkar så lägger vi oss för att förberedda oss för en heldag på Liseberg och Göteborgs aveny.

Kram 💜

Likes

Comments

Igår var jag och familjen på Borka bryggas pubkväll där bandet Hälsingefyr spelade. Först åt vi deras skärgårdsbuffé vilken var helt fantastisk! Den rökta laxen var min absoluta favorit 😍 Bandet Hälsingefyr började spela efter maten och de var riktigt duktiga musiker! De var roliga på scenen och spelade riktigt bra musik🎶
Kvällen blev dock inte så lång då man skulle upp och jobba dagen efter, men men det får bli en helkväll nästa gång 😊

Kram 💜

Likes

Comments

Nu är det bara två veckor kvar av jobb innan jag flyttar hem! Känns ganska skönt med lite semester innan man ska ta sitt pick och pack och flytta till Gotland. Hemma är det flytt kaos så det känns att det närmar sig! Det ska bli mycket spännande att flytta och jag ser verkligen framemot det!

Kram 💜

Likes

Comments

Igår kom mina små kusiner med familj till stugan. Det var väldigt trevlig! Den äldsta av dem har vi träffat en gång men den yngre har vi aldrig träffat så det var roligt. De bor ganska långt bort så tyvärr träffas vi inte så ofta, så desto roligare när det händer haha

Kram 💜

Likes

Comments

Idag har jag varit till stan för lite rea shopping. Hittade två supersnygga väskor på accent och en gullig playsuit på Gina tricot! Tack vara att det var rea fick jag både ryggsäcken och handväskan för mindre än handväskans ordinarie pris! 😍älskar rea alltså!!

Kram 💜

Likes

Comments

Idag när jag och mamma tog en kvälls promenad så gick vi förbi minigolfbana i skutskär och bestämde oss för att spontant spela lite minigolf haha 😅 Det var väldigt roligt att spela igen! Jag tror inte vi varit där på nästan 10 år! Det gick lite knackigt i början men sen började det gå bra! Det var väldigt jämt men jag van med 4 poäng! Och det bästa var att jag fick en Magnum dubbel coconut som pris för att jag vann 😂🍦

Kram💜

Likes

Comments

I lördags hände nått som typ aldrig hänt förut! Vi hade släktträff i sommarstugan uppe i Karskär. Vi var 15 st, alla från pappas sida. Vi hade en jättetrevlig dag! det började med att alla fikade och sedan gick tipsrundan jag gjorde dagarna innan. Tipsrundan vann min tremänning tillsammans med hans flickvän, till pris fick de en påse kexchoklad 😊Sedan blev det grillning och middag, vi hade knytkalas så alla tog med sin egen mat och dricka. min familj hade både hamburgare, ribs och halloumi så vi blev riktigt mätta haha! Jag hade även förberett ett musik quiz som vi spelade efter middagen, jag tyckte det var väldigt lätta frågor men det tyckte inte de som tävlade så ingen fick så mycket poäng haha 😂Men en vinnare blev det och det laget fick en påse plopp! Tyvärr blev kvällen inte så lång då jag skulle upp och jobba dagen efter men det var väldigt roligt och mycket uppskattat! alla tyckte det var ett roligt initiativ så förhoppningsvis kanske det inte tar 15 år tills nästa hahah 😂

Kram 💜

Likes

Comments

Hej, hej 🤗
Tänkte uppgradera lita om vad som händer! Jag jobbar vidare på Borka brygga vilket är ett helt fantastiskt ställe precis vid vattnet, restaurangen ligger på en brygga så det ska väl snarare var vattnet 😝I veckan hade vi en journalist på restaurangen och vår camping, han tyckte maten var jätte bra och campingen var vacker så vi fick en stark 4/5 i hand bedömning! På restaurangen har vi haft pubkvällar och Quiznights vilket har varit väldigt roligt, dessa kommer vi fortsätta med så varmt välkomna vetja!

Kram 💜

Likes

Comments